ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
21 Iun 2008, 13:26
Ideea e ca exista 22 de milioane de antrenori in tara dar numai unul care conduce echipa nationala...
Prea multe pareri "avizate" strica cateodata

Urmariti istoria Romaniei si o sa vedeti ca noi suntem un popor care prin definitie e invatat si construit ca sa se apere... n-ai cum sa schimbi o mentalitate creata de-a lungul unei istorii

Suntem ceea ce facem
21 Iun 2008, 21:39
Cand vezi cum joaca Rusia cu prima echipa a Olandei iti dai seama ce nationala de kkt avem

.
22 Iun 2008, 00:21
$1 scrie:$2and vezi cum joaca Rusia cu prima echipa a Olandei iti dai seama ce nationala de kkt avem

.
Deja nu mai are rost sa facem comparatii. Fotbalul, in special cel de la acest euro, este nebun, si din nou se dovedeste cat de mult conteaza daruirea si elementul surpriza .Sunt sigur ca, daca olandezii tratau acest meci ca pe primele doua din grupa, nu aveau niciun fel de problema
App, cine a votat Rusia?:D
PS: mi se pare mie, sau este cel mai frumos turneu final din ult timp?:)
22 Iun 2008, 12:08
parca vad o finala Rusia-Turcia
22 Iun 2008, 12:31
Turcia nu trece de urmatorul meci. Are echipa decimata de accidentari si suspendari. Au si obosit. Pariez pe Germania.
Rusia, in schimb, e echipa. Lipsesc Kolodin (ce sut are baiatul asta) si Torbinschi, dar se sterg celelalte cartonase. Rusia are mari sanse de finala si chiar cred ca a devenit favorita turneului. Spre rusinea mea, inainte de meciul cu Olanda pariasem 2-1 pt rusi, insa cu 10 minute inainte de inceperea meciului am schimbat in 3-1 pt portocalii. Shame on me!
22 Iun 2008, 13:04
Eu ma bucur ca a iesit Olanda,asa le trebuie daca nu ne-au dat meciul!!!
22 Iun 2008, 13:10
$1 scrie:$2u ma bucur ca a iesit Olanda,asa le trebuie daca nu ne-au dat meciul!!!

da sunt de acord cu tine! asa le trebuie ca nu si-au dat autogol ca sa castigam si noi
trebuia sa-l inregimentam pe Banel la ei si totul ar fi fost ca si rezolvat
22 Iun 2008, 13:13
foarte foarte corect!!!
22 Iun 2008, 17:23
Vad ca un forumist a votat in chestionar ca turneul final va fi castigat de Rusia.
Fordistule, oricare ai fi, felicitari! Restul, noi ceilalti care am votat Romania, Olanda, Portugalia: la cratita cu noi!
22 Iun 2008, 17:44
Iti dai seama cum ar fi daca cel care a votat e de fapt... o fata

.
22 Iun 2008, 19:15
$1 scrie:$2ti dai seama cum ar fi daca cel care a votat e de fapt... o fata

.
chiar ca ar fi super tare
22 Iun 2008, 21:03
Pe mine ma distreaza. A trecut aproape o saptamana si tot se mai fac emisiuni de "euro-fotbal" in care se vorbeste 80% de echipa Romaniei, de strategia lui Piturca si penalty-ul lui Mutu.
Probabil trebuia declarata zi de doliu national....
23 Iun 2008, 08:20
stai linistit ca si daca n-am fi participat la acest turneu tot la fel s-ar fi discutat
ar fi facut ei asocieri si ne inbacseau cu faptul ca am batut Rusia, Turcia si Spania si deci eram deja campioni daca am fi participat dar doar marea nesansa proverbica a romanilor a facut sa nu participam la acest turneu
23 Iun 2008, 15:56
Iata ca dupa Ro-Fr un nou meci a pus la grea incercare pleoapele oamenilor (Spania-Italia). Eu trebuie sa recunosc ca prin minutul 30 si ceva am atipit dar m-a trezit tovarasha de viata si m-a hashait catre la dus. Asta m-a mai inviorat si am reusit sa rezist pana prin minutul 70 si ceva moment in care am dat buzna pe la bucatarie sa pap ceva si uite asa am rezistat pana in prelungiri. De ce naiba ne-au chinuit astia 120 de minute, nu inteleg. Mai bine incepeau direct cu penaltiurile si toata lumea se ducea la culcare mai devreme.
23 Iun 2008, 16:41
"Sincer, ar fi fost o insulta adusa fotbalului daca s-ar fi calificat aceasta sarmana echipa a Romaniei."
Asta a declarat presa italiana imediat dupa calificarea in sferturi. Ma intreb daca ei urmaresc si meciurile echipei lor nationale
23 Iun 2008, 19:08
Respectele mele echipelor turciei si rusiei care au subliniat indirect ce adunatura de gaini ratate si penibile/jenante imbraca tricourile echipei romaniei. As fi zis asa popor, asa echipa, dar totusi suporterii am inteles ca au fost la inaltime.
24 Iun 2008, 08:08
Rusine UEFA care a respins apelul turcilor astfel ca turcii vor avea disponibili 12 jucatori de camp si 2 portari pentru meciul urmator.
24 Iun 2008, 08:40
Si "rusine!" de ce? Au suspendati, sa fie suspendati, nu i-a pus nimeni sa ia cartonase. Au accidentati? Ghinion. De ce ar trebui schimbate regulamentele pentru o echipa, fie ea si una frumoasa precum Turcia?
24 Iun 2008, 13:13
$1 scrie:$2i "rusine!" de ce? Au suspendati, sa fie suspendati, nu i-a pus nimeni sa ia cartonase. Au accidentati? Ghinion. De ce ar trebui schimbate regulamentele pentru o echipa, fie ea si una frumoasa precum Turcia?
Subscriu
La un turneu este foarte important sa stii sa-ti dozezi resursele .
24 Iun 2008, 16:13
...iar turcii n-au excelat la capitolul disciplina.
26 Iun 2008, 20:22
au jucat frumos turcii pana la urma, mie mi-au placut, sunt gata sa moara pe teren
chiar daca sunt destul de dezordonati si indisciplinati, au o vointa de fier si nu renunta...o gramada de suturi la poarta si pe poarta, bare, cornere, etc....i-au cam inghesuit pe nemti
oare noi am mai fi fost capabili sa egalam Germania in min.86 ?
ma rog, sa nu mai amintim...
a propos, eu am votat Spania si sunt inca in carti
26 Iun 2008, 20:39
Si eu tot Spania, dar sunt fan Rusia acum!
26 Iun 2008, 22:41
$1 scrie:$2i eu tot Spania, dar sunt fan Rusia acum!
Mai bine taceai

)
Le au dat clasa Silva&co
26 Iun 2008, 23:19
De ce sa tac? Am votat Spania la inceputul competitiei, dar Rusia m-a incantat pe parcurs. Nu a mers Arshavin, Rusia a fost 0. Din pacate, nemtii nu sunt usor de batut.
26 Iun 2008, 23:23
Deutschland, Deutschland uber ales
doar nu vreti sa castige campionatu o natie de telenovelisti, hai panzerele
26 Iun 2008, 23:31
Parca m-am saturat sa tot castige Germania. Spania a aratat in sfarsit a echipa la acest CE. Ar merita titlul. Dar, desi tin cu ei, pronosticul meu merge spre nemti: 2-1
26 Iun 2008, 23:43
$1 scrie:$2arca m-am saturat sa tot castige Germania. Spania a aratat in sfarsit a echipa la acest CE. Ar merita titlul. Dar, desi tin cu ei, pronosticul meu merge spre nemti: 2-1
Nicio sansa...3-1 Spania...sau 2-1 dupa prelungiri, daca o sa se joace inchis
27 Iun 2008, 06:56
Na ca a fost 3-0 si rusii ca si turcii, parca, nu au mai jucat cu acelasi avant.
Germania - Spania ... cred ca am, sa tin cu spaniolii....
27 Iun 2008, 09:07
Eu pariez cu Spaniolii, mai ales ca adicristea a pariat cu germania