03 Aug 2008, 15:19
03 Aug 2008, 15:19
03 Aug 2008, 15:22
03 Aug 2008, 15:36
03 Aug 2008, 15:57
03 Aug 2008, 18:30
03 Aug 2008, 21:24
Multumesc mult!
Ce sa fac frate cu un topic mort de acum 2 ani pe nu stiu ce tema? OK.. hai incercati.. dar nu la evenimente.. ci la "discutii libere". Marius catre moderator.. se poate face topicul acesta important STICKY? NU, nu se poate. Pai de ce? Sint alte topicuri de 2 lei sticky si acesta, care salveaza vieti, nu e important? Azi am inteles ca moderatorii nu pot lua decizii de capul lor. Scuze CIP pentru acuzele mele anterioare, dar si tu ne-ai tinut numai in amenintari cu WARN..WARN. Noi nu stiam ca Maddog-ul e singurul care poate lua decizii. Inca o data multumiri Mad!
Apropos..vad ca te deranjeaza publicitatea mea din semnatura. Eu am luat modelul de pe forum, e plin de semnaturi ale forumistilor cu publicitate. Tocmai publicitatea mea te-a deranjta? A altora?!!! Eu NU iti urez sa faci atitia bani citi am facut eu din publicitatea de pe CLUB FORD.. adica ZERO LEI!
Daca imi amintesc eu bine, instructiunile de utilizare ale microcatului parca sint traduse GRATIS pt forumisti de firma mea. Ajutorul meu nu te-a deranjat atunci?!
03 Aug 2008, 22:19
03 Aug 2008, 22:25
03 Aug 2008, 23:04
$1 scrie:$2 sa pun aici o bucata din conversatia avuta cu unul dintre initiatori, interpretata de tine drept barfa:
xxxxxxxxxxxx (10:31:29 PM): 2. yyyyyyyyyy a inceput sa zica ca ne facem reclama. Eu, nu am firma , nu candidez la alegari si nici nu am nici o functie ca sa am la ce sa imi fac recalam. Ludicass are firma de traduceri autoricate, deci targetul ui nu e sinistratii. EL are reclame in bacau , pe stalpii de curent(aare in centru, la politie . la rar si in alte cateva locuri) decat sa piarda vremea cu actiunea, mai bine mai punea un afis de banii si benzina consujmate
.............
eu (10:44:50 PM): 2 nu stiu nimic despre discutia voastra cu yyyyyyyyyy, dar pe majoritatea forumurilor ce are Ludicass in semnatura se numeste reclama si nu e permisa. regulamentul nostru nu trateaza explicit chestia asta, asa ca nu s-a luat nimeni de Ludicass pana acum.
pe scurt: cineva mi-a spus ce v-a nemultumit in legatura cu topicul asta(vreo 7 puncte) si eu i-am spus parerea mea despre fiecare punct in parte. e problema mea ce ma deranjeaza si ce nu, cat timp nu o impartasesc public nu vad de ce te interesaza pe tine.
si o sa mai pun o bucata din conversatia aia, care reprezinta parerea mea despre tot ce s-a intamplat aici:
eu (10:25:46 PM): ar trebui sa va fie rusine ca transformati o actiune umanitara intr-o batalie a orgoliilor
....................
eu (10:26:06 PM): si voua si lui zzzzzzzzzzz
....................
eu (10:26:21 PM): si celui ce a pus poza aia (care a aparut pe la inundatiile de data trecuta)
eu (10:26:35 PM): si lui Ludicass ca s-a apucat sa-l jogneasca pe respectivul
as vrea sa stiu daca ajutorul s-a terminat sau mai intentionati sa organizati ceva. fiindca daca s-a terminat, e timpul sa inchidem circul asta si sa scoatem topicul de la Sticky.
ati reusit sa obtineti 2 rezultate cu ce-ati facut aici:
-ati ajutat niste oameni care aveau nevoie de asta
-v-ati asigurat ca de acum incolo nici un topic cu apeluri umanitare nu va mai fi promovat (sticky/anouncement) pe acest forum si nici nu va mai fi sustinut direct (mesaje/e-mailuri) de catre moderatori/admini. decat sa avem asemenea circuri periodic, preferam sa promovam alt fel de topicuri.
ambele sunt "reusitele" voastre. felicitari!!!
03 Aug 2008, 23:08
03 Aug 2008, 23:48
$1 scrie:$2s vrea sa stiu daca ajutorul s-a terminat sau mai intentionati sa organizati ceva. fiindca daca s-a terminat, e timpul sa inchidem circul asta si sa scoatem topicul de la Sticky.
-v-ati asigurat ca de acum incolo nici un topic cu apeluri umanitare nu va mai fi promovat (sticky/anouncement) pe acest forum si nici nu va mai fi sustinut direct (mesaje/e-mailuri) de catre moderatori/admini. decat sa avem asemenea circuri periodic, preferam sa promovam alt fel de topicuri.
04 Aug 2008, 00:09
04 Aug 2008, 00:20
04 Aug 2008, 01:55
In final lucrurile s-au rezolvat dupa ce am apelat la maddog..! In urma discutiei noastre telefonice de ieri, am inteles ca drepturile tale ca moderator sint limitate! Ca bacauan insa, la 2 pasi de amaritii aia, nu am inteles atitutinea ta... dar asta e alta discutie.
Tu ai vrut sa stringi bani dar lumea nu ar fi dat pentru ca EU l-as fi jignit pe omu cu poza respectiva. Prietene..daca intr-adevar vroiai sa stringi, adunai banii si-i puneai intr-un cont umanitar, ii donai unei televiziuni care colecteaza bani si fonduri, nu ii trimiteai neaparat la Bacau. Te rog pentru ultima data, nu mai fa afirmatii jignitoare la adresa mea pentru ca ma deranjeaza! Ai ceva de spus, spune-mi in fata!04 Aug 2008, 02:20
!!! Stiu ca sunteti extra obositi, si va inteleg, si va rog sa ne iertati pe noi cei care nu am putut dona mai multi bani, si pe noi cei care nu am putut strabate distanta pana acolo!
04 Aug 2008, 07:06
$1 scrie:$2b]CIP.. eu am spus clar ca nu stiam atunci ca tu, in calitate de moderator, nu poti sa ne ajuti. Te-am intrebat atunci daca e o idee buna sa initiem o actiune umanitara. Raspunsul tau a fost NU..nu are rost, s-a mai incercat ceva cu ani in urma si a fost un esec, slabe sperante sa facem ceva. M-ai indrumat sa caut topicul respectiv in arhiva si sa-l reactivez motivind ca daca se oftica lumea ca fac topic nou pe tema asta (marturisesc ca treaba asta m-a surprins). In plus mi-ai mentionat din start ca nu putem conta pe ajutorul tau (ca moderator cit si ca bacauan) pentru ca intri in concediu. Ti-am respectat punctul de vedere desi, repet, m-a surprins atitudinea ta. Aveam impresia ca esti facut din alt aluat!In final lucrurile s-au rezolvat dupa ce am apelat la maddog..! In urma discutiei noastre telefonice de ieri, am inteles ca drepturile tale ca moderator sint limitate! Ca bacauan insa, la 2 pasi de amaritii aia, nu am inteles atitutinea ta... dar asta e alta discutie.
04 Aug 2008, 07:57
04 Aug 2008, 08:31
04 Aug 2008, 10:42
si-acuma am vazut acest topic si-as vrea sa contribui si eu...
04 Aug 2008, 10:45
04 Aug 2008, 12:23
04 Aug 2008, 16:38
$1 scrie:$2elicitarile mele!
Jos palaria baieti!
ca si Wanna, imi cer scuze ca nu am putut ajuta efectiv la carat si distribuit.
in ceea ce priveste polemicile, eu zic sa o lasam moarta. actiunea a prins, cei care au avut incredere au donat, cei care nu au avut incredere nu au donat. important pentru voi sunt fetele oamenilor carora le-ati dat un bidon cu apa, si mult mai important e ca in momentul in care va veti uita la copii vostri, va veti simti oameni, da, exact, OAMENI. ceea ce ati facut voi, se va uita repede. sau nu. dar voi, acolo undeva, in sufletul vostru veti sti ca ati facut tot ce ati putut. poate chiar mai mult. si din acest motiv, aveti tot respectul din partea mea! jos palaria baieti!!!
04 Aug 2008, 19:56
04 Aug 2008, 20:15
04 Aug 2008, 21:31
04 Aug 2008, 21:50
04 Aug 2008, 22:17
Sintem pur si simplu impinsi de la spate de VOI FORUMISTII prin mesaje de sustinere, prin telefoane de imbarbatare sa nu punem la suflet anumite vorbe sau gesturi si sa continuam aceasta actiune umanitara.

04 Aug 2008, 23:17
05 Aug 2008, 07:59