Re: SARCINA si NASTEREA: costuri, acte, etc.
in primul rand felicitari celor care au devenit de curand parinti.....
in alta ordine de idei.....sotia mea a nascut prin cezariana....nu ca am vrut eu sau ea....asa a vrut copilul....pur si simplu nu a vrut sa se intoarca....

oricum.....din ce-mi aduc aminte....fetita mea are 10 ani acum.....a fost un balamuc total....
cel putin pana am vazut-o operata pe sotia mea.....cred ca am slabit 5-6kg lejer....
iar la capitol -bani-.....la vremea respectiva erau la putere,inca marcile si dolarii.....pana le-am vazut acasa pe amandoua .....cam la 1000 de marci cu operatie cu tot....
dupa aceea au urmat alte cheltuieli....nu tocmai nesemnificative.....
fetita a baut numai lapte praf....asta deoarece sotiei nu i sa declansat lactatia....deh,cezariana.....
am inceput cu Milumil 1......am continuat cu Milulil 2.....si pe urma cu lapte la cutie,mai slab, dar asta sa intamplat destul de tarziu....
per ansamblu.....din ce rememorez acum.....copilul nou nascut aduce parintilor o cheltuiala foarte mare per luna....
la un moment,eu si sotia ne-am gandit la un al 2-lea copil.....am renuntat la idee f rapid.....asta este ....este foarte greu sa mai cresti 2 copii in ziua de azi,din pacate....
- valentins
- Gold Member