ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Gripa porcina

18 Ian 2010, 15:09

Si eu NU mi-am facut vaccinul si ma simt bine.

19 Ian 2010, 09:32

Da' daca ma imbat ca porcu' se pune m-am vaccinat impotriva gripei porcine?

Am niste cabernet "home-made", daca e pentru un scop nobil, ma dedau la el...

19 Ian 2010, 10:39

Poti sa te imbeti ca porcu' dar sa mananci inainte niste oua (impotriva aviarei) just in case :D

19 Ian 2010, 12:15

O luarati pe aratura...!!

20 Ian 2010, 12:53

Grecia renunţă la vaccinarea împotriva AH1N1
Asemenea francezilor, oficialii greci au anunţat că au renunţat la cele 12,3 milioane de doze de vaccin împotriva gripei. De asemenea aceştia au decis că dozele vor fi returnate laboratoarelor care le-au furnizat, informează publicaţia Le Figaro, în ediţia online de miercuri dimineaţă.
Ministrul grec al sănătăţii, Mariliza Xenoyannokopoulou, a anunţat într-o conferinţă de presă că a contramadat oridinele date de fosta conducere pe 16 decembrie încă de la sfârşitul aceleiaşi luni şi că în prezent pachetele cu doze de vaccine antigripal sunt returnate.

20 Ian 2010, 13:44

Sper ca nu Cantacuzino le-a furnizat :D

31 Ian 2010, 23:05

Sa citim un pic: http://www.sfatulmedicului.ro/Gripa-por ... 6#Simptome

Ma "uit" inapoi la cele 4 zile in care am bolit zdravan si bifez FIECARE simptom in parte. Le-am avut pe toate, simultan. Deci, daca ar fi sa ma iau dupa desteptii zvonaci/raspandaci de isterii nationalo-mondiale, am avut gripa porcina. Ce e interesant e ca aceleasi simptome le am de mai bine de 20 de ani, an de an, cand ma "loveste" gripa. La inceput ii dau cu aspirina si paracetamol (de 2-3 ori pe zi) si, daca insista, cu ceva mai tare. Doctorul de familie mi-a confirmat ce credeam si eu, si anume ca daca ma duceam la spital sau dispensar sau policlinica, imi puneau aia eticheta instant cu "porcina" si zdrang in carantina. Poate si vaccin, dupa ce ma reparau, daca ma reparau... Ca mine mai am destui prieteni, trecuti prin aceeasi poveste.

P.S. e doar o "poveste de viata". Viata insa bate filmul...

01 Feb 2010, 11:37

^^ Insanatosire grabnica! %%-

02 Feb 2010, 09:16

Multam fain nepoate, sunt cam pe la 85% cu motoarele, inspre bine, ieri am fost deja la munca. A trecut inca o gripa (pentru mine e deja in programul anual :D). Concluzia e alta: indiferent de numele pe care i-l punem, ea exista si nu e de joaca.

02 Feb 2010, 11:34

Vad ca s-a mai diminuat isteria asta cu gripa porcina... nu mai sunt bombardat cu povesti conspirationiste... joy of joys... am vazut ca nimeni nu a adus in discutie pandemia din 1918 cand au murit, dupa unele surse mai mult de 50 de milioane de oameni la nivel global (inclusiv 5% din intreaga populatie a Indiei + ca au fost tari in care 90% din populatie a fost infectata). Si atunci o fi fost tot manevra a corporatiilor care fabricau vaccinuri? :)

02 Feb 2010, 11:49

Trebuie sa tii cont de "gilceava " care numa ce se terminase si toate consecintele ei : foamete,lipsa de medicamente ,lipsa cadrelor specializate s.a.m.d. :D

03 Feb 2010, 01:50

$1 scrie:$2ad ca s-a mai diminuat isteria asta cu gripa porcina... nu mai sunt bombardat cu povesti conspirationiste... joy of joys... am vazut ca nimeni nu a adus in discutie pandemia din 1918 cand au murit, dupa unele surse mai mult de 50 de milioane de oameni la nivel global (inclusiv 5% din intreaga populatie a Indiei + ca au fost tari in care 90% din populatie a fost infectata). Si atunci o fi fost tot manevra a corporatiilor care fabricau vaccinuri? :)

Pot si eu sa zic ca s-a diminuat isteria referitoare la ceva ce nu exista ;) Sau la ceva ce exista dar nu e ceea ce se doreste a ni se baga pe gat. Daca tot amintesti adevarata gripa porcina, poate ar trebui sa iei in calcul ce zic cei ce ne umplu urechile cu ea, ca asta actuala nu seamana neam cu aia din secolul trecut.

03 Feb 2010, 07:37

$1 scrie:$2...]ca asta actuala nu seamana neam cu aia din secolul trecut.

Aoleu, asa batran esti, unchiule?! :))

On-topic: Am fost si eu racit in ultimele 4-5 zile, acu a mai trecut. Nu am fost speriat nici o secunda.

03 Feb 2010, 09:08

nu mai cititi presa?
cum sa te imbolnavesti domne de gripa porcina acum :-O ?
a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Adrian Streinu Cercel pentru presa centrală, că „ Gripa nouă a luat pauză pentru o perioadă, dar ne aşteptăm ca în vară să fie un nou val de îmbolnăviri. E important ca oamenii să se vaccineze“.

e no comment. a intrat gripa noua in vacanta.
la vara reactivam topicul :))

03 Feb 2010, 09:24

Pai baiatu asta cu cercel are o noua ocupatie acum, cu "taxa pe saorma"...

03 Feb 2010, 09:53

Mai au putin si revin la programul de alimentatie rationala a lu ceasca : in lista de produse fast-food ce urmeaza a fi taxate e si piinea alba ... :D
E data dracu gripa asta daca isi ia si vacanta ! =))

18 Feb 2010, 21:15

ce penibil.
la stiri: au murit doar 7 persoane de gripa porcina, nu peste o suta, asa cum s-a declarat.
oameni au fost declarati morti din cauza porcinei fara sa li se faca autopsia.
cert este ca cei de la cantacuzino au avut vanzari foarte bune.

18 Feb 2010, 23:35

au dat buffu.. au luat banii.. au cumparat cadouri de sarbatori.. acu' gata pauza.... ia boala vacantza.. si revine la vara cand au nevoie iar oamenii nevoie de bani pentru concedii in Bahamas...
'gai-as in origini de hotzi!

19 Feb 2010, 08:36

Oricum mai au variante nefolosite: gripa canina, felina, piscina (sau pestina), (b)ovina, samd...

16 Mar 2010, 15:59

Sa mai incingem putin spiritele cu "teoria conspiratiei medicale": SIDA nu exista!
http://www.agentia.org/teoria-conspirat ... t-442.html

16 Mar 2010, 21:03

l-am citit, dar nu o sa comentez articolul.
Răspunde