ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
18 Iul 2008, 17:15
Eu - am terminat medicina anul trecut.
18 Iul 2008, 17:21
profeor....in sudura...
18 Iul 2008, 23:55
eu sunt marketer (asa o sa scrie pe diplama de fac), dar lucrez ca Relationship Manager IMM la o banca
02 Sep 2008, 08:07
Consultant IT - SAP HR
-experienta in implementare/consultanta software
05 Sep 2008, 18:41
Qualification: Electrical Engineer, Naval Equipment and Installation

Ma ocup de chestiile electrice de pe nave... am terminat Academia Navala "Mircea cel Batran" Constanta in 1986.
05 Sep 2008, 19:00
am studiat dreptul si psihologia judiciara. Ce-am putut si eu. Daca eram mai destept faceam arhitectura, dar nu ma duce mintea la matematici studii de rezistenta si nu am dexteritate la desen. Asa ca ma complac in situatie .......
05 Sep 2008, 19:13
calificare: inginer mecanic TCM;
actual: consultant /auditor secunda/terta parte standarde management acreditat TUV Sud;
extra: expert tehnic judiciar;
08 Sep 2008, 22:21
La firma mea ... decupare cutter/plotter (autocolante) , debitare/gravare routter laser dar mai pot "face" si standuri , meshuri , bannere , pliante , printuri , debitare/gravare rotter mecanic (debiteaza absolut orice material ) , mobila la comanda , etc.
a... si era sa uit ... cred ca inca sunt student , in ciuda faptului ca nu am mai dat pe la facultate de aproximativ 8 luni
11 Sep 2008, 11:11
Completez lista de juristi. Specializat in consultanta pe civil si comercial.
17 Sep 2008, 18:04
Ma alatur si eu grupului de ingineri

- profil mecatronica la Fac de Mecanica din Galati.
In prezent - administrator de retea (a se intelege "sclav pe plantatie bun la orice"

) la o companie multinationala, in Buc.
18 Sep 2008, 14:22
$1 scrie:$2m studiat dreptul si psihologia judiciara. Ce-am putut si eu. Daca eram mai destept faceam arhitectura, dar nu ma duce mintea la matematici studii de rezistenta si nu am dexteritate la desen. Asa ca ma complac in situatie .......

Pai si acum ce faci? Psihologia judiciara e o materie foarte frumoasa. Eu l-am avut profesor pe Butoi.
12 Oct 2008, 16:21
Student la Universitatea de Nord Baia Mare la Calculatoare => inginer

. In momentu de fata angajat ca analist programator la o firma de soft din Baia Mare ... IndEco Soft
13 Oct 2008, 09:26
Wow, 2 programatori, si eu am fost la UBM, si am si ford
13 Oct 2008, 10:04
arhitect, apelati cu incredere.
+amenajari interioare
+space planning spatii birouri
+specializat pe showroom-uri si spatii de birouri
Am facut 2 showroomuri pentru Jaguar&Land Rover in Bucuresti.
Un coleg si prieten le face showroom-urile celor de la Ford BDT, deci daca aveti pica pe BDT spuneti si se rezolva, le facem sa cada la prima furtuna
13 Oct 2008, 11:20
ddexter de pe unde esti din Baia Mare?? poate ne putem intalni intr-o zi

. Imi pare bine sa vad pe forum alti baimareni, in special cu atatea in comun.
13 Oct 2008, 11:36
Da, sunt din Baia Mare. Si suntem mai multi pe forum...
13 Oct 2008, 12:44
$1 scrie:$2(a se intelege "sclav pe plantatie bun la orice")
Coleg cu "Georgel", care-l ai ca sef al mare pe Bogdan?
13 Oct 2008, 21:04
Student la ASE, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si angajat Vodafone.
14 Oct 2008, 12:03
Student- "A.I.Cuza"-Iasi-FEAA(facultatea de economie si administrarea a afacerilor) -Afaceri si Relatii Interantionale ,anul III
16 Oct 2008, 14:41
mai nou sunt si membru in Comitetul Strategic pentru sprijinirea activitatii Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.).
16 Oct 2008, 14:46
$1 scrie:$2ai nou sunt si membru in Comitetul Strategic pentru sprijinirea activitatii Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.).

deci atentiune baieti ce "gavariti" pe site

ca Almanahe ne baga la "bulau"
16 Oct 2008, 15:01
asa e!
mai usor cu "gavaritul" ca-s cu ochii pe voi
16 Oct 2008, 16:11
Oau, ce "pensie" ai?

(ptr cunoscatori...)
16 Oct 2008, 17:03
N-am nici o "pensie", indemnizatie sau cum vreti sa o denumiti.
Reprezint societatea civila in acest consiliu.
19 Oct 2008, 18:39
$1 scrie:$2Reprezint societatea civila in acest consiliu.
yeah ! ....right !
20 Oct 2008, 08:09
http://www.mai-dga.ro/index.php?l=ro&t=41
Daca te uiti la sfarsit sunt enumerate si cateva asociatii. Una dintre ele este asociata pe care o conduc
20 Oct 2008, 09:05
impresionant...ce de asociatii !
care din ele au avut ceva de zis referitor la episodul cu Piturca de la Otopeni ?...in acest caz ofiterii DNA si-au bagat picioarele in ele de drepturi civile sau reglementari legale
20 Oct 2008, 16:09
$1 scrie:$2mpresionant...ce de asociatii !
care din ele au avut ceva de zis referitor la episodul cu Piturca de la Otopeni ?...in acest caz ofiterii DNA si-au bagat picioarele in ele de drepturi civile sau reglementari legale
hai sa nu deschidem un offtopic
daca vrei sa discutam cazul sa o facem pe pm sau intr-un nou topic
23 Sep 2009, 04:06
Mmmmm am placerea de a reinvia un topic mort de aproape un an

Acum 7 ani (la frageda varsta de 14 ani) am incercat sa fac primul site in MS FrontPage, iar de atunci nu m-am oprit. Actualmente sunt programator web (considerat fulltime) pentru Australia si lucrez de-acasa. Forduletul pe care-l tot hărtănesc mi l-am luat singurel dupa multe batai de cap si alergaturi