de Alma » 25 Mai 2009, 11:14
Ma voua va era dor de mine!
Ca sa risipesc negura va zic pe scurt ce am facut in ultimele zile.
Vineri seara am scapat pe la 4 am de tambalau si am plecat spre casa cu domnisoara pe care am "pescuit-o" din Brasov. In drum spre casa ne-a venit la amandoi ideea sa facem o tura prin Herastrau o tura care s-a prelungit pana la 11 dimineata

Dupa care am ajuns acasa am facut un dus si m-am schimbat apoi am plecat iar la treaba iar pe la ora 17 am cerut amandoi bilet de voie sa mergem sa ne odihnim urmand sa ne intoarcem spre seara daca ne solicita cineva. Cum sediul era mai aproape iar conditiile propice am stabilit sa ne oprim la sediu sa fim prompti la apel. Desigur ca numai de dormit n-am dormit (doar mici atipeli care uneori sunt mai utile decat un somn puturos) si desigur ca apelul n-a mai venit si uite asa s-au facut 48 de ore de nesomn
Ne-am pus in miscare ieri si am luat-o de la capat cu munca am cerut iar bilet de voie pe la 19.30 si de data asta am ajuns acasa unde am "tras pe dreapta" pana la urma in jurul orei 12.
Si de azi de dimineata a intrat in acest program si sesiunea.

Revin cu detalii din acest ciclu casa - scoala - sediu - sediu partid cand mai am timp, daca o sa mai am

Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W