de ALS » 01 Oct 2008, 19:48
O tanara vine la doctor cu un bebelus in brate. "Domu' doctor, cred ca e bolnav. Desi mananca bine, a pierdut 300g in ultima saptamana." "Nici o grija, rezolvam", zice doctorul. "Suge la piept sau ii dati lapte praf?", "De la piept, domnule doctor" " Aha, atunci va rog sa va dezbracati ca sa va examinez." Tipa isi da bluza jos, arunca si sutienul. Doctorul ii palpeaza sanii, o mulge, examineaza indeaproape sfarcurile si, in cele din urma, nedumerit, pune gura si suge de la ambii sani. Apoi, radios, pune diagnosticul: " Bineinteles ca slabeste copilul, dumneavoastra nu aveti lapte, doamna!" "Normal", zice tipa. "Eu sunt matusa lui, dar oricum, imi pare bine ca am venit cu el azi!"
La scoala, Ionel are un test grila si da cu banul ca sa gasesca raspunsurile. Dupa ce termina, se apuca si da din nou. Profa il vede si il intreaba ce face. Ionel, calm, ii spune: " Imi verific raspunsurile!".
De ce nu poti avea niciodata incredere in femei? Cum dracu' sa ai incredere in cineva care sangereaza timp de cinci zile, dar nu moare?!
Un american conduce pe o autostrada interminabila, ucis de plictiseala. La un moment dat crede chiar ca o vede pe Fata Morgana, dar tipa care facea autostopul pe marginea soselei era cea mai placuta realitate . Tanara, picioare lungi si sani cat pepenii. Evident ca tipul opreste masina, tipa se urce si, aproape la fel de evident, dupa cativa kilometri ea incepe sa-i maseze penisul si ii propune o partida de sex oral. Barbatul trage imediat pe dreapta, tipa ii lasa pantalonii in jos pana la genunchi, dar in loc sa inceapa operatiunea, scoate un pistol si ii leaga mainile la spate. Dupa care ii ia tot de prin buzunare, il arunca in praful de pe marginea soselei si pleaca, evident, cu masina. Tipul reuseste cu greu sa se tarasca pana aproape de asfalt si sa se ridice in picioare exact la timp ca sa fie vazut de un sofer de camion ratacit pe acolo. Soferul opreste, deschide, geamul, asculta toata povestea ingrozitoare a tanarului, dupa care coboara din cabina, se descheie la pantaloni si zice ranjind: "Cu siguranta asta nu e ziua ta norocoasa, nu-i asa, baiete!?"
Un negru intra in bar si comanda bautura pentru toata lumea. "Sunt fericit, nevasta mi-a nascut un baietel, sunt sanatosi amandoi si micutul seamana cu mine, e voinic, cantareste deja 4,5 kg!" Oamenii beau, il felicita: " bravo, dom'le, la mai mare, sa-ti traiasca etc. " Dupa o spatamana, negrul intra din nou in bar, isi comanda un whisky si barmanul se simte dator sa-l intrebe ce face baietelul. "E bine, e bine, creste si are acum 3,8 kg." " Dar cum e posibil, saptamana trecuta parca avea mai mult!?" , casca ochii barmanul. Negrul da paharul peste cap, mai sta cinci secunde si rosteste calm: " Circumcizie".
Un magician celebru, intr-un bar de noapte, incearca sa agate o gagica. Vede in cele din urma o blonda cu sanii mari si trece la atac. O invita la dans si, in timp ce o strange tot mai aproape de el, ii sopteste la ureche:" N-ai vrea sa vezi una din magiile mele?" "Ohh, sigur ca as vrea, as fi incantata!", raspunde blonda. "Atunci uite cum facem" continua magicianul, "mai dansam putin, apoi luam cina, mergem la mine in camera de la Ritz, ti-o trag toata noaptea in toate pozitiile, dupa care dimineata tu dispari!"
Trei barbati intr-o inchisoare din Africa de Sud. Doi albi si unul negru. Primul alb povesteste: "Eu am luat sase ani pentru jaf. Judecatorul a spus ca am avut mare noroc. Daca era jaf armat nu scapam sub 10 ani." Al doilea alb spune si el:"Eu am primit 15 ani pentru omor. Judecatorul mi-a zis ca am avut noroc, pentru ca daca eram incardrat la gradul I, luam pe putin 20 de ani." "Dar tu mai negrule, ce cauti aici?", il intreaba cei doi albi pe colegul de celula. "Eu am luat 20 de ani pentru ca am mers pe bicicleta fara sa am farul aprins. Judecatorul mi-a spus ca am mare noroc. Daca era intuneric afara, imi dadea inchisoare pe viata!"
Un tip si o tipa, in pat, actiune din greu. Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei, tipul sare din pat, isi ia hainele in brate, tipa ii deschide geamul, tipul sare. Dupa un timp se aude un ciocanit la usa. Tipa deschide, in usa. tipul cu hainele in brate: "Ma, nevasta, da' stresati mai suntem!"
Daca e Ford, e Focus; daca e Focus, e rosu!
Ford Focus Trend Collection, hatchback, Y, 5 usi, 1,6l / 100CP benzina, din 30 mai 2007
Toti iti vor binele, asa ca omoara-i! Nu-i lasa sa ti-l ia!