ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

22 Oct 2008, 18:47

vazut ieri un focus ... dar nu mai stiu pe unde, pe langa decebal cred, avea numar NED sau NEB sau HEB :D, si sticker
si azi vazut masina lui @t@c pe langa casa poporului

22 Oct 2008, 19:56

Vazut o dacie cu sticker clubford azi in pasaj unirea :)
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00346.JPG

22 Oct 2008, 20:06

$1 scrie:$2azut o dacie cu sticker clubford azi in pasaj unirea :)

Cat de tare! :D
Poate e noul model de la fabrica din Craiova :P

22 Oct 2008, 23:00

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2azut ieri B 56 FEV pe eminescu la 10.00 am cu okelari de soare la oki.....nu mi am permis sa l deranjez :)) :))
ct-86-dna, pe magheru in fiecare seara :)

jmeeeeecher numar... :)

22 Oct 2008, 23:42

$1 scrie:$2m vazut si eu ieri mustangu ala alb cu VGS la numar pe 13 septembrie cand ma duceam la meci, sunt tare curios daca o fi user clubford.. e superb in poze dar criminal pe viu

Pai cred ca s-a intersectat cu tine ca eu l-am vazut la 2 minute dupa ce te-am vazut pe tine si nu cred ca ai apucat sa faci stanga :). Deh, eu cu tramvaiul faceam vjjjjjjjjjjj fata de masinile inghesuite la semafor :D.

24 Oct 2008, 09:19

Focus B-74-NZK cu stickerul regulamentar. De dimineata, pa la ora 8, a facut stanga pe Dr.Taberei dinspre Romancierilor.
Eram la stop si nu aveam cum sa-l fac atent. Da` l-am vazut! Si i-am urat in gand "o zi FORD midabila".

24 Oct 2008, 09:34

Azi de dimineata, mondeo verde, B-11-NXT, parcat pe Eufrosin Poteca.

24 Oct 2008, 09:41

$1 scrie:$2azut ieri B 56 FEV pe eminescu la 10.00 am cu okelari de soare la oki.....nu mi am permis sa l deranjez :)) :))
ct-86-dna, pe magheru in fiecare seara :)

Si... nu s-a lipit nimic pana acum ?

24 Oct 2008, 09:42

$1 scrie:$2azut o dacie cu sticker clubford azi in pasaj unirea :)

Nu se vede prea bine, da daca e adevarat, atunci e cam "ilegal" :))

24 Oct 2008, 14:54

pe bune ca era sticker adevarat identic cu ale noastre! :) nu se vede bine ca am facut poza la repezeala cu telefonu si am bagat si ceva zoom... si apropo de sticker eu nu mai am :-S cineva la dezlipit...promit ca voi pune suportii de numar care ii am de vreo juma de an intr-un dulap!

24 Oct 2008, 15:00

$1 scrie:$2e bune ca era sticker adevarat identic cu ale noastre! :) nu se vede bine ca am facut poza la repezeala cu telefonu si am bagat si ceva zoom... si apropo de sticker eu nu mai am :-S cineva la dezlipit...promit ca voi pune suportii de numar care ii am de vreo juma de an intr-un dulap!
Hmm.. ai grija sa nu tii "dezlipeasca" si pe aia. Cat despre dacia respectiva, eu am vazut-o live la o "intrunire de zi".

25 Oct 2008, 14:57

ct-86-dna Fiesta Tango - foarte des parcata pe mosilor...

25 Oct 2008, 17:01

$1 scrie:$2t-86-dna Fiesta Tango - foarte des parcata pe mosilor...

pai daca acolo isi face veacu daniela:))

25 Oct 2008, 17:59

B XX HUF, azi dupa-amiaza pe Basarabiei... finally, nu mai vazusem de mult pe cinevade pe forum in trafic :D

25 Oct 2008, 18:12

Te-am vazut, am dat vreo doua flash-uri dar urma sa fac stanga si nu stiu daca ai mai vazut.

25 Oct 2008, 18:32

am vazut flash-urile ;)

26 Oct 2008, 13:52

Adispan azi la Romexpo. eu plecam, el venea :)

26 Oct 2008, 20:32

yep :D

salut, colega :D

27 Oct 2008, 08:26

Fiesta alba BV-58-BRR azi dimineata in centrul Ploiestiului. I-am dat un claxon si niste flashuri la semafor in centru dar pe moment nu a inteles :D si la culoarea verde i-a dat talpa. A urmat o cursa de urmarire pe tot bulevardul (peste 100Km/h :-" ), in final am reusit sa ajung paralel cu el si sa il salut, apoi el s-a indreptat spre bucuresti.

27 Oct 2008, 14:47

$1 scrie:$2ondeo, TM-13-NAN, ieri 19.10.2008, pe bulevardul Timisoara, cu sticker si suporti de nr., dat flash-uri, claxoane, pana la urma ne-am impritenit, cand i-am spus ca i-am vazut stickerul si de aia claxonez :D
Salutare !

L.E. Este Crazyford_'96

Da, si eu te-am vazut pe tine [ LOGIC, NU ??? ] 8-}

Te salut cu ocazia asta. Nu stiam ca exista acest topic si ca ne blitzuim in trafic cand vedem stickerele...asta explica anumite claxoane oare, pe care le-am mai auzit la adresa mea aparent fara sa fac ceva wrong ? :D
Oricum f tare ideea, am sa-mi tin 1/4 din ochi atent si la aceste semne.

Te salut Cata !

01 Noi 2008, 09:11

Ca de obicei bestia lu' attack parcata la Iancului langa statia de metrou (~9:20) si pe surprinderea mea pe KomandantulR care astepta(si cred ca inca mai asteapta :-" ) sa se deschida spalatoria de pe str Brailita( daca tot se duce omul la intalnire la ploiesti sa isi spele si masina )

02 Noi 2008, 19:06

azi pe la 13.45 pe Strada Polizu un focus 2 break B XX WHS nu am facut nici un gest ca precis nu ma recunostea eu fiind in Peugeot

03 Noi 2008, 12:11

si azi dimineata pe la 9 pe langa Unirea o fiesta rosie cu numere de leasing si lipicios :D am facut cu blitz dar nu s-a prins :P

Eram exact in spate cu un a6 negru cine era???

03 Noi 2008, 12:54

je... :D nu stiam ce vrei de la mine :P mai ales ca era masina "straina"

04 Noi 2008, 09:01

$1 scrie:$2e... :D nu stiam ce vrei de la mine :P mai ales ca era masina "straina"

Ce sa fac daca momentan sun incognito pana iau portocala din service :D

04 Noi 2008, 13:10

sper ca nimic grav nu are portocala.... dar iese ea de la doctor :)

04 Noi 2008, 13:19

$1 scrie:$2per ca nimic grav nu are portocala.... dar iese ea de la doctor :)
Din pacate chiar asta e problema.. ca nu are nimic grav .. doar 2 furtunase fisurate si deja sta de 2 saptamani in service fara sa fie miscata de pe loc.. daca eram eu in locul lui Darian cred ca-i impuscam pana acum.

05 Noi 2008, 00:13

B-74-NKZ sau NZK nu am retinut exact , la Romancierilor 13.00. Cam mici stickerele , trebuie sa te chiombesti putin ca vezi ce scrie :)

05 Noi 2008, 10:02

B-59-DXT rosu (C-Max sau Fusion, nu stiu, l-am vazut in "fuga" :D ). Aseara parcat pe Plevnei, langa Spitalul Militar.

05 Noi 2008, 13:29

$1 scrie:$2per ca nimic grav nu are portocala.... dar iese ea de la doctor :)
Din pacate chiar asta e problema.. ca nu are nimic grav .. doar 2 furtunase fisurate si deja sta de 2 saptamani in service fara sa fie miscata de pe loc.. daca eram eu in locul lui Darian cred ca-i impuscam pana acum.

Nici nu o sa-ti vina sa crezi. Luni treb sa iau masina si cand ma duc aflu ca fabrica a refuzat comanda. De ce? Simplu. BDT a comandat piesa la Romcar cu un cod, iar codurile s-au schimbat. Cei de la Romcar stiau asta dar ce au facut?? Au trimis tot codul vechi desi se stia ca va fi refuzat. In concluzie s-a dat alta comanda.....deci more time :-t 8-} 8-} 8-}

Am facut un scandal monstru acolo.
Răspunde