de mctano » 07 Ian 2011, 18:13
Aseara m-am cam ofticat si enervat pe 2 chestii:
1 : romtelecom! niste cretini, idioti,si handicapati!
servicii de super calitate, personal de 2 bani!
de jumate de an imi baga pe gat o factura( 160 de lei +- )cu niste echipamente care trebuiau sa fie moca,
luna trecuta mi-au si taiat serviciile pt neplata, iar acum primesc la 3-4 zile , ba un mesaj ba o scrisorica cu suma restanta ce nu are legatura nici cu plata abonam. lunar nici cu fact aia.. gen : 35.60 ; 40, 20 lei.
s-au gandit sa imi factureze cu taraita, poate ma fraieresc si platesc.
am facut de la bun inceput sesizari. lunar, precum salariul.
maine imi fac timp si merg sa le transmit urari calduroase de pasti, revelion, boboteaza, sf jigodie, si ce o mai fi, si in acelasi timp sa reziliez contractul!
si ce treaba am cu personalul? sunt niste pipite pe la call center, care nu au nici o treaba cu viata. blonde si in ziua invierii.
2 .acum o saptamana mi-am facut pe un site romanesc de vazut filme, un cont ''vip '', adica te lasa sa vezi cate filme vrei tu intr-o zi.
in mod normal esti conditionat la 3 , sau ceva de genul.
seara urmarim ca 4-5 episoade dintr-un anume serial.. si nu numai.
aseara, toate bune si frumoase, pana cand primesc mesaj : nr de vizionari gratuite a fost atins.pt cont vip, trimite-ti sms, sau paypal..
am chitanta de la paypal, le dau mail, si astazi primesc un semi raspuns cu mici detalii din partea mea.
astept raspunsul si rezolvarea problemei.
oare cum e posibil: azi exista, maine nu mai e ?
L.E. acel cont este valabil 6 luni in regim ''vip''
@morodor.
nu te supara colegu,e plina lumea de tampiti. cel mult lasa masina asa( daca nu e pana la tabla) , ca unde este o zgarietura mai sanatoasa, a 2-a nu mai vine.
Ce cred eu despre lucruri in general gasesti
Apple user.