$1 scrie:$2a, basistii sunt penibili, cand nu sunt penali. Sau si una si cealalta.
Cu asta cred ca e de acord orice om cu mintea functionala (cu unicul amendament ca in loc de "basistii" trebuie neaparat pus "politicienii romani si toata tagma de sustinatori - ziaristi, popi si alte categorii influente - care-i promoveaza nu din convingere, ci pentru diversele avantaje pe care le obtin"; calca-i-ar diareea holerei pe toti!).
$1 scrie:$2roblema actuala in Romania este eliminarea TOTALA a lui Basescu, a basistilor si basismului.
Astia nu au drept la existenta.
Dupa necesara lor disparitie,
"Amice", imi amintesti de
Feciorul de
aici.
$1 scrie:$2a aparea probabil o stanga adevarata (bazata pe psd) si o dreapta adevarata, bazata pe pnl.
Daca nu te-as fi recunoscut, "amice", as zice ca esti fie un visator, fie un nestiutor, fie un activist, fie ... naiba mai stie ce soi de ticnit lihnit; dar fermitatea dusmanoasa cu care trimiti la moarte o anumita parte a turmei de politcieni (si pe eventualii lor simpatizanti, cetateni ca tine, cu drept la opinie, orientare si vot) risipeste orice indoiala.
$1 scrie:$2ana una-alta, avem ciudatenia, stanga si dreapta unite impotriva
Acest enunt corect vine prea tarziu; dupa atata delir (de fapt e un pseudo-delir, ca tinta este precisa, inflexibila si de folos "unora") nu te mai post suspecta de vreo urma de luciditate.
Nic fedegeristul: mi-ai dat o idee (daca ori fi dintr-astia si pe la mine) care ar putea fi mai buna decat anularea ostentativa a votului; ai o bere
(desi, vorba unuia destept, n-ar ajunge un neamt sau doi sau zece ca sa mearga bine treaba in Romania, ci ar trebui mai multi; asa, la vreo 19-22 de milioane).
PS - Inainte sa apas pe "TRMITE", constientizez ca n-am discutat despre subiectul (si nici despre care au derivat) topicului, ci, total neregulamentar, despre un participant la discutie - asta ma face sa insist cu precizarea: n-am nimic cu omul, si accept ca poate ca are o inimia de aur, un caracter nobil si o inteligenta sclipitoare
(dar eu de unde mama naibii sa aflu asta? eu vad ce scrie, si pe vorbele lui lipsite de echivoc imi intemeiez imaginea).