Discutii libere/forum

Ne era mai bine pe vremea comunismului?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Ce ati prefera azi, in anul Domnului 2009?

Monarhie
63
31%
Comunism
10
5%
Dictatura
6
3%
Dictatura militara
22
11%
Democratie
100
50%

Voturi totale : 201

Re: Ne era mai bine pe vremea comunismului?

Mesajde cj86sef » 28 Noi 2012, 17:14

Da si toate lunile incep martea si se termina joia :D
Focus II, 10.2006 1.6tdci, 109cp turnier, gri+alb, Focus I, 11.2001, 1.6i, 100cp, turnier, albastru
Imagine
[b]Focus II SEF[/b]http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=76017
cj86sef
1nsane Member

Maşina: ford focus, 2006, 1.6 tdci,80kw: ford focus 2001, 1.6, 16 v, 100 cp VF0NXXGCDN1K74871
VIN: wf0wxxgcdw6j57655

Mesajde zaboss » 28 Noi 2012, 20:54

@Nic
tu nu ştii că vine sfârşitul lumii în decembrie? Urmează o lume nouă, cu alt calendar... Omul ne pregăteşte :lol:
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde temir » 28 Noi 2012, 21:16

$1 scrie:$2ha...deci pe 9 decembrie [...]
...dar asta e prostia costa...

Zicem noi ca facem haz, dar situatia este groasa; nu avem cu cine vota, nu putem vota nici impotriva - nu exista optiunea sa votam impotriva tuturor, lua-i-ar Gâdea pe toti sa-i ia! eu m-am gandit sa anulez explicit votul (sa pun stampile cat ma tine tusul, si pe niciuna in vreun chenar) si sa scriu "MURITI !" - dar stiu ca nu e decat un gest gratuit, nefolositor; daca am face asta un numar mare de alegatori, poate ca am starni ceva ecou; sau macar ne-am putea plange/lauda ca ei ne-au batjocorit votul, nah!
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

Mesajde Mihai L » 28 Noi 2012, 21:30

$1 scrie:$2a uitati si va minunati, un candidat al poporului care vrea sa ne puna la munca. Urmariti lunile din calendar, cate zile are fiecare luna a anului:

Nu radeti, baiatul are potential de prim ministru!!!
Daca va uitati mai atent, se recunoaste celebra figura copy/paste... =))

LE: Ciudat este ca e la alt partid, probabil e o greseala de tipar... :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde cj86sef » 28 Noi 2012, 23:31

temir si e am de gand sa invalidez votul
Focus II, 10.2006 1.6tdci, 109cp turnier, gri+alb, Focus I, 11.2001, 1.6i, 100cp, turnier, albastru
Imagine
[b]Focus II SEF[/b]http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=76017
cj86sef
1nsane Member

Maşina: ford focus, 2006, 1.6 tdci,80kw: ford focus 2001, 1.6, 16 v, 100 cp VF0NXXGCDN1K74871
VIN: wf0wxxgcdw6j57655

Mesajde temir » 29 Noi 2012, 01:19

Eu nu vreau o simpla anulare, vreau una ostentativa - de aceea multe stampile, niciuna pe vreun candidat, plus urarea de bine pentru ei toti - mai mult decat atata nu ma duce mintea sa fac.
Daca are cineva o idee mai buna, poate ne mobilizam.
temir
Member

Mesajde TOTALSENDER » 29 Noi 2012, 08:23

eu NU voi merge la vot de data asta...

ma intreb ce s-ar intampla daca la urne mergem maxim 10 % din populatie... cat mai putini....
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

Se restituire timbru de mediu
TOTALSENDER
1nsane Member

Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
VIN: WFOAXXGAGARL07091

Mesajde iulipapa » 29 Noi 2012, 09:07

Nu cred ca s-ar intampla nimic ... e legal si s-ar valida alegerile (vezi referendumul din vara, cand 90% au votat ceva, dar legea spune ....).
Si asta cu "eu nu ma prezint la vot" nu cred ca-i o atitudine civica potrivita. Daca eu nu, tu nu, ala nu, ... sa asteptam sa vina Papa Pius sau Sinzy sa schimbe ceva? Pentru a evolua ca societate trebuie sa avem o atitudine implicata ... Stiu ca e mai simplu si mai comod sa stam "relax" dar atitudinea asta nu ajuta la schimbari si progres.

@Mihai L: Stai linistit ca nici eu nu sustin ca deciziile majoritatii sunt 100% corecte, pot exista si greseli, dar este cel mai evoluat sistem la ora actuala si nu vad de ce sa-l schimb cu ceva mai prost.
Partea cu emigratul, la varsta noastra e cam tarziu, dar imi pregatesc copiii si cu ideea asta ...
Iar ca sa venim toti cu picioarele pe pamant, propun o lege, sa facem g= minim 15. Nici mai mare nu cred ca-i bun ca ne ingropam de tot :))
"Totul e relativ, depinde ce sistem de referinta iti alegi!"
iulipapa
Ford Freak

Maşina: FF 2 FL, 1,6 TDCI, Titanium; Mondeo mk IV, 1,6 TDCI, Titanium
VIN: WF0SXXGCDS8E84017

Mesajde bezart » 29 Noi 2012, 09:38

Sa speram ca pe 9 nu vine apocalipsa rosie...deja cacarau ameninta cu suspendarea daca plagiatorul sef nu va fi prim muistru...mai jos scrisoarea deschisa catre toanta sefa abramburica...

„Stimată Doamnă Ministru Eca­terina Andronescu,

Subsemnații, universitari, cer­ce­tători, cadre didactice pre­universitare, membri ai so­ci­e­tății civile, vă solicităm să răs­pundeți în cel mai scurt timp posibil cererii Senatului Uni­ver­sității din București pri­vitor la plagiatul d-lui Victor Pon­ta, retrăgând acestuia titlul de doctor în drept, pe care l-a de­ținut în mod ilegitim din 2003.

Cazul este cum nu se poate mai clar: atât Comisia de Etică a Universității din București, în urma raportului Comisiei de Ex­pertiză compusă din specialişti în drept la universități de pres­ti­giu din lume, cât și Consiliul Na­­țional de Atestare a Ti­tlu­ri­lor, Diplomelor și Cer­tif­ica­telor Uni­­versitare s-au pro­nun­țat fără echivoc, dând un ver­dict lim­pede: plagiat. Ați primit de pes­te o lună decizia și raportul Se­natului Uni­ver­si­tății din Bu­curești cu toate ma­terialele re­levante, timp su­ficient pentru a vă convinge per­sonal de am­ploarea plagiatului comis de d-l Victor Ponta. Pes­te o treime din lucrarea sa de doc­torat este co­piată, fără ni­cio trimitere la ori­ginal sau ci­tare a surselor, au­torul în­căl­când clar și indu­bi­ta­bil etica uni­versitară și legea. Chiar și Co­mi­sia Națională de Etică - for­ma­tă ad-hoc pe cri­terii politice şi care s-a aflat în conflict de in­terese în mo­men­tul în care a lu­at o decizie des­pre şeful gu­vernului, care, prin intermediul ministerului Edu­ca­­ţiei, are în subordine şi res­pec­tiva Co­mi­sie -, a ocolit un răs­puns tran­șant, spunând că lu­crarea de doctorat a d-lui Vic­tor Ponta es­te în acord „cu le­gislația în vigoare din 2003“. Suntem con­vinși că dum­nea­voastră, în calitate de profesor universitar și de om de bună-credință, nu puteți susține te­za ridicolă po­trivit căreia ci­ta­rea surselor și ghilimelele s-au inventat după anul 2003!

Doamnă Ministru, sunteți pro­fesor universitar și cunoașteți bine consecințele to­lerării pla­gi­atului în lumea aca­demică ro­mânească; nu puteți ignora fap­tul că el contribuie în­tr-o co­vâr­șitoare măsură la im­postură, la confuzia va­lo­ri­lor și în final la scă­derea con­tinuă a nivelului de educație. Știți de ase­me­nea că plagiatul nu are culoare po­li­ti­că, în schimb are cu­loa­rea min­ciunii. Suntem con­vinși că ați re­flectat deja se­rios la acest caz și că îl puteți privi des­prins de con­tingent, nu nu­mai în con­tex­tul prezentului, dar și în ace­la al viitorului și că vă in­te­re­sea­ză felul în care vom fi cu to­ții ju­decați de acest viitor. Cre­dem că se impune să respectați ade­vărul și să evitați de­cre­di­bili­za­rea învăță­mânt­u­lui, a Ro­mâ­ni­ei în general și, nu în ulti­mul rând, a dum­nea­voas­tră în par­ticular.

Așteptăm să luați decizia co­rec­tă de retragere a titlului de doc­tor d-lui Victor Ponta, ghi­dân­du-vă astfel după interesele ma­jore ale Universității, ale șco­lii și ale societății românești. Aş­teptăm, deci, din partea Dvs., o decizie curajoasă, înțeleaptă și justă.”
bezart
1nsane Member

Maşina: Focus Mk2 1.6 Ti-VCT 2006, Opel Corsa 1.2 2012, Daewoo Matiz 2004

Mesajde Mihai L » 29 Noi 2012, 09:42

$1 scrie:$2u nu vreau o simpla anulare, vreau una ostentativa ...

Pe principiul "porcului de rasa, de nimic nu-i pasa", asa e si la politicieni. Daca sunt alesi, nu mai conteaza ca reprezinta sau nu pe cineva.

O solutie ar fi un partid curatel, dar incercarile de pana acum (ard si altele) se pare ca nu au convins lumea. Ideea este sa nu mai ajunga in parlament toti coruptii si hotii. Inca nu am ajuns la nivelul la care sa-i intereseze ca lumea vine sau nu la vot si ce anume voteaza.
In Franta parca de curand am auzit ca vor fi considerate si voturile albe (neincredere). La noi de pilda, astea ar fi stampilate cu cine 'trebuie'. :))
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde iulipapa » 29 Noi 2012, 09:53

ARD partid curatel? =)) =))
iulipapa
Ford Freak

Mesajde Nic_Bv » 29 Noi 2012, 09:54

$1 scrie:$2O solutie ar fi un partid curatel, dar incercarile de pana acum (ard si altele) se pare ca nu au convins lumea.

"ard" partid curatel?!? =))
Stai sa vad daca am inteles bine: pseudopartidul din care fac parte - printre altii - Udrea, Blaga, Ungureanu, Anastase si Cezar Preda este un partid curatel?

Ce detergent au folosit ca vreau sa scot si eu niste pete mai vechi din mocheta! =)) =)) =))

Later edit: uite noua reclama la detergentul-minune:
Imagine
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde bezart » 29 Noi 2012, 10:06

bube...nebube au toti..dar numai daca te uiti la fata lui cacarau realizezi ca dezvaluirile lui Vadim sunt reale...adica...noapte de nopate poker si troscaneala...iar bonus ceva homaleala...

un om de nimic care niciodata nu a facut nimic...doar labe...
bezart
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 29 Noi 2012, 10:10

$1 scrie:$2..
Stai sa vad daca am inteles bine: pseudopartidul din care fac parte - printre altii - Udrea, Blaga, Ungureanu, Anastase si Cezar Preda este un partid curatel?
...

Pai de ce crezi ca am scris ca nu au convins lumea...?
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde TOTALSENDER » 29 Noi 2012, 10:35

$1 scrie:$2u cred ca s-ar intampla nimic ...

Si asta cu "eu nu ma prezint la vot" nu cred ca-i o atitudine civica potrivita. Daca eu nu, tu nu, ala nu, ... sa asteptam sa vina Papa Pius sau Sinzy sa schimbe ceva? Pentru a evolua ca societate trebuie sa avem o atitudine implicata ... Stiu ca e mai simplu si mai comod sa stam "relax" dar atitudinea asta nu ajuta la schimbari si progres.

chiar nu m-ai nimerit cu treaba asta, banuiesc ca nu ai citit cu atentie ceea ce am scris

sau, daca poti, concret, fara a mai face filosofii... cam ce-mi sugerezi (...) pentru a schimba ceva? (adica, sper sa nu imi recomanzi sa impusc pe vreunu' :D )

dar, te rog mult, fa o formulare cu subiect si predicat, ceva la modul "eu sugerez sa votezi pe X sau Y..."

adica, daca e sa schimbam ceva prin votul nostru, atunci sa o stim si noi...
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

TOTALSENDER
1nsane Member

Mesajde iulipapa » 29 Noi 2012, 11:24

Eu, la mine in colegiu, chiar am pe cine vota. Nu pot sa-ti spun ce sa votezi, ca nu stiu ce candidati ai tu in Valcea, pentru ca ajung destul de rar pe la voi... Oricum, parca majoritatea a votat portocaliu pana acum un an, si parca ati avut un primar prins "cu mita pentru autorizatii de constructie"... Acum, tu decizi ce votezi, daca votezi, sau ce vrei sa faci. Eu iti spuneam ca doar stand si lamentandu-ne, nu putem schimba nimic.

Si daca ti-as sugera sa-l votezi pe Dan Diaconescu, oricum nu vei putea, ca nu candideaza in colegiul tau :))
iulipapa
Ford Freak

Mesajde temir » 29 Noi 2012, 12:10

$1 scrie:$2u, la mine in colegiu, chiar am pe cine vota.
[...]
Si daca ti-as sugera sa-l votezi pe Dan Diaconescu, [...]

Hai, man, nu poti sa fii serios (adica asta ar putea sa reiasa, ca il votezi pe caraghiosul ala fara haz).

Neprezentarea la vot poate fi imediat interpretata convenabil ("pe roman il doare la basca cine fura de la el, cine-i pune noile biruri, cine-l face de ras in Europa si in lume, pe principiul ca toti sunt la fel") sau poate chiar sa foloseasca direct cuiva (asa cum s-a intamplat de multe ori, de altfel).

Anularea asumata si ostentativa a votului inseamna:

- ma intereseaza ce se intampla cu tara mea, deci ma deranjez si merg sa votez (daca stai acasa, sa-r putea sa o faci chiar si din lene, fie ea si lenea de a te implica, de a-ti asuma o responsabilitate)
- n-am cui sa dau votul si increderea mea, deci ar cam trebui sa se duca dracului toti si sa apara altii mai breji (sau care inca nu s-au murdarit, deci putem presupune ca se poate sa aiba un strop de rusine)

Daca numarul voturilor anulate ar fi comparabil cu numarul voturilor valabile, oare n-ar fi evidenta impotrivirea cetateanului? Poate ca la alegerile astea nu iese mare branza, dar la urmatoarele si la celelalte ne-am face auziti: romanii voteaza IMPOTRIVA candidatilor!

Ca teoretic am avea sansa sa adunam niste sute de mii de semnaturi si sa ne opintim la o initiativa legislativa - dar sa fim serios, daca parlamentul (alesii de ieri si de azi) ar trebui sa dezbata propunerea de lege care sa-i sanctioneze chiar pe ei, ce sanse de reusita am avea? Asa macar ne putem folosi de vociferarea, de huiduiala aceasta introdusa in urne.
temir
Member

Mesajde Mihai L » 29 Noi 2012, 12:23

$1 scrie:$2..
Daca numarul voturilor anulate ar fi comparabil cu numarul voturilor valabile, oare n-ar fi evidenta impotrivirea cetateanului? Poate ca la alegerile astea nu iese mare branza, dar la urmatoarele si la celelalte ne-am face auziti...

Esti sigur de asta? Nu intelegi ca parlamentarii nu cunosc cuvantul rusine? Cata vreme sunt alesi, putin le pasa ca reprezinta alegerea a 2 alegatori din tot Bucurestiul sau 1.000.000. Si legal e corect.

Daca insa reusesc altii cu bun simt sa se ridice si sa preia controlul in parlament astfel inca sa inceapa sa faca legi de-adevaratelea si sa le si respecte, atunci va fi altceva.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde iulipapa » 29 Noi 2012, 12:43

@ temir: eu chiar incercam sa-i raspund lui totalsender ca nu pot sa-i precizez cu subiect si predicat ce sa voteze el, pentru ca nu stiu ce candidati are in colegiul sau, si deci nu-i cunosc. Am spus ca la mine in colegiu, eu stiu cu cine votez, pentru ca am acelasi candidat ca-n mandatul precedent.
Degeaba imi place mie Elena Udrea, daca nu candideaza la mine in colegiu, n-o pot vota. :D Asa si cu DD, era o exemplificare a faptului ca alegi din ce ai "in ograda". =))
Eu ii spusesem omului ca majoritatea lor a fost portocalie pana acum ceva vreme. Daca le-a fost bine, sa voteze tot asa, daca nu, sa schimbe culoarea.

Si nu cred ca e normal sa-mi anulez votul pentru a sanctiona. (asta o facem doar la 4 ani) Putem sanctiona prin demonstratii (vezi Piata Universitatii, din '90 si pana astazi).
Daca ne exercitam dreptul la vot mereu, tot cerneam din ei, si din 90 pana acum, reuseam sa avem politicieni mult mai buni.
iulipapa
Ford Freak

Mesajde temir » 29 Noi 2012, 13:32

$1 scrie:$2Nu intelegi ca parlamentarii nu cunosc cuvantul rusine?

Ba eu stiu ca nesimtirea e mod de viata, dar nu pe rusinea lor m-as baza eu, ci pe poza de grup care s-ar contura; doar ca de la nivelul meu (cetatean, alegator, aducator de parale la buget), e tot ce ma duce mintea sa fac.

$1 scrie:$2utem sanctiona prin demonstratii (vezi Piata Universitatii, din '90 si pana astazi).

Vad eu PU din 90 si pana astazi, dar nu vad schimbarea (dar - sigura ca da! - vad ca i-am sanctionat grozav; i-am sanctionat de le-au mers fulgii, frate!); e fix ca povestea cu Mantuitorul: a venit pe pamant in urma cu 2000 de ani si a rezolvat toate problemele, a indreptat toate strambaciunile, a mantuit tot ce era de mantuit; dupa care s-a dus in treaba lui si totul a ramas "cum am stabilit", schimbarea promisa (si infapuita, cum sa nu?) ramanand total neobservabila (sau "pentru cunoscatori").

$1 scrie:$2aca ne exercitam dreptul la vot mereu, tot cerneam din ei, si din 90 pana acum, reuseam sa avem politicieni mult mai buni.

Pai asa, retrospectiv tanguindu-ne, ar trebui sa fim constienti ca alegerea lui iliescu si a fsn a fost clar cea mai idioata sinucidere a poporului; daca-l alegeam pe Ratiu cel occidental (ori sa fi reinstaurat monarhia cea anacronica) plus mai stiu eu ce combinatie ecologisto-liberalo-taranista prin parlament, cu siguranta ar fi fost altceva; dar daca in PU au protestat doar cativa entuziasti, restul de pana la 22 de milioane preferand fie sa stea la televizor, fie sa-si alimenteze mânia proletara din manipularea (grosolana, dar destul de abila si incontestabil eficienta) Întâiului Emanat al Revolutiei, ignorand cu ignoranta evidentele (securisti si activisti toti alesii vs respinsii din start - fie cei traitori pe ale meleaguri, fie absolventi de puscarie politica - ambele categorii fiind, din start, rupte de nomenklatura) si acceptand regulile necinstite (fara lustratie, dar si fara cei care "n-au mancat salam cu soia, cot la cot cu noi") ce pretentii sa mai ai? prosti am fost, prost am ales; astia* am fost, astia* suntem, ne meritam soarta, ne meritam si marlanii care ne jupoaie.

Sa mai amintim de uriasul entuziasm din '96, cand am ales schimbarea? vai de mine, ce i-am mai cernut si atunci, of!

* mai exact: imbecilii astia; sa ne acceptam cu fruntea sus titulatura, de 22 de ani ne straduim s-o meritam!
temir
Member

Mesajde bezart » 29 Noi 2012, 13:42

uite ca si abramburica e plagiatoare...de aia il apara pe po-po-ponta,...

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/nou-ca ... 43685.html
bezart
1nsane Member

Mesajde iulipapa » 29 Noi 2012, 13:43

temir, asta e, am fost in minoritate... si in PU in 90, dar si cei care l-am votat pe Ratiu. A fost alta majoritatea si a trebuit sa ne supunem...
Celor multi, le-a fost frica de ochi vineti in PU, d-aia au stat in case, de frica.... Si sunt multi si acum care merg pe ideea "nu protestez impotriva sistemului ca sa nu suport repercusiunile", dar in schimb se vaita ca nu le e bine ....
iulipapa
Ford Freak

Mesajde bezart » 29 Noi 2012, 13:56

lasa ca poporul prost va pune uslamistii moscoviti la butoane...vine o mare inchiabureala nationala...ne meritam soarta....
bezart
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 29 Noi 2012, 13:57

$1 scrie:$2..Si sunt multi si acum care merg pe ideea "nu protestez impotriva sistemului ca sa nu suport repercusiunile"...

Nu mai e cazul de multa vreme. Evident, nu usl/psd au contribuit la asta. :D
Sunt multi insa care iau de bune 'emisiile' de la anumite posturi, fara sa filtreze macar...

Adica se stie situatia curenta a tarii, situatia Europei, dar cred ca vine cineva la putere si (probabil) aduce bani de acasa ca sa creasca pensii, salarii, locuri de munca.
Desi TOATE semnalele date in ultimele 6 luni sunt de furt si minciuni ordinare (vezi plagiate, oug, justitie, institutii daramate sau clatinate serios, discursuri diferite in 'casa' vs UE, ANI/DNA, conflicte de interese, etc).
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde bezart » 29 Noi 2012, 13:58

asa e....lumea e proasta rau...natie de cretini...
bezart
1nsane Member

Mesajde iulipapa » 29 Noi 2012, 14:22

Ha, ha, ha ... mai Mihai, tu ai incercat concret sa faci un miting, o manifestare si sa vezi cati aduni langa tine? Sa-ti aduc aminte ce dispozitii interne, cu subiect si predicat, au dat sefii de la Hidroserv si Electrica in legatura cu neparticiparea muncitorilor la un miting sindical in perioada taierilor salariale??? Sau ai vazut cati bucuresteni s-au alaturat protestatantilor pe probleme de sanatate si invatamant? :D Ati venit ca nu mai incapeam in Piata Victoriei :))

Cat priveste banii pentru salarii si pensii se gasesc; problema e sa se fure mai putin si ANAF sa mai scoata din economia neagra la suprafata cate ceva.
Sa-ti aduc aminte care a fost campania portocaliilor in 2008? Au respectat legea privind salarizarea cadrelor didactice? Au respectat legea invatamantului asigurand minim 6% din pib asa cum scrie in lege? Si mai spunea Base ca tara care nu-si respecta legile e de mana a 3-a?
iulipapa
Ford Freak

Mesajde TOTALSENDER » 29 Noi 2012, 17:47

Baiti

eu incerc sa va spun raspicat, ca in ceea ce ma priveste, chiar nu am alternative.

Dar, daca voi sustineti ideea de a merge si a ne anula votul, atunci, fie ca voi, ma bag si eu. :)
Eugen,

TOTALSENDER
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 29 Noi 2012, 18:26

$1 scrie:$2a, ha, ha ... mai Mihai, tu ai incercat concret sa faci un miting, o manifestare si sa vezi cati aduni langa tine? Sa-ti aduc aminte ce dispozitii interne, cu subiect si predicat, au dat sefii de la Hidroserv si Electrica in legatura cu neparticiparea muncitorilor la un miting sindical in perioada taierilor salariale??? Sau ai vazut cati bucuresteni s-au alaturat protestatantilor pe probleme de sanatate si invatamant? :D Ati venit ca nu mai incapeam in Piata Victoriei :))
...

1) Eu nu aveam motive sa fac miting.
2) Mitingul sindical e alta poveste. Daca sindicatul are in frunte pe cineva care nu le apara interesele ce sa le facem?
3) Ce treaba aveau bucurestenii cu alaturarea la un miting? Dar daca nu-i vedeau rostul acelui miting?
De ce m-as alatura eu unui miting Hidroelectrica??? Evident pentru ca nu avem aceleasi interese, nu pentru ca as fi suportat consecintele... :D
As putea sa-ti aduc aminte de niste mitinguri organizate pe bani de amicii usl (lume adusa cu autobuzele, mancare, bautura, bani), unde nici macar asa nu au strans suficienti oameni. :D
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde Nic_Bv » 29 Noi 2012, 18:53

TOTALSENDER,
pai daca nu mergi la vot, s-ar putea sa mai ai o alternativa de care sa nici tu sa nu stii... :-"

vin baietii destepti la ceas de seara, voteaza in locul tau (sau al meu, sau al nostru) si te trezesti ca sustii pe cineva fara a avea habar!
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde tobosarul » 30 Noi 2012, 16:43

WTF! parca am fi la talkshow - toata lumea isi da cu parerea, fiecare cu ideile lui crete, dar concret? NIMIC.
vreti sa schimbati CEVA singurele solutii sunt prin impunere si/sau folosirea fortei (si nu ma refer la star wars) de ex lovitura de stat , revolutia, puciul, etc.....
votul, nevotul, prezentare, neprezentare sunt un mare 0 pt cei ce au puterea economica si politica!
tobosarul
Member

VIN: spritudevaraiarna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum