de pereteanumariann » 19 Mai 2011, 20:21
In prima instanta as fi vrut sa o citez pe colega noastra chefdejoaca:,,sunt un car de nervi''.
Dar nu este genul meu asemenea manifestare,mai degraba sunt dezamagit,in urma unui conflict cu doi colegi de la munca,unul mai ,,nebun'' ca altul.
Toata ,,distractia'' a inceput de dimineata,cand unul dintre ei(sa zic primul-,,smecheras de cartier'' cum se crede el)spune ca am fost cautat de cineva(chipurile) si drept raspuns i-ar fi dat(din spusele lui) ca nu stie cine este persoana si ca isi baga si ca isi scoate...glume de cartier(zic eu) si i-am facut jocul din care a iesit c-am sifonat,verbal binenteles.
La 10 minute apare unul mai ,,destept'' ca el(ca paznicul,guard-ul sau cum vrea sa se intituleze) ,si care in fiecare dimineata tipa prin curte, precum cainii la luna noaptea,mare magazioner si de mila facut psiholog,care pun la cale o gluma proasta,dupa parerea mea,si anume dupa ce termin curatenia de facut in masina institutiei(ca doar sunt sofer si cum se spune ,,masina este oglinda mea'')se urca in timp ce eu stergeam geamurile si incep sa isi frece puturosele de picioare de presurile prospat curatate.
,,Pisihologul'',ca meseria de psiholog nu are cum sa o profeseze, ca nu-l duce,chiar daca are diploma,si-a luat o carpa uda in fata,iar ,,smecherasul de cartier'',adica paznicul a fost mai iute de picior,ca in mintea lor probabil nu era decat o gluma ,,buna'',asta in situatia in care eu trebuia sa aduc membri unei comisii si imi era rusine de rusinea mea daca masina nu arata impecabil.
Spre sfarsitul programului parchez MCV-ul chiar in fata geamului portarului,pentru ai face si eu o gluma ,,buna'',si anume sa priveasca pe geam din piciore nu de pe scaun.
Binen'teles ca a iesit si m-a amenintat ca imi distruge masina(nu stiu la care a facut referire - la a mea personala sau
cea a institutiei) daca nu o mut,sau daca mai parchez vreodata acolo.
Voi ce ati face,a-ti parca in continuare in acelasi loc,sau in spate unde este ca un fel de curte interioara, dar cu iesire la stada si asta l-ar determina sa mai patruleze,ca dupa program el raspunde de ceea ce se ala in curtea institutiei?
De semnalat conducerea iese din calcul,pentru simplu fapt ca nu imi place sa umblu cu reclamatii.
Multumesc anticipat pentru sfaturi!
AMSOIL, the best oil in the world!