ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
07 Ian 2009, 09:59
Mai oameni buni, daca ne uitam noi mai bine la poza asta, se pare ca nu era tocmai in mijlocu' intersectiei.

Adica se cam vad in stanga benzile de circulatie...o fi blocat-o, da' a blocat-o finut
07 Ian 2009, 10:03
S-a exagerat dupa parerea mea. Nu era chiar asa penala treaba, bulevardul era liber. Da' cocalaru', repede, sa coboare din masina si sa il ia pe ala la picioare...
07 Ian 2009, 10:07
Cateodata, daca nu ai ce poza sa pui pe forum, faci o poza, o tragi bine de par si gata! Esti popular! Si nervos!
07 Ian 2009, 16:38
$1 scrie:$2ateodata, daca nu ai ce poza sa pui pe forum, faci o poza, o tragi bine de par si gata! Esti popular! Si nervos!

Aloooo , nu eu am pus poza acolo ! Nu eu sint ala de pe softpedia !
07 Ian 2009, 17:45
Nici nu v-a acuzat nimeni, domnu' Mircea

Am urmarit firul povestii, tu doar ai citat sursa.
07 Ian 2009, 23:09
$1 scrie:$2ici nu v-a acuzat nimeni, domnu' Mircea

Am urmarit firul povestii, tu doar ai citat sursa.
Eu am spionat !
07 Ian 2009, 23:19
Vazut azi un steel_st care se chinuia sa depaseasca un matiz in sensul giratoriu de la Selgros

rusinicaaaaaaaaaaaaaa

te facea matizuuu
09 Ian 2009, 12:13
$1 scrie:$2azut azi un steel_st care se chinuia sa depaseasca un matiz in sensul giratoriu de la Selgros

rusinicaaaaaaaaaaaaaa

te facea matizuuu

Poate mergea cu spatele .......
09 Ian 2009, 12:57
Cine este B-xx-FUG ? Il vad parcat de vreo saptamana in zona Piata Progresu, se pare ca suntem vecini.
09 Ian 2009, 13:57
$1 scrie:$2ine este B-xx-FUG ? Il vad parcat de vreo saptamana in zona Piata Progresu, se pare ca suntem vecini.
Ia uite bai nene!!! Ma vazu si pe mine cineva

! Io tot vad forduri da' niciunu' cu lipici pe spate

.
09 Ian 2009, 15:20
Ete, nene Fordescule, stai cu noi in zona? Pai s-o punem de-o intalnire de cartier.
PS. Am julit masina

.
09 Ian 2009, 16:06
Acu', daca-s forumisti prin zona, sic si io. Vad de ceva vreme un focus B - xx - YAD parcat pe la Bacovia.
09 Ian 2009, 16:08
Ala il vad si eu mereu,e negru, dar nu are sticker
09 Ian 2009, 16:09
care esti B XX XFT sau B XX XTF nu mai retin exact? Focus 2 gri sau negru(era jegos) vazut de anul nou la Club Vila Bran.
09 Ian 2009, 17:05
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ine este B-xx-FUG ? Il vad parcat de vreo saptamana in zona Piata Progresu, se pare ca suntem vecini.
Ia uite bai nene!!! Ma vazu si pe mine cineva

! Io tot vad forduri da' niciunu' cu lipici pe spate

.
Pai il puteai vedea pe al meu, azi chiar l-am avut parcat peste strada si in plus eu parchez in zona de cand am masina asta si sa tot fie vreo un an jumatate de cand am lipici pe ea

Cum zicea si adicristea, poate facem o intalnire de cartier, vad ca incet incet se inmultesc membrii, in zona aia

aaaa si inca ceva, te-am vazut de cateva ori si probabil o sa te vad si deseara.... deci ai fost vazut de cateva ori

L.E. Aseara am luat o mana de zapada din zona in care e lipiciosul, sa se vada, nu de alta... azi am vazut-o curata
09 Ian 2009, 17:38
Facem domnilor, facem si de cartier
10 Ian 2009, 00:46
vazut azi pe dinstinsul darian si al lui frumos focus st pe la gara de nord.. l-am urmarit pana pe witing.. i-am dat flash dar nu stiu daca a vazut si nu am reusit sa tin pasul cu el pentru ca aveam masina absolut rece si am mers mai incetisor!
10 Ian 2009, 02:08
$1 scrie:$2te, nene Fordescule, stai cu noi in zona? Pai s-o punem de-o intalnire de cartier.
.
De locuit locuiesc pe Oltenitei, da-mi fac veacu' pe Giurgiului si pe Alunisului:)
10 Ian 2009, 09:30
$1 scrie:$2azut azi pe dinstinsul darian si al lui frumos focus st pe la gara de nord.. l-am urmarit pana pe witing.. i-am dat flash dar nu stiu daca a vazut si nu am reusit sa tin pasul cu el pentru ca aveam masina absolut rece si am mers mai incetisor!
Srry dar chiar nu te-am vazut

ca opream sa te salut. Cred ca ma duceam acasa ca eu stau pe Plevnei.
All the best
10 Ian 2009, 10:49
cand se pune in practica intalneala de cartier sa ma anuntatzi si pe mine daca se poate ...
10 Ian 2009, 11:51
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2te, nene Fordescule, stai cu noi in zona? Pai s-o punem de-o intalnire de cartier.
.
De locuit locuiesc pe Oltenitei, da-mi fac veacu' pe Giurgiului si pe Alunisului:)
veacu inseamna serviciu ?
unde mai precis pe Oltenitei ?
Eu o intersectez in fiecare zi de doua ori, cand ma duc si cand ma intorc de la sa serviciu. la dus printr-un loc intors prin altul.
10 Ian 2009, 13:00
$1 scrie:$2and se pune in practica intalneala de cartier sa ma anuntatzi si pe mine daca se poate ...

Desigur. Chiar o sa ne intalnim pe la tine sa moara vecinii de invidie: "Ia-uite, ma, la asta, nu mai are treaba cu masinile vechi, acu a ridicat stacheta"

.
10 Ian 2009, 13:22
la intalnirea de ''cartier'' ma bag si eu,stau intre toporasi si drumul gazarului
10 Ian 2009, 14:55
Cornel001
- Oltenitei - Str. Tulnici - locuiesc
- Giurgiului - Toporasi - lucrez
10 Ian 2009, 14:57
Stai pe strada cu sor'mea

.
10 Ian 2009, 15:01
O cana cu zahar, una cu ulei ???

M-am aprovizionat pentru iarna, daca e nevoie
10 Ian 2009, 15:31
vazut almnache azi in tei
sunat sa il felicit pentru geamurile fumurii:)
10 Ian 2009, 21:11
pe la 6 undeva intre muncii si obor am vazut o Fiesta ST cu CXR la numar
10 Ian 2009, 21:12
B-54 ZSA, Focus Jeans Edition, vis-a-vis de City Mall.
11 Ian 2009, 14:12
sile1 langa siti mol....