ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: cati fumatori suntem....

23 Ian 2009, 15:18

la mine e regula, cand fumeaza careva dedesupt (eu stand la 4) se simte fumul in baie. o mai iau pe nevasta-mea la misto, "iar te-ai ascuns in baie sa fumezi?!", ea nefiind fumat in viatza ei.

24 Ian 2009, 01:54

Salut,astazi 3 tigarete,dar cred ca totusi e mult,mai perseveram,dar ce facem cu bugetul de stat?

29 Ian 2009, 13:16

salut....eu bag cam un pachet pe zi in general.....mai putin cand e frig ca tre sa ies afara sa fumez....nu stiu ce-o sa ne facem cand o sa se aplice legea aia cu fumatul in locuri publice.....oricum multe bodegi s-ar putea sa cam dispara din cauza ca nu vor mai avea clienti(aici ma refer la fumatori). Eu unul nu pot sa stau intr-un bar unde nu se fumeaza....mi se urca piticii..... :D

29 Ian 2009, 16:23

si eu fumez de 2 ani dar slims :))! ca femeile imi plac ca nu sunt tari deloc ....o fac din placere fumez cam 7-8 tigari/zi rar cand fumez mai mult :P! nu prea vreau sa ma las ...sunt ff slabe :P! este cand nu am fumat 2 sapt si n`am simtit nevoia ....pana la un chef :) cand am dat pe spate un paket . Care fumati malboro sau kent lung nu veti trai prea mult +daca o dati si cu alccooool :P! O metoda buna ar fii sa le reduceti substantial si dupaia nu o sa aveti probleme cu lasat`ul . Ceau sper sa traiti pana la 70 ani macar :))! :-t

29 Ian 2009, 20:30

Cati fumatori nu suntem... am o luna. Tot inainte !!! :D/

29 Ian 2009, 22:34

Salut,bravo,adevarat barbat si vointa de fier.

29 Ian 2009, 23:13

16 ani de tutun la mine si am inceput ca era "la moda" in gashca si desi am incercat sa le las de cateva ori, nu am reusit... :( . Starea nervoasa le cere foarte tare sau poate lipsa de ambitie... Una peste alta cati suntem pana la urma? "Cata frunza, cata iarba..." iarba? unde, cine a zis ceva de iarba? 8-} :D

30 Ian 2009, 00:03

@valido
Numai la iarba te gindesti

30 Ian 2009, 00:41

Poate sa saturat de iarna si ii este dor de coltul ierbii.

30 Ian 2009, 09:48

fordescule tine-te tare.... nici nu te mai gandi ca exista asa ceva pe fata pamantului... De vreo 2 saptamani bag si sport la greu... alta viata... am mai multa energie, ma concentrez mai bine etc.... numai beneficii...pe cand fumatul ajunsese sa imi provoace numai frustrari.

30 Ian 2009, 10:18

Sunt pe metereze, dom'le Ofiter ! :) Privesc in spate cu mandrie :D Pe cuvant de onoare, e o mare bucurie. Zici ca a intrat fiica-mea la facultate fara taxa :)) !!! In schimb, mai greu cu sportu'... curul meu urmeaza, din pacate, un traseu care trebuie modificat: "pat - scaun masina - scaun birou - scaun masina - (scaun bar - eventual) - pat". Cred ca voi reveni la indeletnicirile din liceu, dac-oi gasi unde sa joc baschet...

30 Ian 2009, 10:32

daca simti ca nu mai rezisti, strigi dupa ajutor, venim, te legam, si aruncam cu apa rece pe tine.... glumeam.
al meu are un traseu asemanator, numa ca intervine si scaun birou acasa. as juca si io baschet... daca ne strangem mai multi putem inchiria o sala saptamanal sau la doua saptamani... pentru 1-2-3 ore. sau macar un singur cos, prefer jocul la un singur cos pt ca nu te solicita asa mult fizic din prima.

30 Ian 2009, 10:38

La mine se impunea neaparat miscare pentru ca dupa 3 ani de program asa cum l-ai descris tu aveam niste dureri atroce de spate in zona lombara. Dupa investigatii medicale s-a ajuns la concluzia ca din cauza sedentarisumui (masina, birou, canapea, pat + crestere in greutate) mi s-au atrofiat muschii inferiori ai spatelui si coloana si-a pierdut mobilitatea.

30 Ian 2009, 10:51

Nene Fordescule, daca ai ajuns deja la o luna, esti ca si scapat.

30 Ian 2009, 10:54

Io nu m-am bucurat inainte, da' acu pot sa ma bucur linisit :). Chiar daca ma mai ia cate un "fior" de-ala de care stiti si voi, e foarte usor sa ma stapanesc.

30 Ian 2009, 11:04

io chiar dupa ce m-am lasat, mai aveam momente cand, la o beuta cu prietenii, daca se intampla sa trec de 3-4 beri, mi se facea pofta si trageam cateva fumuri. asta s-a intamplat de cateva ori, intr-o perioada cateva luni. dupa aia, de prin 2004 cred, n-am mai tras nici macar un fum, nimic.

30 Ian 2009, 11:08

Am trecut testul cel mai nasol, ala cu bautura, de vreo 3 ori pana acum. Totusi, am avut parte de o surpriza. In mos normal, eu stiam ca tutunul scade rezistenta la bautura destul mult. Sambata trecuta am fost intr-o "vizita de lucru" :D si m-am cam stampilat de la 2 "uischeane" ... Poate-o fi doar o-ntamplare. Eh..acu' problema cea mai mare este cum s-o fac io pe nevasta-mea sa nu-mi mai ia camasi 44 - ca le cam ia de pomana.

Cum sa te lasi de fumat

25 Mar 2009, 04:40

sfaturi pentru a nu mai fuma cine doreste ii raspund cu o metoda care e tare gratis

Re: Cum sa te lasi de fumat

25 Mar 2009, 08:47

Eu m-am lasat de 2 luni. Foarte simplu, am rupt si aruncat la gunoi ce mai aveam prin buzunare si n-am mai pus in gura. E drept ca si acum as trage o pipa mai ales la cafeaua de dimineata dar ma abtin. Cel mai greu a fost in primele 2 saptamani...

P.S. fumam cam 2 pachete / zi

25 Mar 2009, 08:50

=D>

ar mai fi o metoda. te cuplezi cu un(o) nefumator(oare) inrait(a) si tare chipes(a)care iti pune conditia sa te lasi!

pentru prietena mea a tinut. nu fuma mult, dar fuma...acum ioc! :)

25 Mar 2009, 08:51

@FocusRO, nu ne spui metoda ?

25 Mar 2009, 09:23

Cautati pe situl Scribd "Metoda usoara".

25 Mar 2009, 09:56

sa va spun cum m-am lasat eu
fumam 1 pachet la 3 zile ,intr-0 zi imi spun hai sa ma las doar pentru o zi
m-am lasat prima zi

a doua zi mi-am zis hai sa ma las si astazi si asa am continuat pana cand in acest moment am 0 luna si jumatate de cand nu mai fumez

daca ai copii le poti lua ceva cu banii adunati de la o saptamana fara fumat se aduna ceva banutzi

daca nu ai copii si iti vine asa sa mai tragi un fum poti cumpara ceva pentru masina ,prietena sau prieten dupa caz eu mergeam la o spalatorie auto si imi trecea pofta de tigari cand spalam focus-ul

mai poti lua o batista sau un servetel alb si sufla fumul din gura prin el sa vezi ce ramane pe alb numai o pata mare galbena care se depune pe plamani

am fumat 4 ani

un prieten mi-a spus ca daca ai fumat 4 ani plamanii se vor reface ca noi dupa 8 ani
daca ai fumat 3 ani rezulta 6 ani si ai plamani noi

pe pachet scrie ca fumatul dauneaza grav sanatatii sau asa ar trebui sa scrie deoarece tutunul cultivat pe camp nu dauneaza celui care-l are ci celor care-l fumeaza

o tigara scade cam 15 minute din viata oamenilor am citit pe internet

mai sunt si alte metode

25 Mar 2009, 09:57

eu fumam ocazional, de vreo 2 luni am renuntat si la ocazional :D

25 Mar 2009, 11:44

Hehe, azi se fac 3 luni. Taaaaare mandru-s de mine. :D Fumam asa...ocazional... 2 pachete pe zi :| . Nu stiu cum m-am lasat. Nu am mai fumat. Am simtit cam 2 saptamani ce inseamna sevraj nicotinic si asta este unul dintre cele mai valabile motive pentru care nu voi mai fuma.
Ultima oară modificat de Nenea Fordescu pe 25 Mar 2009, 11:45, modificat 1 dată în total.

25 Mar 2009, 11:44

$1 scrie:$2

ar mai fi o metoda. te cuplezi cu un(o) nefumator(oare) inrait(a) si tare chipes(a)care iti pune conditia sa te lasi!

pentru prietena mea a tinut. nu fuma mult, dar fuma...acum ioc! :)

Cu un plan subtire ne-a spus cat de chipes e el... :))

25 Mar 2009, 11:46

Aratos si chiparos :))

25 Mar 2009, 12:08

doamne ce de invidiosi... :-"

Re: cati fumatori suntem ? / cum sa te lasi de fumat

25 Mar 2009, 12:16

si-asa e nesanatos fumatul asta, ajunge un singur topic despre el

Re: cati fumatori suntem ? / cum sa te lasi de fumat

25 Mar 2009, 12:30

corect