de Alen » 29 Mai 2010, 18:59
Am de gand sa achizitionez un . Problema e ca in oferta Orange nu apare si am intrebat pe la mai multi dealeri Orange din oras care mi-au spus ca nu-l au si nici nu-l pot aduce. L-am mai gasit la liber la Cosmote, dar pretul e prohibitiv, undeva pe la 1500 RON si la Vodafone, la 269 euro cu TVA si fără conectare (nu ştiu dacă e codat în Vodafone). Singura alternativa viabila pentru a nu arunca nişte sute bune de lei pe geam ramane achizitionarea lui de la magazinele online, adica de pe net.
Aici, pretul lui variaza...incepe de pe la 800 lei si se duce si pana la 1600 lei, depinde de magazin. Problema mea e ca n-am cumparat niciodata un telefon de pe net si mi-e cam frica sa dau atatia bani fara sa vad ce iau. Va dati seama ca ma voi orienta spre un pret mai mic (poate nu chiar cel mai mic), undeva pana in maxim 1000 de lei. In situatii de genul asta imi trec prin cap tot felul de "ţepe" specifice romanilor...ma gandesc ca telefonul poate sa nu fie nou, chiar daca am întrebat pe la vreo 2-3 magazine online si mi s-a spus ca telefoanele sunt noi, beneficiaza de factura, toate accesoriile specificate de producator si garantie 24 de luni.
Ce mă sfatuiţi să fac ? Merită să mă arunc pe net după aşa ceva sau risc să-mi iau o ţeapă groaznică ? Îmi recomandă cineva vreun magazin online de unde a cumpărat vreun telefon şi a fost mulţumit ?
"Live for nothing or die for something"