Temir 
...multa rabdare ai avut sa scrii atata

...si de ce zici mai ca sunt prostioare,pentru ca eu am scris ce am vazut si trait,nu am povestit ce am auzit de la altii...dar ma rog,daca tu asa le vezi,asa o fi..
Si nu e numai parerea mea,dar copii sin ziua de azi chiar nu stiu sa se joace,sa se distreze,nu am mai vazut copii la sanius acum...pokemon,counter strike,nfs..net,net si iar net...si sa nu mai zic de facut ceva,vreo indemanare...nu stiu decat calculator si atat,bine nu toti dar cei mai multi.Eu la 8 ani taiam cu bomfaerul,taiam cu dalta,tot atunci am pus mana prima data pe un aparat de sudura(recunosc ca era ascuns in casa cu paturi in geam sa nu vada vecinii ca sudam

).Dar cred ca e mai bine acum,stai frumos in casa la caldurica,deschizi calculatorul si ti-a trecut ziua,imi place si mie acum

.
La spanioli au elevii uniforme,si cand intra in scoala se inchid usile si nu mai iasa nici un elev pana nu se termina orele.Fratele meu in Spania s-a dus la scoala unde invata copilul gazdei lui pentru ai cere o cheie de la un lacat,si a dat sa intre direct cum e aici si nu a apucat sa intre bine pe poarta(era singura deschisa de dadea in strada)ca au si venit gardienii de l-au oprit,si care neintelegand ce vrea,au deschis usa de intrare in scoala si l-au dus la director,si dupa ce a inteles directorul cu cine are treaba,abia atunci a trimis dupa elev.Si sa nu mai zic ca ala ingalbenise cand a auzit ca il cheama directorul,pentru ca nu il chemase niciodata si a fost primul caz in acea scoala cand cineva din afara cheama un elev din ora,de a aflat tot orasul,dupaia era vedeta elevul ala

...dar mi-a placut ideea ca elevii sunt tinuti acolo pana se termina orele,pe cand aici fiecare intra cind vrea si la fel iese cand vrea de la ore,prezenta facultativa.
Si acum sa nu crezi ca tin cu ursul,tu ai dreptate,au fost multe oribilitati pe care le facea sistemul si nu sunt de acord cu ele...zic doar ca erau si putine parti bune atunci,asa ca tu sa nu crezi ca sunt infocat de ce era atunci,si sa nu ma mai certi

,ca nu tin partea nimanui...sunt doar pareri si atat,si imi face placere sa aflu cum era pe atunci,adica ce nu stiam si vedeam eu,cel putin le aflu acum.
Si tu
Nic,si tu ma certi

iti dau eu tie..un pahar de vin cand ne intalnim
Si vad ca toti vorbesc numai de partile rele,toti critica...dar niciunul nu spune si de partile bune,oare nu erau si parti bune

...si DA,era mai bine atunci..