Dupa 2 luni de lucru la sfarsit de saptamana, am reusit sa pun in functiune centrala -bosch solid 5000 w-.
Deja am devenit "maiestru

" in instalatii din cupru si PPR, despre care pot spune ca se lucra foarte usor (nu am avut nici o lipitura cu probleme, doar clasicele legaturi filetate au dat batai de cap).
Desi investitia intiala e destul de mare, merita aceste centrale cu gazeificare. Cu o treime din volumul camerei de ardere alimentat (asa ca pentru prima proba) am adus temperatura in cabana de la 10-g la 21-g in decurs de 4 ore cat a functionat. Instalatia s-a comportat perfect chiar daca nu are o automatizare prea generoasa, (ma gandesc oare ce eficienta poate avea daca mai adaug si un puffer ?

). Ca sistem de protectie urmeaza sa montez o sursa UPS, din cate am masurat consumul la priza (pompa+ventilator) este de 88w, mai putin decat un computer uzual. Cu baterie de masina de 75ah cred ca tine o jumatate de zi

. In legatura cu intrebarea de mai sus, eu am 1.1bar la rece si la cald (85-g) presiunea ajunge la 1.5bar.
A si cateva poze de la locul faptei....