ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

20 Iul 2007, 08:19

$1 scrie:$2ai multi membrii ai clubului ford stateau azi la o cola si la barfa langa Herastrau :D . Zuza te-am zarit si pe tine...din pacate nu am trecut sa salut pentru ca eram in graba mare. Data viitoare sper sa intru si eu la discutii. Aveti grija de voi si masinutele voastre

L.E cu mine in masina mai era un fordist, si anume Cart00n :D am uitat sa mentionez

Sa-i spui lui Cart00n ca il salut si i-as mai zice ceva..dar nu de fata cu toata lumea. :twisted:
Adishpaneeee da' Wlaad sta langa matale? De ce nu il corupi la o intalnire...e coleg de breasla cu mine :)

sambata...castel...mamaia

22 Iul 2007, 16:34

coane sper ca nu erai cu amanta :)
FiÅŸiere ataÅŸate
21072007 (Medium).jpg
(74.73 KiB) Descărcat de 255 ori

22 Iul 2007, 17:47

mai intai un Hummer dintr-o parcare din Suceava, apoi pe verga_cip, vazut in trafic (alaturi de mine, si eu aflat in trafic :shock: ), azi, la intoarcere spre Bacau de la Casa Galbena din Bucovina.... :D
FiÅŸiere ataÅŸate
6 188.jpg
(127.3 KiB) Descărcat de 248 ori
6 183.jpg
(129.78 KiB) Descărcat de 248 ori
6 013.jpg
(141.69 KiB) Descărcat de 248 ori

22 Iul 2007, 19:49

VINOVAT!! sa traiti!! :oops:

25 Iul 2007, 03:06

Bre, dar chiar nu e nimeni in Mangalia de pe forum????
De 10 zile tot vad forduri pe aici dar niminea cu sigla... :cry:

25 Iul 2007, 11:32

@Mihai L

Bre, daca mai stai vreo 10 zile pe acolo, apar si eu. Pe 4 august (sper).

25 Iul 2007, 12:09

$1 scrie:$2re, dar chiar nu e nimeni in Mangalia de pe forum????

Weekendul asta am fost eu... dar m-am intors duminica seara... Si eu la fel am patit... multe, multe forduri... dar nici unu cu autocolant. Stiu doar ca prin loc. Valul lui Traian... mergeam eu legal... si trece un focus hatch cu o culoare Sublime, parca asa ii zice... e un verde spre kaki, si in spate era un pusti care facea semne disperate lui taica-so. Cred ca vazuse autocolantu :D.

25 Iul 2007, 12:24

Mihai...stai frate la mare ca apar si eu.. nu stiu daca anul asta!! :lol:

In Constanta parca sunt ceva membri, dar in Mangalia... nu stiu sa fi vazut! Pe forum...

25 Iul 2007, 13:40

User-ul Eugen19 e din mangalia :)

25 Iul 2007, 16:59

intalnit azi la Bacau cu viper+sotia+junior+parinti....omu' in drive test cu noul Mondeo prin Moldova... :D
super faina masina, cum am mai spus...
facut si poze, dar sunt la el, ca le face profesionist, pe langa mine, doar un amator... :D
drum bun si vacanta placuta in continuare...asta da drive-test... :D

25 Iul 2007, 17:54

Io sunt! De fapt am fost, ca deh....m-am bucurestenizat din pacate, insa mai merg pe la parinti.

27 Iul 2007, 15:52

Am vazut acum 2 zile un focus break negru/albastru parcat pe uverturii. Avea nr ceva cu BUM. :D

Foarte rar imi e dat sa vad prin trafic un ford cu autocolant, de aceea simt ca trebuia sa scriu.

27 Iul 2007, 16:02

Eu sunt din Mangalia...Am sa vin in noaptea asta ca sa te mai linistesti... :D

27 Iul 2007, 17:14

m-am "inghesuit" si io azi cu BUM - focus break sea grey, mi se pare ... sa fie MihaiL?? da' parca avea alt numar ...

27 Iul 2007, 17:39

$1 scrie:$2-am "inghesuit" si io azi cu BUM - focus break sea grey, mi se pare ... sa fie MihaiL?? da' parca avea alt numar ...

Are si alt numar si inca este in Mangalia, parcat in fata blocului. :lol:

27 Iul 2007, 23:28

$1 scrie:$2-am "inghesuit" si io azi cu BUM - focus break sea grey, mi se pare ... sa fie MihaiL?? da' parca avea alt numar ...

Nu, nu e MihaiL, eu sunt. Si ti-am facut si vreo doua poze la stop la Caderea Bastiliei :) , o sa revin cu ele cind imi instalez programetele de transfer de pe telefon. Adevarul e ca nu prea am vazut autocolante in trafic.
Si, Adispan tata, mi se fare foarte mic autocolantul tau. Poate ar fi momentul sa cautam ceva si mai vizibil, cam cum aveau rusii aia la nunta

Si pe Uverturii tot eu sunt :)

Bafta si drive safe!
FiÅŸiere ataÅŸate
Image011.jpg
Adispan la semafor :)
Image011.jpg (15.66 KiB) Vizualizat de 4187 ori
Image013.jpg
idem
Image013.jpg (15.13 KiB) Vizualizat de 4187 ori

28 Iul 2007, 04:08

... pai daca te vaz asa rar ... de un' sa mai stiu io cine e?? ... da' de ce nu m-ai lasat sa ma bag in fata ta la trecerea peste linia de tramvai??? :)

28 Iul 2007, 09:15

Sorry de maniere proaste, dar vroiam sa ma vezi, la Romana am facut din faruri cam agresiv si nu mi-am dat seama daca m-ai recunoscut :) asa ca "mi-am indreptat greseala" fortind la trecere . See you next time!

30 Iul 2007, 01:33

don't worry :)

in alta ordine de idei, n-am mai vazut pe nimeni cu sticker in trafic; in schimb am vazut un focus nou culoarea aia verde deschis (cum se numeste???), numere provizorii de arges pe splai in seara asta; am vorbit cu omu' si sper sa tina minte adresa clubului nostru ...

30 Iul 2007, 09:20

Verde praz? sau brotacel? Apropo, citi membri are pina acum forumul? La cit s-au inmultit fordurile in capitala, am avea de unde sa mai colectam. de asta cred ca ne-ar trebui ceva mai vizibil, sa atragem atentia un pic

30 Iul 2007, 11:43

O reclama d-aia miscatoare-luminoasa in P-ta Unirii ? :mrgreen:

30 Iul 2007, 11:44

montata pe masina fiecaruia.... :D

30 Iul 2007, 12:51

Eu am fost in wknd in Mangalia si Saturn... si nu am vazut nici un sticker. La dus am trecut pe la Ostrov, si acolo eram singurul Ford. Si nu am vazut nici o testoasa (relativ la topicurile despre testoase, de pe un topic vecin) ... ci doar doi pui de matza tare jucausi :)

30 Iul 2007, 13:22

Aaa... eu vineri pe la 18-19, ma intorceam acasa, eram intrarea pe Podul Grant... cand in spatele meu, apoi repede in dreapta mea, claxoane... gesturi prin geam, telefonul imi suna... ce sa mai.. derutare maxima. Resping apelul la telefon, dau geamul jos(intre timp observ ca in dreapta aveam o fiesta), si... ghiciti cine era! Era FordFiesta... obfuscat ca nu stia cine are focus verde cu sticker clubFord. :D Ma rog... traficul nu ne-a mai permis sa vorbim.
So... @FordFiesta... nice to meet you! :P

In alta ordine de idei... m-am mai plimbat si eu weekendul asta prin tara... pe A1, Slatina-Pitesti, Pitesti-Curtea de Arges... Vidraru... si foarte multe forduri dar putine cu stickere... Cred eu ca sunt multe masini "de firma" si nu prea e interes din partea soferilor.

30 Iul 2007, 13:51

$1 scrie:$2foarte multe forduri dar putine cu stickere... Cred eu ca sunt multe masini "de firma" si nu prea e interes din partea soferilor.

offtopic: Nu neaparat, pot fi pe forum, dar nu ii incanta ideea de a avea ceva lipit pe masina, si deci nu ai cum sa-i observi

Ontopic: :( eu nu am mai vazut Ford cu sticker de la intalnirea din BR.

30 Iul 2007, 14:12

Nici eu nu am avut pana acum trei zile,dar cu ajutorul lui Maddogul s-a rezolvat.

30 Iul 2007, 14:57

Sunt multe Ford-uri in circulatie si putine autocolante?

Pai...eu cred ca pentru a avea autocolant clubford trebuie sa intri pe clubford, sa-ti doresti autocolant, sa-l soliciti, sa intri in posesia lui, sa-l pui pe masina, sa te plimbi cu masina si sa nu-ti dispara de pe masina.

Mai departe...undeva la topicul ce contine masinile membrilor...lista ajunsese la nr. crt. 135...adica doar vreo 135 de persoane care au avut placerea de a interactiona mai in amanunt cu ceilalti colegi forumisti...si tot asa.

Cu alte cuvinte...cercul celor care chiar isi doresc eticheta "clubford" este destul de rastrans si probabilitatea de a intalni pe strada un coleg forumist destul de redusa.

Si eu astept sa-l intalnesc pe vreunul dintre voi...pentru a-l "speria" in trafic :).

Sper sa ma rezolve maddogul si pe mine :) cu un autocolant

30 Iul 2007, 15:17

@iovivali

Salut. ajuta te rog un coleg forumist la ananghie... Cand vin la mare de obicei vin in Mangalia, la o gazda undeva pe la posta. Desi m-am tot tinut de capul ei, m-a lasat balta de data asta (imi promisese ca imi tine o camera, dar cred ca din cauza varstei,... a uitat). Acu, eu vin sambata pe 4 august si intentionez sa stau o saptamana, respectiv plec pe 11. Componenta ar fi 2 adulti + 2 copii (10 si 13 ani, baieti, din care ala micu e al meu). Probabil o sa caut o gazda la curte, la un pret acceptabil (50-60 RON / camera / noapte) Mentionez ca as vrea doar o camera cu doua paturi duble sau macar un pat dublu si unul simplu, eu alegandu-ma cu salteaua de plaja eventual... Crezi ca ma poti ajuta in sensul unor sfaturi, poate stii pe cineva care are de inchiriat o camera in perioada respectiva?

Multumesc oricum.

30 Iul 2007, 15:22

$1 scrie:$2Mai departe...undeva la topicul ce contine masinile membrilor...lista ajunsese la nr. crt. 135...adica doar vreo 135 de persoane care au avut placerea de a interactiona mai in amanunt cu ceilalti colegi forumisti...si tot asa.

Inca un offtopic ... promit ca e ultimul ! Asta nu e relevant ... de ex eu nu mi-am pus poze cu masina acolo (desi am autocolant) pentru ca inca nu am numere definitive, pentru ca vreau ca masina sa arate intr-o anumita stare cand vor fi postate pozele cu ea. Acum e cheala si lovita pe portiera stanga ( asa am luat-o) ... si mai am de pus pe ea anumite lucruri. Acum nu ma pot lauda decat ca am un ford Ka si atat, asta nu inseamna ca nu sunt mandra de ea.... sau ca nu interactionez cu forumistii! Am fost la o intalnire si o sa mai merg :)

30 Iul 2007, 17:40

$1 scrie:$2iovivali

Salut. ajuta te rog un coleg forumist la ananghie... <<.........>>care are de inchiriat o camera in perioada respectiva?

Multumesc oricum.

esti offtopic rau de tot!!!! ce legatura are chestia asta cu subiectul? te rog fii atent unde postezi! exista un dosar intreg de discutii libere! asa, aici, in cel mai bun caz vei fi nebagat in seama! no offense!
Răspunde