Prosteala din anunturile samsarilor e bine cunoscuta...din pacate nesimtirea lor e din ce in ce mai mare.
Pana cand nu o sa le puna talpa legal, nu avem ce face.
E bine cunoscuta si prosteala cu " eroare de scriere in anunt "

...astia chiar ne cred prosti...asta e !!! daca nu ne-ar crede, ar inceta cu "erorile de publicare".
Sa va dau un exemplu :
In 2009 i-am luat sotiei Ka-ul de la un samsar stupid din Tulcea - sper sa citeasca ce scriu acum
La telefon : masina e super, fara nicio parte revopsita, fara absolut nicio probleme. Avea ABS, parbriz incalzit.
La probe : masina sacada la schimbarea vitezelor, nu avea ABS si nici parbiz incalzit si avea o portiera revopsita..
Prosteala cu ABS-ul si parbrizul incalzit nu am inghitit-o dar mi-a placut cum arata in poze si am zis ca merita sa dau 200 de lei doar ca s-o vad, existand sanse mari s-o iau.
Cand am probat-o l-am intrebat de ce nu are ABS si parbriz incalzit

...stupoare : mi-a zis ca altcineva a postat anuntul si probabil a gresit cand a scris...

ca masina nu are ce e scris in anunt si ca sa vezi ce-i face lu' ala daca a scris asa ceva...ca el nici nu stia cum e anuntul...
In fine, masina am cumparat-o, am schimbat una alta si am adus-o la adevar si merge si arata excelent...fara ABS si parbriz incalzit...
In concluzie...faza cu "erorile de prezentare/scriere"...

...hai sa fim seriosi...cine ii mai crede pe penibilii astia ?
Ma amuza incercarile lor disperate sa vanda o masina...
Stima