ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua fericitilor!

24 Mai 2012, 21:12

parca nu era voie cu politica p-aici...
orice ar face ponta suntem vaccinati, dupa dezastrul boc...

24 Mai 2012, 21:52

Nu e vorba de politica nic. Noi aici am sarbatorit decizia data in cazul lui Nastase in urma cu ceva timp. Acum, la recurs, se intampla lucruri absolut nesurprinzatoare, ca in zilele bune de odinioara. Surprinzator este - si de aici si motivul pentru care am scris la aceasta cafenea - faptul ca DNA s-a sesizat si a inceput ancheta.
DNA are prilejul unic de a arata daca statul a evoluat in acesti ultimi ani mai mult decat cetatenii sai (cetateni care, conform sondajelor, vor intoarcerea la "zilele bune" mentionate mai devreme). Sa vedem, inca se joaca. Sper din tot sufletul sa mai am prilej de scris aici.

25 Mai 2012, 08:50

Eu v-am spus sa nu va bucurati prea devreme. Si mi-as fi dorit sa ma insel.

25 Mai 2012, 10:45

http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/26044
Mascariciul lui Basescu a fost inlocuit cu mascariciul lui Nastase.
FiÅŸiere ataÅŸate
nastase-ponta.jpg

25 Mai 2012, 13:41

$1 scrie:$2b]ATENTIE : Discutiile politice sunt interzise pe ClubFord!

Oare nu trebuie sa respectăm regulile forumului, mai ales dacă suntem moderatori? Rușinicăăă... :P

(Daniel are dreptate cu măscăricii. Și ar trebui să ne obișnuim cu ei, indiferent cine va veni la putere din actuala clasă politică, va fi vorba de o clică ce-și va împinge la inaintare fraierul care a tras bățul mai scurt.)

25 Mai 2012, 13:59

Fara politica, va rog.

25 Mai 2012, 16:53

Astea ar merge mai bine la "Bancuri"...

25 Mai 2012, 18:24

$1 scrie:$2ara politica, va rog.

Eu am vrut sa-i dau mai de mult afara din cafenea, dar am zis sa-i las, ca si asa nu prea mai am clienti pe aici. :))

25 Mai 2012, 18:25

Nic_Bv,
Te-a durut in cot de regulament cand ai postat acest mesaj, cu un evident caracter tendentios si politic.
Apoi, tocmai cand am postat eu, dintr-o data ti-ai adus aminte si de regulament.
Lupul striga "Lupul!". Chestii dintr-astea faceam la gradinita.

25 Mai 2012, 18:48

@DanielArdelian2:
Mesajul meu succeda mesajul lui Mihai:
$1 scrie:$2a cum se misca tonta, prevad o migrare masiva catre cealalta cafenea... Ptiu!

Prin urmare, respira rar... calmeaza-te... ca nu mai suntem la gradinita! :D

Si ca sa fim ontopic: sunt fericit ca a inceput weekend-ul iar maine ma duc sa fac o vizita la Brasov Auto Motor Show

26 Mai 2012, 07:55

Ce va place sa va dati "coate".

Sunt bucuros ca prietena mea a primit un post mai bun,dar sper sa nu postez peste ceva timp la cealalta camera din cauza ca ea castiga mai bine ca mine.

26 Mai 2012, 08:24

Nu prea as vedea logica ... :)

26 Mai 2012, 11:05

Ca barbatul trebuie sa aduca mai multi bani in casa ... e umpic vorba de mandrie.Cel putin asa vad eu sitoatia,dar sper sa ma obisnuiesc si sa vad altfel treaba.

26 Mai 2012, 11:51

Aha ... credeam totusi ca tre sa fie motiv de bucurie ca per total vor intra mai multi bani in casa si nu motiv de concurenta. Dar poate am eu o viziune mai ciudata asupra lucrurilor. :)

26 Mai 2012, 12:01

Sincer e motiv de bucurie si a meritat acest post pentru ca si-a dat silinta.Si iara este motiv de cerere in casatorie :D

26 Mai 2012, 13:32

Daca citeste vreodata pe forum, o sa ai multe explicatii de dat... :-S

28 Mai 2012, 18:51

[attachment=0]FORD FOCUS.jpg[/attachment]

Pentru moment am trecut in aceasta cafenea.
Am facut rost de mijloc de transport pentru moment la o suma decenta zic eu, 9000 lei.
Bafta!
FiÅŸiere ataÅŸate
FORD FOCUS.jpg

30 Mai 2012, 16:39

=D> Masina a trecut RAR-ul cu brio.
Deci nu m-am inselat cand am cuparat la pretul asta.

30 Mai 2012, 18:27

s-o stapanesti sanatos cimbrisor, si fara probleme ;)

Ontopic: fericit ca plec intr-o minivacata de vineri pana luni la vatra dornei (n-am mai avut atatea zile libere de la inceputul anului :)) :)) )

31 Mai 2012, 20:47

Merci, silviu_msm!

31 Mai 2012, 21:06

[quote="DanielArdelian2"]http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/26044
Mascariciul lui Basescu a fost inlocuit cu mascariciul lui Nastase.[/quote]

Poate vrei sa spui ca, mascariciu lu' mascariciu, a fost inlocuit cu mascariciu lu' mascariciu, pentru ca in tara asta comanda doar unul care este mascariciu altui mascarici, etc.
Bafta!

31 Mai 2012, 22:06

S-a mai zis de cateva ori sa terminati cu politica.

11 Iun 2012, 00:30

Sunt fericit ca am scapat de tigan la Craiova :) ...sa ne traiasca noua sefa :) =D>

11 Iun 2012, 07:36

Craiova si-a tras sexy-primar =D> Ii sta bine in tricoul cu "U" Craiova, poate face ceva in directia asta...
Imagine

Sunt fericit ca a venit vara. Cald si soare, fara ploi si frig.

11 Iun 2012, 21:05

$1 scrie:$2unt fericit ca am scapat de tigan la Craiova :) ...sa ne traiasca noua sefa :) =D>

Zau daca nu credeam ca te vaz plangand la cealalta cafenea... Nu plangeai de bucurie acum cateva luni cand revenise sireacu' din parnaie? :D

12 Iun 2012, 10:38

$1 scrie:$2raiova si-a tras sexy-primar =D> Ii sta bine in tricoul cu "U" Craiova, poate face ceva in directia asta...
.

Sa te auda Dumnezeu ! [-O<

14 Iun 2012, 15:15

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2unt fericit ca am scapat de tigan la Craiova :) ...sa ne traiasca noua sefa :) =D>

Zau daca nu credeam ca te vaz plangand la cealalta cafenea... Nu plangeai de bucurie acum cateva luni cand revenise sireacu' din parnaie? :D

Sa-i moara masa daca am plans vreo secunda pentru el,nu l-am votat niciodata pe tigan,dar cu toate astea are si el meritele lui,a facut cate ceva pentru oras.
Acum sa vedem daca se tine de cuvant sexy Lia,sa aduca iar echipa in fotbalul romanesc,chiar daca va fi in liga a doua...hai Stiinta. :)

14 Iun 2012, 21:11

Las' ca va iese voua pe nas votul asta... ;)

15 Iun 2012, 08:23

Cat timp iese pe nas, e sanatos. Mai nasol e cu trasul pe nas, care te duce in ... cafeneaua fericitilor! :D

Sunt fericit ca am vazut aseara meciul Spania-Irlanda. Bine, nu meciul m-a facut fericit ci atmosfera, gandul ca undeva pe planeta asta oamenii normali la cap (inca mai) reprezinta majoritatea.

Sa fie condusa echipa ta favorita cu 4-0, iar tu, impreuna cu ceilalti 20.000 de suporteri conationali sa canti, sa aplauzi jocul adversarilor.... respect Irlanda!

Pentru cei care nu ati vazut meciul, urmariti - mai ales audio - videoclipul de mai jos:

15 Iun 2012, 10:39

Din pacate gesturi precum cel al suporterilor irlandezi sint rare,cu toate ca ar trebui sa fie firesti ...
Nu stiu daca a mai fost stirea asta :

http://www.jurnal.md/ro/news/gest-incre ... eo-220960/
Ma bucur ca mai exista macar speranta pt un sport adevarat nemurdarit de bani !
Răspunde