ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Nu e vorba de politica nic. Noi aici am sarbatorit decizia data in cazul lui Nastase in urma cu ceva timp. Acum, la recurs, se intampla lucruri absolut nesurprinzatoare, ca in zilele bune de odinioara. Surprinzator este - si de aici si motivul pentru care am scris la aceasta cafenea - faptul ca DNA s-a sesizat si a inceput ancheta. DNA are prilejul unic de a arata daca statul a evoluat in acesti ultimi ani mai mult decat cetatenii sai (cetateni care, conform sondajelor, vor intoarcerea la "zilele bune" mentionate mai devreme). Sa vedem, inca se joaca. Sper din tot sufletul sa mai am prilej de scris aici.
$1 scrie:$2b]ATENTIE : Discutiile politice sunt interzise pe ClubFord!
Oare nu trebuie sa respectăm regulile forumului, mai ales dacă suntem moderatori? Rușinicăăă...
(Daniel are dreptate cu măscăricii. Și ar trebui să ne obișnuim cu ei, indiferent cine va veni la putere din actuala clasă politică, va fi vorba de o clică ce-și va împinge la inaintare fraierul care a tras bățul mai scurt.)
Nic_Bv, Te-a durut in cot de regulament cand ai postat acest mesaj, cu un evident caracter tendentios si politic. Apoi, tocmai cand am postat eu, dintr-o data ti-ai adus aminte si de regulament. Lupul striga "Lupul!". Chestii dintr-astea faceam la gradinita.
Sunt bucuros ca prietena mea a primit un post mai bun,dar sper sa nu postez peste ceva timp la cealalta camera din cauza ca ea castiga mai bine ca mine.
Ca barbatul trebuie sa aduca mai multi bani in casa ... e umpic vorba de mandrie.Cel putin asa vad eu sitoatia,dar sper sa ma obisnuiesc si sa vad altfel treaba.
Aha ... credeam totusi ca tre sa fie motiv de bucurie ca per total vor intra mai multi bani in casa si nu motiv de concurenta. Dar poate am eu o viziune mai ciudata asupra lucrurilor.
[quote="DanielArdelian2"]http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/26044 Mascariciul lui Basescu a fost inlocuit cu mascariciul lui Nastase.[/quote]
Poate vrei sa spui ca, mascariciu lu' mascariciu, a fost inlocuit cu mascariciu lu' mascariciu, pentru ca in tara asta comanda doar unul care este mascariciu altui mascarici, etc. Bafta!
MaÅŸina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536
Re: Cafeneaua fericitilor!
14 Iun 2012, 15:15
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2unt fericit ca am scapat de tigan la Craiova ...sa ne traiasca noua sefa
Zau daca nu credeam ca te vaz plangand la cealalta cafenea... Nu plangeai de bucurie acum cateva luni cand revenise sireacu' din parnaie?
Sa-i moara masa daca am plans vreo secunda pentru el,nu l-am votat niciodata pe tigan,dar cu toate astea are si el meritele lui,a facut cate ceva pentru oras. Acum sa vedem daca se tine de cuvant sexy Lia,sa aduca iar echipa in fotbalul romanesc,chiar daca va fi in liga a doua...hai Stiinta.
Cat timp iese pe nas, e sanatos. Mai nasol e cu trasul pe nas, care te duce in ... cafeneaua fericitilor!
Sunt fericit ca am vazut aseara meciul Spania-Irlanda. Bine, nu meciul m-a facut fericit ci atmosfera, gandul ca undeva pe planeta asta oamenii normali la cap (inca mai) reprezinta majoritatea.
Sa fie condusa echipa ta favorita cu 4-0, iar tu, impreuna cu ceilalti 20.000 de suporteri conationali sa canti, sa aplauzi jocul adversarilor.... respect Irlanda!
Pentru cei care nu ati vazut meciul, urmariti - mai ales audio - videoclipul de mai jos: