de ovibc » 04 Mar 2009, 11:18
1. De ce sunt politistii uzi de la genunchi in jos?
Dupa ce arunca tigara in WC, o sting si cu piciorul.
2. La inchisoare:
- Tu cum ai ajuns aici?
- Tinerete fara experienta.
- Cum tinerete, cind ai peste 60 de ani?
- Da, dar avocatul meu avea doar 25.
3. Intre doi cersetori:
- Ce, acum esti ciung?!
- Ce sa fac? Cind eram orb, primeam doar bani falsi!
4. Daca este sa ne ghidam dupa reclame, in Romania populatia are trei mari probleme: matreata, cariile la dinti si menstruatiile...
5. La un proces legat de evaziunea fiscala dintr-o companie, judecatorul intreaba:
- Inculpat, recunoasteti ca Dvs ati incercat sa scapati de plata impozitelor si taxelor prin metoda descrisa mai devreme de comisarul Garzii Finaciare?
- Sincer, nu, dar si metoda descrisa de dinsul merita atentie...
6. Indiferent de viteza pe care o ai cind mergi cu masina, cei care merg mai incet - dorm la volan, iar cei care merg mai repede - sunt sinucigasi.
7. Presedintele unei banci s-a destainuit prietenului sau ca doctorul l-a sfatuit sa plece cit mai repede in strainatate.
Prietenul il intreaba nedumerit:
- Dar ce fel de doctor e asta - doctor in medicina sau in stiinte juridice?
8. In SUA poti sa faci orice ce nu este interzis de lege.
In China poti sa faci doar ce este permis de lege.
In Cuba este interzis sa faci chiar si ceea ce este permis de lege.
In Romania poti sa faci orice chiar daca este interzis de lege.
9. Mai rau decit o pietricica in bocanc poate fi doar un firicel de nisip in prezervativ.
10. Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazin alimentar. Una dintre ele o intreaba pe cealalta:
- Ce-ai zice de niste bere?
- N-ar strica, dar mi-e rusine sa cumpar asa ceva.
- Nici o problema, rezolv eu. Iau ele o cutie cu 6 sticle cu bere si se duc la casa.
Casierul se uita mirat la ele. Calugarita zice:
- Asta-i ca sa ne spalam parul. Casierul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune o punga de covrigei linga bere:
- Sa nu va uitati bigudiurile.
11. Culmea curajului: sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si s-o intrebi: "Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?"
Culmea tupeului: sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe git si pe gulerul camasii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui: "Nu te enerva, tu urmezi."
12. Ion iese din casa si il vede peste gard pe vecinul lui, Marin, care isi batea temeinic nevasta.
- Marine, ce faci, ma?
- Iote, imi repar masina de spalat!
13. Intr-o zi, vine Bubulina de la cinematograf plingind in hohote:
- A fost ingrozitor mama, se plange Bubulina. A trebuit sa-mi schimb locul de patru ori la cinematograf.
- De ce, draga? S-a legat vreun barbat de tine?
- Pana la urma... da.
14. Maria: - Ioane, zi-mi si tu citeva cuvinte calde...
Ion: - Marie, sa te arda focul!
15. Un copilas ii scrie lui Mos Craciun: - Trimite-mi un fratior.
Mos Craciun raspunde: - Trimite-mi-o pe maica-ta!
16. Suna soneria. Sotia disperata se roaga:
- Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune:
- Bine, fie... te scap... dar cind o sa mori o sa ti se traga de la apa.
Sotia ...... bucuroasa ca a scapat de amant, gindindu-se ca in ceea ce priveste apa... va avea grija si se va feri.
Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei.
Se duce femeia in excursie, cind deodata incepe o furtuna. Femeia se roaga din nou:
- Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei... dar acum, gandeste-te... sunt atatia oameni nevinovati...
n-o sa omori pentru mine toti oamenii de pe vas!
La care glasul raspunde: - De-ai sti de citi ani ma chinui sa va adun pe toate ...
17 Daca Adam si Eva ar fi fost chinezi am fi si azi in paradis.
Ignorau marul si mancau sarpele!................
Furibund pe sosea inseamna uneori muribund la spital
Ford Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale