ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

23 Feb 2009, 19:37

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m vazut si salutat sambata dupa masa pe splai una bucata focus rosu break cu numar de neamt parca, parca nu mai trece saptamana sa nu vad vreo 2-3 forumisti fordisti :)

eu eram, am claxonat, nu stiu daca ai auzit :) esti singurul pe care l-am mai vazut de mult timp... nu sta nimeni in zona crangasi?

Nu, dar am treaba eu pe acolo destul de des. Bine, in urmatoarea luna nu mai am.

23 Feb 2009, 19:43

ooo traieste si asta micul! Nu l-a rapus inca sistemul sanitar :P

23 Feb 2009, 19:54

au inceput din prima zi... o sa fac topic special daca imi va fi permis. :d

23 Feb 2009, 20:16

Continua in topicul deja deschis caci titlul iti permite ;)
Si apropo... de acum o luna de zile sa nu mai intri aici ca nu o sa ai de ce :P

23 Feb 2009, 20:27

ba da, masina e la cumnatu-meu si o sa fug din spital o zi sa fac reevaluarea la casco, deci e posibil sa vad/fiu vazut, plus ce o sa se plimbe el cu masina la casco si la revizie :D.

O sa scriu dincolo...

scuze de offtopic.

23 Feb 2009, 21:38

$1 scrie:$2.. nu sta nimeni in zona crangasi?

eu

24 Feb 2009, 10:32

$1 scrie:$2i luat si groapa cand l-ai vazut? :))

PS: E cam bleumarin da te impiedica jegul sa distingi :D

:)) am luat de cateva ori groapa aia! intr-o dimineata mi-am pus si cafeaua in brate! dar daca trec de cel putin de 2 ori pe saptamana pe acolo deja stiu toate gropile!
P.S. nu era chiar aja jegoasa, cel putin de data asta :))

24 Feb 2009, 10:46

Pai da si tu un telefon sa cobor sa bem cafeaua cand mai treci :D
asta daca nu e pe la 5 dimineatza :P

25 Feb 2009, 15:48

$1 scrie:$2u tot vad in valcea langa blocol meu un focus negru vl 55 edy cu sticker cine este?

Eu eram. M-ai prins ;)

25 Feb 2009, 15:50

$1 scrie:$2zi, in Rm. Valcea VL-XX-EDY (cred) - un FF2 culoare deep navy, cu un frumos sticker pe luneta; in spate la river mall plaza

l-am remarcat si eu ieri, acelasi loc, la fel si ST-ul BxxNXO, azi la intoarcere dinspre Olanesti!

cu VL XX EDY sunt eu ;)

25 Feb 2009, 15:52

$1 scrie:$2zi, in Rm. Valcea am oprit in spatele lui VL-XX-EDY (cred) - un FF2 culoare deep navy pare-mi-se, cu un frumos sticker pe luneta; pana sa ma dau jos din masina sa ii bat in jeam, a demarat si .... ramane pe data viitoare

ora: as zice in jur de 16:30, in spate la river mall plaza

Tot eu dar cu panther black. Scuze pt. intarzieri cu raspunsurile dar Nu am mai intrat de mult pe sectiunea asta

25 Feb 2009, 16:21

Vazut pe Magheru azi, B-33-MBB, stickeruit regulamentar, dar fara suporti. Salutam pe aceasta cale.

25 Feb 2009, 16:32

B 36 MBB :P Salut si eu

N-am vazut sa-mi fi dat vreun flash ceva.

25 Feb 2009, 16:35

$1 scrie:$2 36 MBB :P Salut si eu

N-am vazut sa-mi fi dat vreun flash ceva.

36, scuze...Intr-adevar nu am dat flash ca sa nu par inoportun...

26 Feb 2009, 10:58

vazut jeans edition-ul lui octva parcat in aviatiei de dimineata. Salutare

26 Feb 2009, 19:08

$1 scrie:$2zi, in Rm. Valcea am oprit in spatele lui VL-XX-EDY (cred) - un FF2 culoare deep navy pare-mi-se, cu un frumos sticker pe luneta; pana sa ma dau jos din masina sa ii bat in jeam, a demarat si .... ramane pe data viitoare

ora: as zice in jur de 16:30, in spate la river mall plaza

Tot eu dar cu panther black. Scuze pt. intarzieri cu raspunsurile dar Nu am mai intrat de mult pe sectiunea asta

Si eu de cand intreb cine este cu VL XX EDY ca e vecin cu mine pe spaiul independentei in Valcea :D.

@adispan: de ce nu ai zis nimik ca esti in valcea ca faceam cinste cu un citro si un praz :D

$1 scrie:$2l-am remarcat si eu ieri, acelasi loc, la fel si ST-ul BxxNXO, azi la intoarcere dinspre Olanesti!

Pai am casa la Olanesti si fac des drumul asta

26 Feb 2009, 22:28

pai io l-am vazut prin 2007 ... :D

27 Feb 2009, 15:32

Azi ma duceam la Brasov si cand pe centura Ploiestiului pe la 8:45(aproximativ) vad primu Focus RS(model vechi) in Romania, nu am apucat sa vad daca are sticker sau nu, totul s-a intamplat f. repede :-O . Numarul nu stiu daca va e cunoscut PH - 10 - WOE.

27 Feb 2009, 16:01

Azi pe bulevard in Ploiesti focus 2 b-90-FUG cu luneta lipicioasa:)
App de focus rs...l-am vazut acum 6luni cred in Campina intr-o dimineata devreme,am ramas :-O :-t

27 Feb 2009, 16:37

B-90-FUG e Nenea Fordescu. Te cam plimbi, nene !!!

27 Feb 2009, 17:26

Ah da? Habar n-am avut...m-am uitat dar era concentrat,n-am stat sa mai claxonez samd,oricum am facut dreapta...

27 Feb 2009, 22:01

JET si Shine in zona 13 Septembrie...nice meeting you face-to-face! salutare si aici!

28 Feb 2009, 18:34

E cineva din sibiu pe aici eu sunt in sibiu pana duminica seara daca vreti ne intalnim mergem la un citro ceva :D

01 Mar 2009, 03:11

$1 scrie:$2h da? Habar n-am avut...m-am uitat dar era concentrat,n-am stat sa mai claxonez samd,oricum am facut dreapta...

@BoogY Te-am vazut, dar abia dupa ce ai trecut am auzit o evacuare maraind in dreapta mea :) . Eram dupa vreo 36 de ore fara somn si rupt de munca si mi se parea ca ma lovesc toate autobuzele si ca omor toti pietonii de pe trecere, de-aia mergeam asa: :-O

02 Mar 2009, 07:52

Domnul muzica9 aseara pe la 8 langa CityMall. Eu inca in tramvai, pana iau masina de la vopsit :( .

02 Mar 2009, 08:53

si? l-ai claxonat? :))

02 Mar 2009, 09:21

$1 scrie:$2ET si Shine in zona 13 Septembrie...nice meeting you face-to-face! salutare si aici!

noroc cu semafoarele, putem sa coboram din masini, ne salutam, ca pana se face verde...

02 Mar 2009, 09:37

Sa vezi cum sunt unele prin CT .. ai 20 sec pt. verde si vreo 80-90 pentru rosu... daca mai pui si ca strazile erau aproape libere, deci nu ai cu cine sa stai de vb. ca sa mai treaca timpul, cele din Buc ti se vor parea de vis :D.

03 Mar 2009, 10:35

B-64-BUM, dimineata pe la 8.30, pe Podul Grand, Focus Wagon. Eram in 41, dar te-am zarit. Cam decolorat lipiciosul... :D

03 Mar 2009, 10:46

ieri pe la 4 si ceva pe eroii sanitari o fiesta ST albastra cu sticker...
Răspunde