ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

30 Sep 2008, 06:36

$1 scrie:$2asa masinile ca am mai vazut, baga si 2-3 femei sa nu "ametim" :)).

Sa intelegem ca femei n-ai mai vazut ?...

30 Sep 2008, 08:52

the horror I tell you... astazi am fost mai oripilat ca de obicei in trafic. Am prins vreo 3 "dopuri" de acasa pana la munca. Traseu de pe Nerva Traian pana la Plaza Mall in bdul timisoara:

Nerva Traian (foarte aglomerat) - Mircea Voda (aproape blocat), intors la Timpuri Noi - stra Viorele (pt ca Sincai era blocat), iesit in bdul Tineretului, apoi Dimitrie Cantemir, intors pe linie continua, luat pe strada lanariei, apoi serban voda, apoi pe candiano popescu, iesit la parcul carol in fata (alt blocaj), luat pe gramont, apoi pe justitiei, apoi pe Sf Maria, apoi pe tudor vladimirescu, panduri, si in final bdul timisoara unde am vazut asta:

http://www.youtube.com/watch?v=KrbN-iJBIHk

Deci the horror I tell you! :)

30 Sep 2008, 09:50

Nu stiu ce ai vazut dar ma doare gatul...

30 Sep 2008, 10:21

O coada de 2 km de tramvaie pe sensul opus. Adica de la Razoare pana la Plaza Mall... in spatele tramvaielor erau masini cu omuleti blocati in trafic. Trist :)

Iar gripa? :)

30 Sep 2008, 11:12

Pai incearca si tu sa te uiti la filmulet si intelegi ce e cu gatul...

30 Sep 2008, 11:13

Nu gripa, a urmărit recent un filmuleț cu unghiul normal de vizualizare la 90 de gr :))

30 Sep 2008, 11:44

aia era si gluma :P

Oricum mai usor e sa intorci monitorul... Am filmat si eu cu telefonul cum am putut - se vede clar cand schimbam vitezele :)

30 Sep 2008, 12:33

Imi e greu sa intorc laptopul, se scurg cristalele lichide din ecran :P

30 Sep 2008, 17:15

$1 scrie:$2mi e greu sa intorc laptopul, se scurg cristalele lichide din ecran :P
Eu mi-am permis sa-l intorc pe al meu, am zis ca daca e de 17" si e si Wide are destule lichide in el ca sa apuc sa vad filmuletul si sa imi mai ramana cateva ca sa aiba de unde sa se regenereze.

Acum o ora in TM:
30-09-TM.jpg

30 Sep 2008, 19:06

mi se pare vulgar.....

1)tunnig-ul adevarat e "sub" NU "pe deasupra"
2)chiar daca cel cu masina din poza a facut ceva modifcari serioase la motor,suspensie etc....tot arata rau.

30 Sep 2008, 19:32

E pe stil "pimp my ride" sau West Coast Customs. Daca ne gandim la ce fac aia, arata foarte bine. Dar nu e pe gustul europenilor...

30 Sep 2008, 21:00

$1 scrie:$2 pe stil "pimp my ride" sau West Coast Customs. Daca ne gandim la ce fac aia, arata foarte bine. Dar nu e pe gustul europenilor...

WCC sunt pe gustul meu, si maine le-as da masina mai ales lui Mad Mike :)), desi l-am vazut si la GAS
Referitor la masina din poza de mai sus, mi se pare foarte frumos tunata, si nu mi se pare vulgara, ba din contra un elegant combinat cu sport.

01 Oct 2008, 07:02

N-am vazut chiar in trafic ci in ziar , Focusul implicat in accident e oare "forumist " ?
http://www.realitatea.net/un-vitezoman- ... 56977.html

01 Oct 2008, 07:46

si care este masina de LUX ???!!!??? :-??

01 Oct 2008, 07:56

si eu ma intrebam asta ... poate era un focus cu tuning pe interior, poleit cu aur, volan cu svarovski .... :d

01 Oct 2008, 08:07

Pai accidentul a fost provocat de ultima masina, a cincea, care nu apare in foto. Focusul era si el pe acolo... De unde io trag concluzia ca la 5 masini una e Ford :D . Se pare ca nenea politaii i-au scos pe toti vinovati pt nerespectarea distantei intre autovehicule.

01 Oct 2008, 08:08

Accidentul s-a produs pe Drumul European 70, la ieşire din Craiova, după ce o maşină a oprit pentru a acorda prioritate. În spatele ei, patru maşini au încetinit, însă a cincea, o maşină de lux, a venit cu viteză mare şi a izbit autoturismele oprite.

Un fucktard cu o mașină de lux :)

01 Oct 2008, 08:28

$1 scrie:$2i care este masina de LUX ???!!!??? :-??

Pai masina ,fiind de lux, probabil ca avea si un sofer pe masura care nu putea fi fotografiat laolata cu p...mea ... :D

01 Oct 2008, 08:58

$1 scrie:$2i care este masina de LUX ???!!!??? :-??

masina de lux era un seria 5 ..ultimul si cel care a lovit

Nenea politist i-a scos vinovati pe toti soferii (inafara de primul care vroia sa faca stanga) pentru nerespectarea distantei si li se va face dosar penal pt vatamare corporala, ce nu stie nenea politist e ca primul a vrut sa faca stanga ceilalti au oprit si masina de lux (seria 5) i-a bubuit pe cei opriti din spate si i-a dat unu in altu... da asta e cine loveste in spate plateste regula de baza i-a fost usor sa o aplice pt toti soferii implicati din pacate.

P.S:asa ziceau astia de dimineata la PROtv

01 Oct 2008, 09:47

si unde facea ala primul stanga? ca din ce vad eu e banda dubla continua acolo 8-}

01 Oct 2008, 10:39

Azi dimineata am mers la un service fara fitze, de cartier, sa imi reglez farurile. A deschis poarta de lemn, si a iesit urmatoarea:
Imagine

(scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul mobil)

01 Oct 2008, 10:43

Un dobitoc... cu scuterul... azi de dimineata.
El fara echipament de protectie, in fata avea un copil de 6-7 ani (evident, tot fara protectie).
Pe langa toate acestea se simtea si o vizibila nesiguranta in manevrarea "bolidului".
Doamne ajuta.

01 Oct 2008, 10:43

E un Mustang normal cu "tuning" exterior. O sa arate bine, dar tot wannabee ramane :P

01 Oct 2008, 11:03

intr-un sat uitat de lume pe unde nu prea e trafic ... o masina de politie si ea cam trecuta si cam buna de dus la remat, dar stati linistiti, nu avea radar ... :D
FiÅŸiere ataÅŸate
S7308948.jpg

01 Oct 2008, 18:03

VIPER@ nu e chiar normal :) e GT si are 300 cp normalu are 210 cp

01 Oct 2008, 23:59

Nu e GT nenea... E "GT wannabee"... Cum am zis si mai sus. Adica ar vrea sa fie GT si se agita sa devina, dar nu e.

02 Oct 2008, 10:54

Astazi am pus telefonul in cradle-lul din parbriz si am filmat tot drumul. Nu stiu din ce motiv dupa ce descarc fisierul video din telefon in calculator se vede culcat. Adica provoaca dureri de gat. Am facut vreo 50 de minute si nu ma astept sa se uite cineva... insa inevitabil am avut parte de idiotul zilei. Pe bdul timisoara in dreptul benzinariei Lukoil o duba intra in benzinarie de pe prima banda iar un audi A4 (cred) tot de pe prima banda, a trecut pe banda a doua sa taie fata dubei sa intre primul in benzinarie. Eu veneam cu vreo 80 pe a doua banda din spate insa cel cu audi in loc sa intre in benzinarie a oprit in mijlocul strazii sa il injure pe ala cu duba. Eu am crezut ca intra in benzinarie dar boul a ramas intre benzi si nu mai aveam mult pana sa dau in el. E totul pe banda :)

Faza e pe la sfarsitul filmului care inca se proceseaza
http://www.youtube.com/watch?v=PbrhV-Ks900

PS stiti masina aia hidoasa numita clio symbol? ghiciti ce? :) A apartu noul clio symbol... e unul exact la inceputul filmuletului parcat in fata masinii mele.

PS2 Scuze pt durerile de gat dar nu am nicun soft la munca cu care sa pot rota imaginea.

LE Youtube a respins video-ul pe motiv ca e prea lung :|

http://www.symbol.renault.com/ro/

02 Oct 2008, 11:22

Un ford original :D
Se recunoaste cineva? :-?
FiÅŸiere ataÅŸate
sica.jpg
Se recunoaste cineva? :)

02 Oct 2008, 11:35

$1 scrie:$2S stiti masina aia hidoasa numita clio symbol? ghiciti ce? :) A apartu noul clio symbol... e unul exact la inceputul filmuletului parcat in fata masinii mele.

Vezi ca acum nu mai e clio symbol. Renault Clio a ramas clio III - varianta hatchback; asta (sedanul) e "noul" Renault Symbol - facut in exclusivitate la turci, in exclusivitate pt pietele estice.

$1 scrie:$2n ford original :D
Se recunoaste cineva? :-?

Din cate stiu, nu avem asemenea "specimene" prin club :P

02 Oct 2008, 12:18

$1 scrie:$2S stiti masina aia hidoasa numita clio symbol? ghiciti ce? :) A apartu noul clio symbol... e unul exact la inceputul filmuletului parcat in fata masinii mele.

Ghici ce unora chiar le place noul/vechiul clio symbol.
Ba mai mult unii chiar au în dotare în astfel de exemplar care la vreo 60 mii km merge fără probleme.

Și mai ghici ce, sunt unii care au o părere foarte prostă despre designul focusului 1 :P Pac pac B-)
FiÅŸiere ataÅŸate
IMAGE_070.jpg
Anticristul
IMAGE_009.jpg
GAY. atât de adevărat.
Răspunde