ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

11 Mar 2009, 15:03

bai, kre flirtati aici ??? aud ???

ia avetzi grija, k komandantu nost' e cu kpsa pusa d knd n-a mai ieshit la karaoke

11 Mar 2009, 15:03

am sarit de 40 :)) , se poarta :))

11 Mar 2009, 20:53

$1 scrie:$2aniela, sa mor io, esti simpatica, dar iti iei avertisment daca mai flirtezi pe aici. Aveti un topic special. Il caut si va reamintesc de el.

PS Baieti, nu va ganditi la prostii, am sarit de 40, iar colega nu stiu daca are 20. Si mai sunt si urat.:D

LE L-am gasit: viewtopic.php?f=17&t=14724&start=0

Da` n am flirtat maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-t ....am facut si eu o gluma care este problema? :D ce numai voi sa aveti voie...si cum ati putea sa faceti asa ceva cand eu sunt singura fetita de aici ??V`ar lasa sufletul?? :D
Va multumesc k nu arat nici de 20 ...anul asta fac 23 :P :-"

11 Mar 2009, 21:38

Cred ca v-am vazut HUG-ul, domnu' Dragomir, in parcarea-muma :) E cumva prima masina , imediat la intrarea in parcare? :D

11 Mar 2009, 22:13

$1 scrie:$2m vazut aseara cand ma duceam la meci, in parcarea stadionului HD-??-BIN.
Salutare!

HD-85-BIN :) eu eram pe acolo...incercam sa gasesc un micut loc de parcare ptr a vedea un meci tampit de foosball!:)

Cu bine,

Steauaboy

11 Mar 2009, 22:14

$1 scrie:$2i cum ati putea sa faceti asa ceva cand eu sunt singura fetita de aici ??

singura fata pe langa:
zuza, danim, tashulina, angelinne, tina, dana (alta decat tine), Oana (alta decat mine) si multe altele ... ah ... si eu :))

comandante nu m-am putut abtine!

ca sa fiu on topic: vedeam mereu in benzinaria OMV de langa city mall o frumusete de ka (tunata exterior) nu aea stiker, dar oare posesorul e de-al nostru?

11 Mar 2009, 22:16

$1 scrie:$2ucureștiul e destul de mare totuși ;)

În altă ordine de idei l-am văzut pe hd-85-bin azi (focus 2 albastru) la Universitate.
Salut steauaboy!

Salutare Alex!

Sper sa va reperez si eu odata..

cheers boys!

11 Mar 2009, 22:45

Fiesta albastra - cu sticker in dreapta spate - azi pe Stefan cel Mare nr. B4935?? sau asemanator. Am mers impreuna pana in Pta Victoriei, claxon, flashuri, avarii, regulamentar. M-a vazut, a raspuns.

12 Mar 2009, 08:15

[OFFTopic]
@wanna .. nu ai dreptate ... ea e singura "fetita" de aici.. restul sunt fete, femei :-"
[/OFFTopic]

Eu nu am mai vazut pe nimeni.. pe unde va ascundeti :D ?

12 Mar 2009, 09:55

ba m-ai vazut pe mine luni la razoare, dar eram undecover :D
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 12 Mar 2009, 10:03, modificat 1 dată în total.
Motiv: Te-am vazut si marti .. tot undeRcover erai... cand te-am scapat de cauciuce :D

12 Mar 2009, 11:15

L-am văzut azi pe domnul BogdanF cu sexosul Focus.
Parcat pe Națiunile Unite.

12 Mar 2009, 19:09

$1 scrie:$2red ca v-am vazut HUG-ul, domnu' Dragomir, in parcarea-muma :) E cumva prima masina , imediat la intrarea in parcare? :D

Da,este prima din locurile cu plata,ca in dreapta mea mai este inghesuit un matiz.....si cand iese si cand intra parcheaza prin locul meu (nu are loc printre cei doi plopi ) noroc ca pleaca maxim o data pe luna :))
Acum ai declarat razboi....o sa postez in fiecare zi ca te vad in fata blocului meu!!! =)) :)) =))

12 Mar 2009, 21:02

Dupa multe incercari si foarte multe ratari, in sfarsit azi am reusit o intalnire cu Toxicristi, scurta si pret de o cafea. :D

13 Mar 2009, 08:09

L-am claxonat ieri pe Nenea Fordescu, pe Serban Voda, salutari si pe aceasta cale, e prima data cand ne vedem in trafic.
Si aseara pe la 20.00, am vazut un mondeo mk3, TR-xx-DPT, parca, pe Iuliu Maniu, nu am apucat sa claxonex...

13 Mar 2009, 08:57

$1 scrie:$2-am claxonat ieri pe Nenea Fordescu, pe Serban Voda, salutari si pe aceasta cale, e prima data cand ne vedem in trafic.

Sa traiti si multumesc pentru loc. Eram grabit tare si nu ma lasa nimeni sa trec :)

13 Mar 2009, 09:14

am vazut si eu un ST orange, cu jantele tot orange, sau ceva rosu. avea numere rosii. avea un sticker, dar nu stiu daca era de-al nostru, eram departe tare de el. se recunoaste cineva?

13 Mar 2009, 10:17

si eu am vazut acelasi lucru ieri pe la razoare
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 13 Mar 2009, 10:23, modificat 1 dată în total.
Motiv: Sters Quote. NU MAI DATI QUOTE DACA VA REFERITI LA MESAJUL ANTERIOR.

13 Mar 2009, 10:46

focus B90WLD pe undeva pe 13 seprembrie...

13 Mar 2009, 19:09

IS-79-ASO... Azi de dimineata, iesea in Mihai Bravu pe langa Victor Babes.
Nu m-a vazut, desi cand a trecut pe banda 1 eu am ramas pe a doua si am iesit umar la umar in bulevard. Evident, a reusit mai repede sa faca dreapta din acea pozitie.

14 Mar 2009, 17:21

Shine, la Carrefour Vitantis, foarte concentrat la un viraj spre stanga la iesirea din parcare :) !

14 Mar 2009, 18:07

Focusul ST nu e de aici :D iar jantele sunt negre cu interior orange :D

15 Mar 2009, 12:35

Aseara eram cu Octav si Alex Lupu la polivalenta si ne-am intalnit cu un coforumist Musu(Sper ca nu am gresit numele :-SS) care avea o Toyota Corola(cred) Albastra Stickerita

15 Mar 2009, 16:18

am observat un foscus negru AG-19-ART... ZvonY probabil, dupa cercetari.... in vecinatatea liniei de start la TESS Rally 2009 --Babarunca

15 Mar 2009, 19:32

PH 88 CSC stikarit la Lizeanu,pa la 18.00......faruri, chesti, nimic.......data viitoare , poate te incadrezi regulamentar :D

15 Mar 2009, 21:43

Acum o ora, pe Plevnei, Fiesta bleumarin B-97-UXM. Salut!

15 Mar 2009, 22:25

Focus St Orange B 60 FOC - azi la prinz se tot dadea pe la mine prin cartier (Beller)... cam prea tare ptr niste stradute destul de inguste :-"

16 Mar 2009, 09:27

$1 scrie:$2cum o ora, pe Plevnei, Fiesta bleumarin B-97-UXM. Salut!

salut , scuze nu te-am vazut , ma duceam spre casa :) , locuiesc in zona

16 Mar 2009, 14:53

Un mondeo pe calea Mihai Bravul( pe langa liceul cu acelasi nume) un mondeo parcat pe trotuar si pe str Agatha Birsescu o mica bestiuta cred ca este ex JGA
FiÅŸiere ataÅŸate
Fotografii-0063.jpg
Fotografii-0061.jpg

16 Mar 2009, 16:16

$1 scrie:$2hine, la Carrefour Vitantis, foarte concentrat la un viraj spre stanga la iesirea din parcare :) !

eram atat de nervos ca nu gasisem usturoi, ca nu stiam cum sa ies mai repede de acolo...mama lor cu carfuru` lor cu tot! si mai avusesem si o discutie despre niste cizmulite de dama...sper ca ma intelegi. desi sunt foarte atent la Forduri, recunosc, nu te-am vazut.

16 Mar 2009, 16:27

Eram pe jos, masina era in parcare ceva mai in spate..se vedea ca esti nervos ..cred ca era in toiul discutiei despre cizme :))
Răspunde