Acum jumatate de ora au avut tupeu 2 politai cu radar sa ma opreasca!

Veneam de la Ploiesti, noapte afara, 1 grad celsius, si o ploaie mocaneasca, dintr-aia care face in ciuda stergatoarelor.
In Dumbraveni (la mine in Vrancea) ai o panta in care cobori la intrare si putin in curba si apoi urci. E ca o groapa.
In timp ce urcam, a inceput detectorul sa bipaie usurel. Nu aveam nici un stres deoarece eram cu un coleg pe telefon si nu aveam viteza. Aveam 60. In timp ce urcam, detectorul a inceput mai des sa bipaie. Chiar ii spuneam colegului ca am radar. Eu tot 60. Termin de urcat, detectorul era la maxim. Ma uit dupa baieti, nu-i vad. Zic, eeee, astia sunt tocmai la iesirea din sat. Eu tot 60. Cand aproape sa ajung de iesirea din sat vad si masina cu radarul si politaiul din dreapta, tocmai se da jos si cu paleta imi face semn sa trag pe dreapta. Ii zic colegului: Ba! Astia au tupeu sa ma opreasca fara sa depasesc viteza.

Se prezinta politaiul si inainte sa zica ceva eu ii zic direct:
-Nu am depasit 60.
-Suteti sigur?
-Foarte sigur! Uite aici detectorul si deja stiam de voi de cand eram jos in vale. Plus de asta sunt din zona si stiu toate locurile pe unde le plantati.
Ma pune sa prezint actele si apoi ma roaga sa iau o haina pe mine si sa vin la colegul lui care este controlorul de trafic si sa vedem ce si cum.

Zis, si facut.
A terminat cu un nene care era inaintea mea si care o luase, si la mine se pune si deruleaza filmul.
Imi arata cum venea un camion pe celalat sens de mers, care avea 65 apoi cum apar farurile mele cu 58Km/h si merg cu 58 ma intalnesc cu camionul, tot 58, dispare camionul dupa curba,72. Si opreste filmul.
Ii zic sa-i dea drumul mai departe. Dupa inca o secunda iar 58. Sar ca ars. Da ce ma masina mea-i broasca??? Merg cu 58, 58, 58 si imediat 72 si apoi iar 58. O fi ea masina straina, dar nici cu un ferari nu poti sa faci asa.

Pana la urma mi-au dat actele inapoi si si-au cerut si scuze. (mai rar asa ceva)
Se pare ca a ricosat semnalul din camionul care tocmai trecuse de mine si undeva a adunat ceva.

Asa ca mare grija cand va opreste politia.