noi i-am facut vaccinurile obligatorii (normal), dar contra-cost ca asa e in ro...
in plus i-am facut Rotarix, deocamdata prima doza la 3 luni si urmatoarea vine la 5 luni. Sa va zic pretul? ... mai bine nu... e un vaccin deosebit de important impotriva diareei acute, tine copilul pana la 5 ani. Cunoastem cazuri care nu l-au facut si fetita lor sta de 3 saptamani in spital pe perfuzii, face scaun numai sange si apa si nu a mai luat in greutate de aproape o luna. Multumim lui Dumnezeu ca am reusit sa ii luam acest vaccin.
ROR il facem la vremea lui.
dar... Prevenar a facut cineva? Noi stim de el de la niste prieteni din dubai, unde e obligatoriu. ne-am mai interesat si e obligatoriu in state si europa de vest. la noi ... am intrebat 2 medici si nici nu stiau de el. este impotriva infectiilor urate cu 3 stafilococi. L-am fi facut si pe asta, dar poate nu e prea tarziu sa incepem acum; asta daca il gasim. prietenii nostri din dubai s-au intors in ro, insa aia de acolo le trimit dozele sa il faca pana aproape de 2 ani.
melcu, dar sta in fund de la varsta asta? noi mai asteptam, ea se tine batoasa din prima zi de nastere, nu a fost moale sa ii cada capul, nu am avut probleme de genul asta, dar totusi o tinem sprijinita pe spate, ridicata, insa nu chiar la verticala. bine, noi de abia am facut 3 luni

ma bucur ca s-a mai activat topicul!
PS: banii de trusou inca nu se dau in constanta, nu mai zic de indemnizatia de crestere a copilului