ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

30 Iul 2007, 18:04

@bogdanv

Nu e nici o suparare. Aici am gasit ceva referitor la "nu e nimeni prin Mangalia?". Iar daca e sa fim mai catolici decat Papa, e si asta un fel de a ma vedea iovivali par example prin trafic prin Mangalia, nu? Plus ca am cerut un oarecare ajutor, nu am postat ca vand numaistiuce, iar daca stau sa ma uit pe topicul asta de la inceput pana la sfarsit, cred ca gasesc ceva offtopicuri (nu mai sus de 2 randuri de mine). No offense!

03 Aug 2007, 13:33

...
Ultima oară modificat de NFS pe 28 Noi 2007, 01:42, modificat 1 dată în total.

Re: Autocolante

03 Aug 2007, 16:40

$1 scrie:$2unt putine ...
Dar fiind atat de alb, oriunde l-as lipi pe masina mea inchisa la culoare(jeans) devine batator la ochi si strica complet armonia spatelui. Nu aveam cum sa fac asta, sorry. :oops:

pai tocmai asta e smecheria, sa bata la ochi

04 Aug 2007, 19:20

vineri pe la ora 20.30 - 21.00 veneam linistit de cu sotia si copilul de la treaba si cind in fata ochilor mei rasare, in fata Garii de Nord o Mazda albastra cu stiker ClubFord....

ma bucur, dau din faruri, dau din claxoane si ajung la paralel...ma vede... se bucura, imi face loc sa intru in fata si la semaforul de la Plevnei se da jos si vine in fuga la mine, dam noroc schimbam citeva vorbe, se face verde, fuge inapoi la masina...intram catre Cotroceni, ajungem la paralel din nou si din mersul la ralanti al masinii mai schimbam citeva vorbe, eu fac bine, el face bine, sa mai dea pe la intilniri, etc, ...se face verde si plecam in sus catre Palat unde prindem verde si eu fac stinga pe Geniului el merge mai departe pe Militari, claxonam in gasca si ne luam la revedere...

da fratilor, desi credeam ca ne-a uitat sau ca a emigrat, nu este adevarat: fratele nostru MUM traieste si misuna prin Bucurestiul zilelor noastre! placerea a fost de partea mea si a lui ...cred!

05 Aug 2007, 21:12

zamolxes ai fost la mare? parca te-am vazut azi pe la un 14 si ceva prin Poarta Alba...incolonat :)

06 Aug 2007, 10:17

Da, ma taraiam cu spor catre casa. Eu n-am vazut pe nimeni :(

06 Aug 2007, 10:53

Pai nici eu nu am apucam sa dau un flash...ti-am vazut nr prea tarziu...na erai in coloana...Eu la intoarcere am gasit super drum. Am luat-o pe drumul de slobozia, la vreo 10km dupa aeroport am facut stanga spre tepes voda, in silistea am facut dreapta spre seimani si am intrat in Cernavoda si am iesit exact la intrarea pe autostrada...deci pana la autostrada am fost doar eu si soseaua 120-140 la ora...

06 Aug 2007, 12:36

Pai n-a fost problema asa mare la ora aia. Puhoiul a fost dupa mine, mai tarziu. Media orara pana in autostrada a fost undeva la 60-70, ca mai scapam in depasiri. Oricum, cat m-am holbat tot drumul si la dus si la intors...n-am vazut nici un autocolant.

06 Aug 2007, 19:10

care ai fost prin Petrosani cu numere de CT saptamana trecuta ? un focus 1 argintiu. :(

06 Aug 2007, 23:51

Vinerea trecuta:
AG-29-TRP, FF break alb, a intrat pe str. Unitatii si a luat-o pe prima la stanga.
L-am lasat sa se strecoare... :lol:

07 Aug 2007, 08:57

ieri 6.08 la ora 6.45 am vazut un Fusion gri nr:B71118 daca am retinut bine pe Eminescu.
Ultima oară modificat de Jethro pe 01 Sep 2007, 11:52, modificat de 2 ori în total.

09 Aug 2007, 11:29

am vazut si eu pt prima data un ford cu autocolant, in pit, ag 75 cat, era cu o tipa in dreapta :)

09 Aug 2007, 12:06

s-au facut autocolante cu tipe in dreapta??? io de ce nu am primit???

09 Aug 2007, 12:36

vreau si ioooooooooooooooo............... :D

09 Aug 2007, 12:38

Eu am autocolant, vreau doar tipa daca se poate... :lol:

09 Aug 2007, 15:36

Ma inscriu si eu in lista cu tipe.
Merge optinal: bruneta tunsa scurt?

PS: eu ma holbez in trafic de vre-o 2 luni si n-am vazut nici un autocolant.:(

09 Aug 2007, 15:38

pe mine nu m-a vazut careva in trafic?
Eu eram cu o blonda :)

09 Aug 2007, 15:53

Am fost inselati! Ni s-au dat autocolante fara tipe! Unde se face lista de inscrieri pentru "upgrade"?

09 Aug 2007, 17:33

tipele sunt naturale sau artificiale ?

09 Aug 2007, 17:58

Cat consuma? :)

09 Aug 2007, 18:34

In caz de upgrade la tipa... se poate face buyback?

09 Aug 2007, 19:22

dai nevasta la buyback ?

09 Aug 2007, 21:00

$1 scrie:$2-au facut autocolante cu tipe in dreapta??? io de ce nu am primit???

eu am autocolant cu o tipa "pe cadru"... :) :P

10 Aug 2007, 00:49

lasati prostiile si reveniti on topic...cu sau fara tipa!!! :lol:
poate tzipa vreun moderator pe aici si imparte niste tipe(te)!

10 Aug 2007, 01:05

pai daca n-am vazut pe nimeni in trafic, ce sa scriu ? :shock: :D

10 Aug 2007, 01:16

$1 scrie:$2ai daca n-am vazut pe nimeni in trafic, ce sa scriu ? :shock: :D

Te-am vazut eu saptamana trecuta, sambata, mergeai cred spre casa (tic-tac)

10 Aug 2007, 01:19

io nu....si de ce n-ai dat un semn ?

10 Aug 2007, 01:54

nu mai scrie.
fara suparare, dar se cheama "post-hunting" ceea ce faci. normal discutia trebuie sa fie ontopic (eu sunt OFF TOPIC acum :oops: )
chiar daca are sectiuni mai..."poetice" forumul isi propune sa adune informatii utile, nu balarii....
Toate bune, sper ca nu te-am suparat si nici nu am suparat pe altcineva cu interventia pseudo-moderatoristica.

10 Aug 2007, 10:09

$1 scrie:$2

nu mai scrie.
fara suparare, dar se cheama "post-hunting" ceea ce faci. normal discutia trebuie sa fie ontopic (eu sunt OFF TOPIC acum :oops: )
chiar daca are sectiuni mai..."poetice" forumul isi propune sa adune informatii utile, nu balarii....
Toate bune, sper ca nu te-am suparat si nici nu am suparat pe altcineva cu interventia pseudo-moderatoristica.

de suparat nu m-am suparat, doar ca astfel de interventii imi lasa un gust amar...
era o gluma...am incercat tot timpul pe cat am putut, sa mai destind atmosfera cu cate o gluma...
daca ar fi sa scriem doar strict on topic, probabil forumul nostru ar fi mult mai sarac, chiar daca este plin de informatii foarte utile...
e loc si pentru glume si nu neaparat la sectiunea "un banc"....
ce-ar fi sa stau si eu cu ochii holbati dupa fiecare individ care posteaza offtopic si sa-l pun la punct de cate ori observ acest lucru, chiar fara a fi moderator ?
daca v-am deranjat, sau daca va obosesc ochii citind posturi off, imi cer scuze tuturor celor ce au aceeasi parere cu vic&#259 si o sa incerc sa nu mai postez "balarii"... :(

10 Aug 2007, 10:34

hai mai baieti, hai sa ma si zambim nitel ...

ontopic: l-am vazut ieri in trafic (de fapt parcat si mesterind la masina) pe VIPER - salutari calduroase si multumesc :)
Răspunde