ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Munca

21 Oct 2009, 11:51

47 ani, Inginer Automatist, lucrez in petrol de la varsta de 15 ani, la noi si in strainatate, am reusit sa contribui la "drumul aurului negru" de la putz pana la pompa de distributzie in conditzii foarte grele de lucru.

22 Oct 2009, 11:54

Alpinist utilitar,am o firma in acelasi domeniu cu care m-am chinuit prin Romania.....in prezent cum scrie si in semnatura lucrez pe Turnul Eiffel,Paris,Franta la a 19-a campanie de vopsitorie dupa 120 de ani de la constructia lui.Momentan sef de echipa dar cu oportunitati de avansare ;) :D ....

22 Oct 2009, 12:56

Absolvent de Management-Administratie publica la ASE, lucrez ca economist la o firma care va ridica gunoiul si ocazional masinile (nu dati in mine ca nu le ridic eu.. :-" ) dupa program masterand la REI :)

Cam putini economisti.....oare toti au masini ECONomice :-/

25 Oct 2009, 20:46

Absolvent de Academie Navala Constanta (coleg mai tanar cu carmaciul tarii)- Ing. electro-mecanic

Actualmente lucrez in proiecte noi la o multinationala din industria cimentului, mai precis din Medgidia.

25 Oct 2009, 20:57

Absolvent UPB - Inginerie Medicala...momentan Raion Manager intr-unul din magazinele MediaGalaxy din Bucuresti

13 Noi 2009, 11:49

Absolvent al Facultati de Automatica, Calculatoare si Electronica al Universitatii din Craiova (urmeaza sa dau licenta in februarie)

Realizez mobila la comanda din Pal Melaminat intr-o mica afacere in familie.

01 Dec 2009, 00:51

Salutari....... E ceva materie cenusie in clubul fordistilor,eu nu mai zic ca sunt un mic, mic bugetar intr-o primarie de tara ,robotind la propriu cu un ifron ce trebuia de mult sa iasa la pensie (remat) responsabil cu astupatul de gropi, vara si datul zapezii iarna in departamentul drumuri,poteci,si ulite comunale (am pe ce sa raman daca ma dau afara astia ) sic!!! :D Cu stima

03 Dec 2009, 19:14

Dupa ceva ani de scoala,postliceeala si alte cursuri... :-?? ...sunt operator pe cnc (masini control numeric)...
Cu stima...

11 Ian 2010, 22:35

student la facultatea Transilvania din Brasov- sectia inginerie medicala

11 Ian 2010, 22:46

:-O :-O :-O

@dragos_focus: hait! Inginerie medicala la mine in oras?!? Imbatranesc, ma simt din ce in ce mai depasit de progresul stiintei...

Si cu ce se ocupa disciplina asta, construieste oameni sau trateaza roboti?

11 Ian 2010, 23:25

@Nic_bv: probabil ingineria asta se refera la aparatele ce concura la facerea de bine... :D

12 Ian 2010, 14:33

se ocupa cu aparatura medicala. construcite, repararii, intretinere, etc

12 Ian 2010, 15:11

$1 scrie:$2Cam putini economisti.....oare toti au masini ECONomice :-/

Hai sa mai ingrosam si randurile economistilor...

Absolvent de REI, fara master si nici nu intentionez sa fac, iar momentan
lucrez in Banca Romaneasca in cadrul Departamentului Canale Alternative de Vanzare si ma ocup in principal de parteneriatele cu diversele firme de consultanta financiara.

12 Ian 2010, 18:03

dragos_focus: banuiam, incercam sa fac si o gluma in acelasi timp. Spor la scoala, succes dupa ce o termini!

12 Ian 2010, 19:13

multumesc mult

12 Ian 2010, 19:25

contrar aparentelor, destula lume vad ca mai munceste in Romania :D

12 Ian 2010, 19:38

$1 scrie:$2ontrar aparentelor, destula lume vad ca mai munceste in Romania :D

A avea serviciu nu e totuna cu a munci =))

12 Ian 2010, 21:18

A avea serviciu nu e totuna cu a munci =))

E prea tare asta... sa o retin sa o zic la cativa unde lucrez eu ... =)) =)) =))

12 Ian 2010, 23:17

$1 scrie:$2 avea serviciu nu e totuna cu a munci =))

Asta e cea mai tare replica de pe forum pe care am auzito dar si foarte adevarata...bravo nene zaboss =D> esti cel mai tip tare =D> ...asta se aplica cel mai mult parlamentarilor nostrii si unor tipi de birou la costum si cravata =))

12 Ian 2010, 23:38

bestiala replica lui zaboss =D>

05 Feb 2010, 13:27

Update: Inginer sistem informatic --> BCR Administrare fond de pensii

19 Feb 2010, 17:01

eu sunt referent(bugetar amarat) si student in anul II la Drept!!

22 Apr 2010, 18:36

ocupatie actuala: editor video, profesie (adica pt ce m-am pregatit in facultate): economist.
oricum pana acum am tot schimbat locuri de munca si ocupatii. vreo 15.

23 Apr 2010, 17:55

Off@ Ma "amuza" chestia ca "mai este cate un coleg" care vine, sta pe forum cate 2 - 3 luni, tranteste cate un topic (ex. Munca ;) ), dupa care dispare definitiv si nu-l mai intereseaza nici ClubFord, darmite ce raspuri a primit in topicul deschis de el! :-S

On@ ...si io's tot economist. :-??

23 Apr 2010, 18:45

La mine este luunga :)) .. am inceput ca si mic colaborator la o "firma de calculatoare" prin '97 ,web designer, it manager, am lucrat si prin asigurari o perioada, m-am ocupat si cu editare audio-video pentru o firma , coordonator achizitii la o firma de management flote auto, tehnician coloristica la un service unde m-am dus sa suflu in coolerele calculatoarelor si am ramas sa ma ocup de vopsea si achizitii pt tot ce insemna vopsitorie,am facut si ceva service it... actualmete ma joc cu corelu' la o firma de productie publicitara unde evident ma ocup si de tot ce inseamna calculatoare ...

23 Apr 2010, 18:48

student :(( + programator :D

23 Apr 2010, 18:52

corect ... sa nu uit ca am si atestat de operator calculator/programator si inca o foaie volanta cisco uaierless .. versiunea cursului ... acu cativa ani cind a aparut prima atestare cisco sarmeless

23 Apr 2010, 19:08

salutare

de 6 ani vand tigarii d-ealea bune . fost agent fost team leader actualmente senior salesman .

bafta .

24 Apr 2010, 16:17

$1 scrie:$2ontrar aparentelor, destula lume vad ca mai munceste in Romania :D

Eu muncesc in insula Gran Canaria intr-un restaurant

10 Noi 2010, 20:56

$1 scrie:$2pdate: Inginer sistem informatic --> BCR Administrare fond de pensii

Cine este interesat de acest post sa imi dea MP. Il cedez :)
Răspunde