ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

24 Ian 2012, 11:24

Toate punctele de vedere exprimate (civilizat) aici sunt valide.

Personal, nu sunt impotriva discutarii temelor sociale de actualitate pe acest forum. Nu consider discutia pe Legea sanatatii ca fiind implicit politica, cum nu consider nici discutia pe Legea taxei auto ca fiind implicit politica. Ambele pot deveni politice, caz in care ar trebui sanctionat cel care incalca regulamentul, nu intreg topicul.

Am actualizat regulamentul cu urmatoarea prevedere :
$1 scrie:$2embrilor le este interzisă : [...] postarea mesajelor care incalca natura apolitica si fara apartenenta religioasa a comunitatii;

Mesajele politice se pot sanctiona prin urmatoarele articole, dupa caz:
$1 scrie:$2embrilor le este interzisă:
folosirea de cuvinte sau expresii de natură să aducă jigniri sau ofense altor persoane;
folosirea de cuvinte sau expresii licenţioase ori obscene, necenzurate;
postarea unui mesaj fără legatură cu subiectul/titlul topicului (offtopic);
postarea mesajelor nefondate şi jignitoare care au ca scop obţinerea de reacţii puternice din partea celorlalţi membri (generatoare de flame);
răspunderea la mesajele generatoare de flame (mai sus menţionate);
postarea mesajelor care incalca natura apolitica si fara apartenenta religioasa a comunitatii;

24 Ian 2012, 11:32

Perfect! Si iata ca discutiile purtate civilizat duc la rezultate. Fericita toata lumea? Daca da, parasiti cafeneaua asta, e una peste drum :).

24 Ian 2012, 12:48

Nu vad de ce s-ar inchide un nou topic legat de Legea sanatatii, daca este bazata pe argumente solide, si nu pe spectacolul Basescu vs Arafat, care a fost exploatat de mass-media pentru rating. Daca se va deschide un astfel de subiect, va informez ca mentionarile despre Basescu, Arafat, Ponta, PDL, USL, etc vor fi interzise.

24 Ian 2012, 21:19

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i cand te gandeti ca tu ai Hyundai

Nu vad legatura cu subiectul. Nu o sa stau sa explic de ce am Hyundai si nu mai am Ford.
Oricum, nu pot sa nu remarc ce "mult" a tinut rugamintea mea la intelegere.

$1 scrie:$2uch..sub centura.. :D ..nene Adi :P

Am si Ford, doar ca nu e scris acolo pentru ca nu umblu eu cu el.

$1 scrie:$2
Nu ma refer ca respect la ce a scris dar ideea este ca amandoi isi spun parerea ,cand alti au "frica" sa spuna ceea ce cred din cauza banului.Eu zic sa incercati sa fiti mai ingaduitori umpic si sa intelege-ti si oftul oamenilor,dar cu limita.
Numa bine.

Dupa cum observi, tu si ihrive nu ati primit BAN pentru ca v-ati expus parerile intr-un mod civilizat.

$1 scrie:$2a ce va face fratilor cu "banul" asta? va da afara din tara, din casele voastre, va pierdeti slujbele si nu mai aveti ce pune pe masa? nu mai puteti cumva sa va faceti alt cont? chiar nu inteleg care este problema? traiti cumva de pe urma acestui forum, el va hraneste si va aduce prosperitate in casa?

Exact, daca nu va puteti alinia unor reguli (de bun-simt, spunem noi, dar na, poate suntem subiectivi), nu trebuie sa intrati pe acest forum.

Dar hai sa fim cinstiti atat cu restul, cat si cu noi insine, pe acest forum ati gasit informatii utile si oameni gata sa va ajute cu un sfat sau chiar mai mult. Ati gasit firme dispuse sa ofere reduceri la achizitionarea de piese, ati gasit o comunitate care, TOCMAI datorita regulilor impuse, este una frumoasa si unita (asta se vede cel mai bine la intalnirile nationale).

Asa cum spune si VIPER, "libertatea" se opreste in momentul in care ii deranjezi pe altii.

Sunt perfect deacord cu postul tau, am citit regulile forumului si cand am inregistrat contul si le-am recitit, nu vad nici macar un motiv pentru inchiderea acelui subiect.
In momentul in care greseste un user el trebuie sa fie pedepsit si nu un subiect, este absurd sa argumentezi ca un user sau altul a foslosit un limbaj tendentios si din aceasta cauza am inchis o discutie.
Ceri intelegere pe care eu unul vreau sa o acord numai ca nu ma duce capul sa inteleg. in consecinta am cerut lamuriri pe care sper sa le primesc si sa fie obiective.
"atitudinea de genul nu-ti convine strange-ti jucariile si pleaca acasa" si mai grav "nu-ti convine fa-ti tu forum mai bun" nu sunt argumente si sunt expresii la fel de urate ca cele pe care le sanctionati.
Sa ne intelegem acest forum si in general conceptul de forum nu este un bun proprietatea cuiva, aceste concepte s-au nascut din libertate aduc informatii utile asa cum un coleg atragea atentia mai sus, utile dar care nu sunt proprietatea dvs. sunt o mana de oameni care au cunostinte vaste in mecnica si care ajuta neconditionat, este vorba chiar de cel care a deschis acest topic de ex. si care are un topic de reparatii care sa fim seriosi ajuta zilnic gratis foarte multi oameni, nu vreau sa o mai lungesc insa ideea principala este ca informatiile utile de pe acest forum nu sunt proprietatea dumneavoastra nici a mea.
Nu vreau sa fac pe desteptul insa nu-mi place nici sa fiu luat de prost.
Cat privesc colegii care vorbeau de bani cred ca stim foarte bine toti la ce se refera si este usor in aceasta situatie sa incepi sa confunzi proprietatea colectiva cu proprietatea ta.

24 Ian 2012, 21:35

$1 scrie:$2nii dintre voi aveți (mult) prea mult timp liber și pe deasupra sunteți și (foarte) odihniți.

Zilelea asta am fost asaltat de rahaturile din massmedia cu politica, revoluție și alte asemenea și doar pe clubford nu izbucnise o revoltă împotriva clasei ... moderatoare/politice.

Altceva mai bun nu aveți de făcut ?
Nu vă convine ?
Bine pa. Închideți tab-ul de clubford, ștergeți bookmarkul și mergeți mai departe dacă sunteți atât de asupriți și nu vreți să fiți rezonabili.

PS: sunt curios la locul de muncă dacă tot așa de revoluționari sunteți când primiți "pumnul în gură" al cenzurii, sau ziceți mulțumesc și mergeți la caserie pt. salariu ?

Nu toti primim pumni in gura la servici, eu unul nu primesc, daca esti curios sa vezi ce lucrez ma numesc Florescu Mihai si am CV-ul pe net

24 Ian 2012, 22:00

ihrive de regula eu sunt neutru la discutii si nu prea intervin. in acest caz, insa, privind dintr-un punct de vedere cu o destul de vasta experienta in administrarea si moderarea forumurilor, iti zic ca gresesti putin.
Pe de o parte ai dreptate, conceptul de forum este deschis tuturor, iar informatia redata intr-un topic sau altul este proprietatea celui care o posteaza (chiar daca si el a aflat de la altcineva) si nu a conducerii efective a forumului (cu referire la administratori/moderatori). Dar, acestea fiind zise, trec un pic la partea pe care o parte din utilizatorii nu o pricep sau nu vor sa o priceapa si anume - accesul la forum. Ei bine, fiecare forum in parte are regulile lui. Tu, ca user, trebuie sa respecti in totalitate acele reguli de cand cand iti faci cont si pana cand scrii ceva pe acel forum, fie ea informatie tehnica sau o replica la ceva ce se discuta deja.
Cenzurarea sau stergerea la propriu a unor posturi sau topicuri se face numai cand incalci una sau mai multe reguli, fie ca vine impreuna cu un avertisment (pentru offtopic, vulgaritate, instigare, etc.), retrogradare (daca forumul are un sistem de rating) si pana la ban temporar sau permanent.
Altfel spus, poti privi un forum anume ca pe o casa a cuiva (respectiv a adminilor); doar nu te duci la cineva in casa si incepi sa fumezi sa cand gazda iti spune ca nu ai voie, nu? Chiar daca dezbateti amandoi un subiect interesant de la care amandoi invatzati cate ceva (cu referire la informatia transmisa), o data ce incalci regula casei, gazda te poate "pedepsi" in diverse feluri.
Sunt sute, poate mii, de forumuri tehnice auto si fiecare din ele au regulile lor precise, chiar daca sunt diferite de ale majoritatii, iar "cenzura" o fac alti admini si mods, in acelasi fel.
Nevrand sa lungesc prea mult explicatia, inchei prin a spune ca eu sunt multumit de administrarea forumului (admins/mods) si nu tin cu nimeni in special. Si ca sfat pentru toata lumea, cititi foarte bine regulile si atunci cand postati ceva, sa fie la subiect, fara a lasa loc de prea multe interpretari si atunci va exista armonie. ;) Nimeni nu s-a nascut cu cartea-n mana!

intr-adevar, acest post nu este legat de "cafeneaua suparatilor", dar am vrut sa mentionez acest lucru, deci sunt si eu deschis unui avertisment , desi sunt sigur ca "cei mari" au inteles intentia mea.

24 Ian 2012, 22:16

Florescu Mihai cv=512.000 rezultate... =))

24 Ian 2012, 22:21

Sunt suparat ca am gasit un apartament de inchiriat ieri si am sunat sa merg azi dupa munca sa il vad si sa il iau bineinteles dar din pacate am fost anuntat ca sa dat deja in chirie,este vorba de orasul Viena,Austria.este mai incurcata treaba cu apartamentele aici ca multe sunt de stat si se dau dupa anumite reguli si perioade de asteptare,nu ca la noi tot sa furat sau vandut..nimic aproape nimica nu mai este de stat,asta care l-am vazut era privat.O sa mai continui sa caut...si sper sa gasesc sa imi pot aduce si prietena aici.

in rest sa avem sanatate ca le facem pe toate.

numai bine

24 Ian 2012, 22:26

bobutza ne explici si noua ce ai postat mai sus?

24 Ian 2012, 22:50

o suparare ;)

24 Ian 2012, 23:28

eu sunt suparat ca ieri mi-a murit un perus!a fost tragedie mare in familie! :((
PS:pe pagina asta(later edit cea din urma) sunt 10 commenturi de la "negrii" si 10 de la verzi si rosu-imparat!semn ca exista multa suparare pe aici! :D

25 Ian 2012, 09:08

asta e unul din motivele pentru care nu-mi iau animale de companie. Bafta, sa depasiti rapid momentul.

25 Ian 2012, 10:25

Am patit si eu tragedia cu perushul mai demult,cand traia taicameu...si la fel,a fost mare jale,am ramas cu colivia doar,si ma gandeam sa mai iau unul ca e prea liniste in casa acum.Ai mei si dupa 6 luni cand vedeau colivia inca plangeau,e nasol momentul :(

25 Ian 2012, 13:09

:( nasol e ptr celalat perush,care a ramas singur!inainte era o zarva nonstop,acum e liniste,nici mancare nu-i trebuie!
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC03377.JPG

25 Ian 2012, 17:15

Vreau sa-mi cer scuze daca prin insistenta mea am suparat pe cineva, sa lasam in urma evenimentul si sa ne vedem de fiarele noastre.

25 Ian 2012, 20:35

S-a dus si Emil Hossu... Dumnezeu sa-l odihneasca...

25 Ian 2012, 20:42

Hossu a fost un actor bun, dar nu de nivelul lui Amza, lui Toma, lui Puiu, lui Dem. Ma gandesc cu teama ce o sa fie cand se vor duce Tamara Buciuceanu, Sergiu Nicolaescu, Stela, Arsinel... :(. Oricum, a mai plecat un mare actor dintre noi...

25 Ian 2012, 21:20

Ce sa fie Adi ? O sa ramanem cu alti mari actori si cantareti produsi ai generatiilor valoroase de dupa revolutie : Nicoleta Luciu, Liviu Varciu, Doinita Oancea, Florin Salam, Guta si altii ca ei.
Cam asta va fi.
Ma bucur ca m-am nascut la timp ca sa pot trai, sa pot vedea si altceva si sa pot face diferenta.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe Emil Hossu. :(

25 Ian 2012, 21:32

$1 scrie:$2e sa fie Adi ? O sa ramanem cu alti mari actori si cantareti produsi ai generatiilor valoroase de dupa revolutie : Nicoleta Luciu, Liviu Varciu, Doinita Oancea, Florin Salam, Guta si altii ca ei.

:))

In enumerarea mea l-am omis pe probabil cel dupa care se va plange cel mai mult: Florin Piersic.

25 Ian 2012, 22:04

Nene Adi,deci te rog frumos...maestrul Florin Piersic.

25 Ian 2012, 22:38

Adi, chiar vroiam sa-ti atrag atentia ca l-ai uitat pe Florin Piersic... pai se poate, mai ales ca e fordist de-al nostru?
Vorba lui Alen, bine ca am fost contemporani cu ei si i-am mai vazut prin cate o piesa de teatru. Valoarea lor va ramane pururi, ce este valoros nu se demodeaza niciodata. Dovada? Pai la vremurile agitate care le traim, cel mai bine se potriveste un ... Constantin Tanase. Va vine sa credeti ca schita de mai jos n-a fost scrisa in 2012 ci in urma cu mai bine de 65 de ani?

26 Ian 2012, 11:35

$1 scrie:$2( nasol e ptr celalat perush,care a ramas singur!inainte era o zarva nonstop,acum e liniste,nici mancare nu-i trebuie!

Pune-i o oglinda in colivie,ai mei asa au facut cu papagalul lor dupa ce i-a murit perechea si s-a rezolvat:vorbeste toata ziua cu cel din oglinda ;)

26 Ian 2012, 14:41

Aseara eram chiar la Nottara cand s-a intamplat... asteptam cu ceilalti spectatori in foaier si nu intelegeam ce cauta smurdul acolo... Odihneasca-se in pace!

26 Ian 2012, 17:00

cum am spus cateva pagini mai in urma,Dumnezeu a ales in ultimul timp sa ia langa el oamenii buni.odihneasca-se in pace!
daca s-ar indura sa ia si niste presedinti(actuali sau fosti) de republici bananiere sau partide emanate,(prim)ministri si parlamentari de stanga,dreapta si mai nou stanga-dreapta,eventual si niste(mai multi) manelisti,zau ca ar fi o usurare....nici cu primarii n-ar fi rau!

26 Ian 2012, 20:12

P'aia nu ar trebui sa ii ia dracu'?

26 Ian 2012, 23:06

=)) =)) exact, dar se mai incurca borcanele

27 Ian 2012, 06:39

cam ce fel de glume sunt astea?

27 Ian 2012, 09:02

glumele te preocupa? pe mine m-au contrariat niste "enumerari" facute cu seriozitate - dar nah, suntem liberi, putem sa spunem ce vrem noi

27 Ian 2012, 12:32

$1 scrie:$2am ce fel de glume sunt astea?

suparari,adi,suparari...! da' nu dam nume!
$1 scrie:$2'aia nu ar trebui sa ii ia dracu'?

pai cred ca nici dracu nu se indura sa-i ia,ca-i frica sa nu-i ia careva locul!

27 Ian 2012, 16:48

poate le sterge un moderator, totusi
Răspunde