ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca !

18 Iun 2009, 15:43

ma enerva 1nsane member si la altceva mai original nu m-am putut gandi...

18 Iun 2009, 15:48

membru erect(il)...

18 Iun 2009, 16:03

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Scuze anca o data!

:-"

in primul rand, cine e Anca? si in al doilea rand, doar o data? :-"

Nu stiu cine e Anca, da' asa a vrut ea...io nu pot s-o oblig :D.

18 Iun 2009, 16:46

ba da poti!
zi-i ca vii cu mine!

18 Iun 2009, 16:50

Anca putin si gata. Mergem la alta :D.

18 Iun 2009, 17:06

Shine, eu la accidente as fi zis altceva: Doar pe la spate :))

18 Iun 2009, 18:35

pai asta ai fi zis tu...eu nu sunt pasionat de practici de-astea. eu ma multumesc "prin fata".
nu stiu ce preferinte ai tu ...

18 Iun 2009, 19:09

Cine e anca asta ? Ia sa-i faceti cunostinta si cu mine ca daca nu ma supar si va ia mama naibii.

18 Iun 2009, 20:43

Corneluse,nu am inteles bine,in noul avatar esti cu fata sau cu spatele? =))

18 Iun 2009, 22:26

cu fundul...
:P

18 Iun 2009, 22:42

Cu fundul cui?
Dezvolta.

18 Iun 2009, 22:57

Viteza intai, a doua, fraaaaanaaa. Asa e si topicu' asta... >:D<

19 Iun 2009, 00:07

lasa, a fost misto tare filmul 6D

19 Iun 2009, 00:08

Io-l astept p-ala 12 D :D

19 Iun 2009, 00:14

Cine trece`n valea seaca? E fordescu fara sapca!=))

19 Iun 2009, 00:20

Bag sama,ca cei care am trecut pragul de 40 de ani,incepem sa avem unele "probleme emotionale",se poate constata foarte usor,dupa aspectul unor avatare. :-w :-w :-w
Oare e vorba de ceva contagios? :-? :-? :-?
:-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S

Psihiatri avem pe acili sa?
@-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-) @-)
Ultima oară modificat de bibanu47 pe 19 Iun 2009, 00:22, modificat 1 dată în total.

19 Iun 2009, 00:22

Or fi ale tineretii valuri dom`Gabi!:)))

19 Iun 2009, 00:28

e vorba de regrete de genu : "oare de ce n-am avut si eu una ca ea cat eram tanar ca acum e prea tarziu" ?

19 Iun 2009, 00:45

Sefu,am mai scris undeva pe un topic,dar nu mai retin unde,(cred ca pe la Sierra),un jurnal scurt al vietii mele si pe unde am lucrat.
Repet doar atat,la vreo 25 de ani lucram pe post de maistru instructor la prelucrari prin aschiere,in cadrul liceului sanitar si daca ma vede.ai la acel moment cum aratam,la 1,90 aproape si 96 kg,sigur te indragoste.ai de mine si tu si Komandalamine,surplusul de kg se afla pe brate si pe piept,nu pe burta.
Pe burta a inceput sa se puna de la accidentul din 1994 cand nu am putut sa mai alerg si sa practic sport(saritura cu porcul in brate).
Sper ca totusi sa ajung si eu odata la intalnirile de seara si sa va aduc niste poze.

19 Iun 2009, 08:25

Neatza somnorosilor.. :)

19 Iun 2009, 10:12

Da, sigur ca da :D

19 Iun 2009, 10:18

eu chiar nu va cred! sa fie clar...invingem iar!

e si Almanahe prin zona...

19 Iun 2009, 10:22

Si cu pieptul dezvelit!
Boogy-Popa cel vestit! :D

19 Iun 2009, 10:22

de ce vestit?
ca sta in Vest? adica in Drumul Tarabei?

19 Iun 2009, 10:27

Poate ca da..Poate ca nu..O papusa, din hartie, pentru voi am desenat... 8-}

19 Iun 2009, 10:28

Eeeeeeeeee,cat de curand va fac si un topic de balade si poezii,ca vad ca nu se mai poate cu voi,numai intalnirile astea de seara v.au defectat,ca voi erati baieti buni si pana la urma tot la un ecologist se ajunge,parca BoogY,sau ceva in genul asta il cheama. :-w :-w :-w

19 Iun 2009, 10:30

$1 scrie:$2
@allexia, no offence, nu stiam ca ai gagiu :-" trebuia sa ma anunti :D acum nu-i bai suntem amandoi cuplati....dar iarasi te rog....nu scapa ceva de buc in privinta mea, ca ma rupe gagica.....nu stiam ca-i asa feroce...acum nah....n-am chef sa ma cuplez cu alta pt simplul motiv ca n-am timp..si nici nervi...raman la actuala,pana o trece vara, dupa....o schimb precum anotimpul :-" cata insensibilitate din partea mea =)) stiu..sunt ticalos....dar in primul rand ma consider barbat :)) :)) =)) =)) si burlac p deasupra :D cand o sa ma trag prin inel....ma potolesc...pana atunci in stanga si-n dreapta :-"

gata cu offtopicul :D

pana la urma cine vine din buc? sa stiu cum sa evit/fentez sa nu ma aleg cu urme de tocuri-n cap si pe spate :D

Adevarat barbat .. esti ! =D> =)) :-t

P.S. @allexia, no offence, nu stiam ca ai gagiu :-" trebuia sa ma anunti :D ... N-am stiut pe care din numere de telefon s-o fac.. :-?? vodafon, cosmote.. =)) nu scapa ceva de buc in privinta mea, ca ma rupe gagica.....Si daca am s-o fac ce-mi faci?? :))
cata insensibilitate din partea mea =)) stiu..sunt ticalos....dar in primul rand ma consider barbat :)) :)) =)) =)) si burlac p deasupra :D cand o sa ma trag prin inel....ma potolesc...pana atunci in stanga si-n dreapta :-" ... ar trebui sa-ti deschizi un topic pentru asta, pre multe detalii, neinteresante de altfel pt mine ;)

19 Iun 2009, 10:51

touche!

si ca sa continui...

am inchis indata ochii si pe tine te-am visat...

19 Iun 2009, 10:54

te-am visat...mancai prajituri...

19 Iun 2009, 10:55

=)))) Hhahaha briose?:)
Răspunde