ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

20 Apr 2009, 11:34

$1 scrie:$2ineri pe DN1 de la saftica pana la tancabesti IF 03 NRJ, focus 2 sedan albastru. am claxonat, era sora mea la volan, dar nimic..

:)) Este nasul meu, incerc sa il convertesc, da' se pare ca mai am de lucru :)

20 Apr 2009, 12:50

trebuie sa il inveti semnele in trafic. cand cineva te claxoneaza si iti da flashuri la greu, inseamna ca ori urmeaza sa intri in ceva, ori te saluta un membru club ford :))

20 Apr 2009, 22:44

In seara asta pe drumul Cimpina - Doftana un coleg de bucuresti .....din pacate si din cauza vitezei n-am retinut numarul si nici macar ce tip de ford ! Cmax ?????

20 Apr 2009, 22:51

ce culoare era? avea evacuare dubla? :)

20 Apr 2009, 23:29

nu cumva duminica? :D ... un focus rosu?

21 Apr 2009, 07:19

aseara cred ca m-am salutat pe A1 cu un membru de p'aicisa. FF2,5 alb ceva cu gkg la numar avem?

21 Apr 2009, 07:22

$1 scrie:$2u cumva duminica? :D ... un focus rosu?
Luni pe la ora 19 , nu duminica si era o masina gri cu nr de bucuresti .... Intilnirea a avut loc pe bucata de drum intre Barajul Paltinul si satul/comuna Valea lunga ( parca ! nu apare pe harti ). Daca nu circulam in coloana si in mare viteza , nici nu observam , dar respectiva masina era pus cam " cis " cu semnal stinga asa ca am fost atent + claxoane , sa nu intre pe " susea" in fata mea ....

21 Apr 2009, 11:26

duminica seara, la Sinaia, pe stradutza cu sens unic ce merge spre hotel, langa Old Nick Pub shi parc...

Ford Focus Albastru metalizat, cu sticker in dreapta sus pe hayon...ii retzinusem shi numarul, dar, dat fiind k nu l-am notat, nu mi-l mai amintesc... oricum, era de bucureshti

22 Apr 2009, 07:56

Ieri, adica marti 21.04.2009, in Valcea prin fata stadionului un ST, B 63 NXO, darian daca nu ma insel a trecut pe langa mine. Ma intorceam de la Olanesti, o mica vacanta de Paste. Tocmai treceam peste cocoasele plantate pe asfalt la trecerile de pietoni :).
Salut pe aceasta cale si ne vedem la Tg. Mures.

22 Apr 2009, 16:49

O Fiesta neagra cu sticker pe luneta, B-55-CRV pe Str. Timpului in Bucuresti.

22 Apr 2009, 18:09

marti 21 aprilie, FF2 nr B-83-YCF parcat pe Trestiana pe la ora 19 ...

22 Apr 2009, 19:36

Am vazut si eu ieri pe langa Ferentari (n-am idee strada) FF-ul lui Dragomir ;)

22 Apr 2009, 20:26

dragomir pe acolo sta:) era pe el acasa:)toporasi , giurgiului :) rfg:)

22 Apr 2009, 20:33

daca tot veni vorba de Dragomir, l-am gasit si eu in seara asta in alveola RATB-ului la mc donalds la Brancoveanu se uita la masina din toate unghiurile posibile. fiind seara, nu l-am recunoscut, dar am vazut numarul. am dat oleaca inapoi sa-i aflu buba. auzise ceva suspect si vroia sa ia amprentele obiectului care a ricosat in masina lui...vreo bucata de meteorit ceva cred...ca s-a dezintegrat la contact! :)

apoi m-am tinut dupa el pana acasa.

22 Apr 2009, 20:37

Deci de aia nu mai e el activ! S-a aingajat la Dosarele X si studiaza meteoritii si extraterestrii :))

22 Apr 2009, 20:51

$1 scrie:$2eri, adica marti 21.04.2009, in Valcea prin fata stadionului un ST, B 63 NXO, darian daca nu ma insel a trecut pe langa mine. Ma intorceam de la Olanesti, o mica vacanta de Paste. Tocmai treceam peste cocoasele plantate pe asfalt la trecerile de pietoni :).
Salut pe aceasta cale si ne vedem la Tg. Mures.

Scz nu te-am vazut treb sa dai cu flash sau claxon. Ma duceam spre casa. Ne vedem la Tg Mures

Si nu stiu daca se pune la pe cine am vazut in trafic: azi am fost oprit de politie la olanesti. Noroc ca politistul era tanar si din oras cu mine si are si ford. :D s-ar putea sa vina la tg mures. Super de treaba :D

22 Apr 2009, 21:07

$1 scrie:$2ragomir pe acolo sta:) era pe el acasa:)toporasi , giurgiului :) rfg:)

Hai, hai! :)

22 Apr 2009, 21:16

chiar ca...hai hai, de pe giurgiului pana in ferentexas, mai mananci o paine..gata cu offtopicul. Am fazut noua fiesta prin Auchan azi, mov.

23 Apr 2009, 07:13

Scz nu te-am vazut treb sa dai cu flash sau claxon. Ma duceam spre casa. Ne vedem la Tg Mures

Si nu stiu daca se pune la pe cine am vazut in trafic: azi am fost oprit de politie la olanesti. Noroc ca politistul era tanar si din oras cu mine si are si ford. :D s-ar putea sa vina la tg mures. Super de treaba :D[/quote]

L-am vazut si eu pe politistu asta prin Olanesti, era sa ne prinda de doua ori cand faceam fum cu masina prin Olanesti, dar a venit exact la terminare, dupa ce se ducea fumu, vedea doar urmele pe asfalt. Nu stiam ca are si el ford, oricum am impartit fluturasi prin tot Olanestiu.
Si eu te-am vazut cam din scurt in Valcea, nu am apucat sa mai dau nici flash si nici claxon, eram si multi in masina, si trafic aglomerat.

23 Apr 2009, 21:53

Imi cer scuze de intarziere, dar am fost putin privat de posibilitatea de a intra pe net.
In sfarsit dupa lungi pereglinari prin tara am reusit si eu sa vad un membru fordist ,marti pe la ora 11:00, pe A1 spre Pitesti intr-un mondeo argintiu (TDCI) si cu numar de leasing. Nu m-am chinui sa memorez numarul deoarece l-am pozat, dar se pare ca la 160 Km/h aparatul meu a focalizat parbrizul nu masina din fata.
Cam nedumerit omul dupa ce l-am flesuit si i-am facut cu mana in momentul depasirii. L-am lasat sa ma depaseasca si apoi cand l-am depasit a doua oara i-am aratat pe geamul din dreapta si un si un fluturas cu intalnirea de la Tg. Mures, ca alceva nu aveam la mine. Se pare ca omul tot nedumerit a ramas.
Cam atat. :D

24 Apr 2009, 17:09

vazut parcat mondeo argintiu inchis B-99-PKP in zona unirii pe langa IBR. era stickerit. salutare!

24 Apr 2009, 21:31

$1 scrie:$2h uitasem... am venit si eu aks de Paste... si surpriza... in Galati... ma claxoneaza un C-Max :D am ramas uimit ca exista membrii si aici. Prima oara nu stiam ce s-a intamplat... apoi mi-am dat seama... knd m-am uitat mai atent, ca avea sticker :D N-am apucat totusi sa retin numarul. Daca se recunoaste persoana ar putea da un semn :D
P.S. Scuzele de rigoare pentru ochelarii de manelist pe care ii purtam la acel moment :P

Te salut si pe aceasta cale si sper sa ne intilnim la Tg.Mures. :D
Pe tot drumul Bistrita-Galati si retur ai fost sigurul cu lipicios pe masina intilnit de mine. =D>

Re:

24 Apr 2009, 22:01

$1 scrie:$2ai daca e din Bacau nu poate fi vorba decat despre distinsul verga_Cip... :lol:

scuze.. am vazut ca esti con si vreau sa iti pun o intrebare daca se pote eu is cam nou pe aici si nustiu cum sa imi pun poza cu masina la id meu ..mersi

25 Apr 2009, 12:49

vazut un focus stickerit B-XX-FUG la big berceni, m-am asezat in spatele lui i-am dat un flash dar nu cred ca l-a vazut, iar apoi a facut dreapta pe secuilor. Salutare!

25 Apr 2009, 13:12

$1 scrie:$2azut parcat mondeo argintiu inchis B-99-PKP in zona unirii pe langa IBR. era stickerit. salutare!

YEY !!! .. am fost vazuuuuut :D .. asta e locul ei de parcare .. si prin apropiere e si cea verde, turnier, B-47-PKP :)
Totusi, destul de departe de IBR :P ..
Vad ca nu zici nimic de suportii de nr, deci de aia nu o vede nimeni pe cea verde :(

25 Apr 2009, 14:06

Fiesta argintie B-xx-MIV stickarita, parcata pe Mendeleev.

25 Apr 2009, 14:44

ceva mai devreme: focus negru FBK, in cora pantelimon

25 Apr 2009, 16:13

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2azut parcat mondeo argintiu inchis B-99-PKP in zona unirii pe langa IBR. era stickerit. salutare!

YEY !!! .. am fost vazuuuuut :D .. asta e locul ei de parcare .. si prin apropiere e si cea verde, turnier, B-47-PKP :)
Totusi, destul de departe de IBR :P ..
Vad ca nu zici nimic de suportii de nr, deci de aia nu o vede nimeni pe cea verde :(

pe mica balenuta nu am vazut-o :) daca stiam ca esti tu, iti lasam un biletel sa te mai intreb cand e ziua ta, cand mai sarbatoresti ca numai atunci ne vedem la intalniri :))

am zis si eu IBR ca nu stiam cum se numeste strada. oricum e paralela cu strada pe care este IBR.

Ai fost vazut si ai aparut si pe forum. "U'r famous!" :)) greu cu locurile de parcare acolo :(

26 Apr 2009, 02:42

In seara asta am parcat(Focus alb combi) langa un coleg aici in Tg-Mures,Ford Focus negru, Hatchback, B-76-XFE. Am pus si un fluturas cu Zilele ClubFord @Tg-mures desi am vazut stickerul in spate! :P:P

26 Apr 2009, 09:40

Aseara in jurul orelor 23.00 in Otopeni Ford Mondeo mk3 B-77-BLD .
Ne-am salutat reciproc...
Salutare si aici, Zamolxes
Răspunde