ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

26 Apr 2009, 15:55

$1 scrie:$2azut un focus stickerit B-XX-FUG la big berceni, m-am asezat in spatele lui i-am dat un flash dar nu cred ca l-a vazut, iar apoi a facut dreapta pe secuilor. Salutare!

Asta-i Fordescu! pe acolo locuieste...

26 Apr 2009, 16:20

1. DGAlexandru, pieton :D

2. Un coleg stickerit regulamentar, in zona Diham (Balta Alba). Care esti? :D
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC01442.JPG

26 Apr 2009, 16:30

$1 scrie:$2. DGAlexandru, pieton :D
Pardon !!! .. eu te-am vazut pe tine.. te-am lasat sa treci fara sa te opresti la trecerea de pietoni, apoi te-am remarcat la volan si am inceput sa gesticulez in spatele tau.. te-am strigat dupa ID .. ca asta mi-a venit mai repede in minte si te-ai oprit :)

Am vazut iar un Ford Sierra, visiniu inchis, in Comuna Pantelimon, parcat pe trotuar langa balta.. in ultimele 2 sapt ca am trecut des pe acolo cred ca l-am vazut de 3-4 ori... mare amator de dat cu batul in balta mai e. Nr. de inmtariculare incepe cu IF-97 .. apoi parca e IKG.

27 Apr 2009, 07:55

@viper - WRM - cred k e "SPYRO".

27 Apr 2009, 15:15

B 81 CDV , focus 1 rosu, pe bd. 1 decembrie 1918.

27 Apr 2009, 21:29

$1 scrie:$2azut un focus stickerit B-XX-FUG la big berceni, m-am asezat in spatele lui i-am dat un flash dar nu cred ca l-a vazut, iar apoi a facut dreapta pe secuilor. Salutare!

Salutam cu respect! :D

28 Apr 2009, 16:14

Pe la 12, pe Stefan cel Mare, focus alb, B-48-AIB. Salutam cu respect!

28 Apr 2009, 19:44

$1 scrie:$2eva mai devreme: focus negru FBK, in cora pantelimon

me me nu te-am auzit, observat nimic.

vazut astazi la piata minis pe b 79 aso cum verifica aripa dreapta fata :) ce aveai vecine

eram la o tigara pe balcon

28 Apr 2009, 19:58

pai nu m-ai auzit ca nu am avut cum sa te claxonez: ai trecut prin dreptul intrarii exact cand ieseam eu din cora cu sacosele in mana :))

28 Apr 2009, 21:40

rectific in urma reclamatiilor primite

IS 79 ASO

29 Apr 2009, 08:34

IF-03-NRJ pe Vitan Barzesti. Mama ce jos ai stickerul pe luneta...greu de vazut.

29 Apr 2009, 08:52

Ce se mai plimba omu' asta. Pentru numaru' cu NRJ, sunt delegat oficial sa salut pe forum persoanele care-l vad :) Cred ca posesoru' masinii nici nu stie de ce l-ai salutat, desi i-am facut instructaju' :))

29 Apr 2009, 12:50

Gasit loc liber azi pe Sos. Giurgiului langa Nenea Fordescu. Salutari, vecine!
Te rog sa nu spui nimic pe forum despre tuningul pe care l-am facut la portiere..ma gandeam sa elimin manerul ca sa fac portiera 'clean look' - fara maner de deschidere, asa ca am avut in acest sens contact cu un garaj. :D
Realitatea e ca m-am chinuit sa ies din garajul unei curti, garaj cu o iesire/intrare atipica in forma de 'L' sa zic asa (paralel cu strada), cu limita mica de toleranta stanga-dreapta si datorita faptului ca pe unghiul ideal ma incurca o masina parcata aiurea, am incercat sa fac ceva manevre sa ies in unghi mic, dar din pacate nu mi-a reusit si am prins stalpul garajului in momentul in care rotile fata au coborat trotuarul. :( Astazi fusei la constatare, acum ramane sa ma hotarasc in privinta service-ului la care sa apelez.

Totodata, iti va sari in ochi si X-ul facut pe portiere cu cheia de vreun neanderthalian cu simt creativ in curs de dezvoltare. grrrrrr X( Va doresc sa nu aveti si voi astfel de eveniment!

29 Apr 2009, 13:21

vazut azi parcat pe calea grivitei focus negru WRM sau ceva de genul...sper ca e doar o coincidenta ca erai parcat pe langa accidente usoare... :-"

29 Apr 2009, 14:25

$1 scrie:$2asit loc liber azi pe Sos. Giurgiului langa Nenea Fordescu. Salutari, vecine!

Sa traiti! :D

30 Apr 2009, 17:18

azi pe ferentari pe la 11-12 intalnit pa mister Dragomir, chiar daca eram cu "mertzanu" :D de servici.

30 Apr 2009, 18:01

am dat peste requiem si masina lui (nasol ca si-a zgariat-o nitel) azi pe aleea de resedinta... se pare ca suntem si mai vecini decat credeam .

30 Apr 2009, 18:32

$1 scrie:$2zi pe ferentari pe la 11-12 intalnit pa mister Dragomir, chiar daca eram cu "mertzanu" :D de servici.

Sa traiti!! :D :D
Da cam varza ''mertzanu''....era coupe sau nu am vazut eu bine...? :)) :))

30 Apr 2009, 18:41

cornel001 adica locuiesti pe la piata minis prin zona?

dragomire , nu vrei ma sa vii tu la tg mures si pace

30 Apr 2009, 19:14

da. te-am intrebat (indirect) la un moment dat cand ziceai de minis dar n-ai mai zis nimic :)

30 Apr 2009, 19:17

colegul din bacau
vezi ca mai sunt si eu pe strada...mai rar ca...asta e......daca vrei sa disc de forum ma gasesti la reprezentanta fiat langa ford...vezi ca am unu de ala zis americanul

30 Apr 2009, 19:17

$1 scrie:$2e la 12, pe Stefan cel Mare, focus alb, B-48-AIB. Salutam cu respect!

Salut! tu erai carevasazica...b-48-cmb right?

30 Apr 2009, 19:32

$1 scrie:$2a. te-am intrebat (indirect) la un moment dat cand ziceai de minis dar n-ai mai zis nimic :)

cred ca am cititi in diagonala
eu stau pe barajul sadului in m4a3

scuze

01 Mai 2009, 08:48

Prima victima a ClubFord.ro in drumul spre Tg. Mures. Mai multe detalii va da Smiley si, cu putin noroc, ionutz :)).
FiÅŸiere ataÅŸate
deadsquirrel.jpg

01 Mai 2009, 19:44

Am vazut azi in parcare la Carrefour Focsani un Focus B-78-XWN
(sper ca am retinut corect numarul).Nu stiu cine este, dar ,salutari!

01 Mai 2009, 19:49

vazut azi la Comanca mai sus de Olanesti in jud valcea ford focus negru VL-55-EDY.ai plecat cam devreme de la gratar.: :D :D Nu am apucat sa iti fac nici un semn k eram ocupat cu facutu gratarului #:-S

01 Mai 2009, 20:07

New Mondeo stickerit regulamentar in comuna Alunis, jud. Prahova. N-am retinut numarul ca treceam in viteza. Care esti?

02 Mai 2009, 17:34

azi pe la 13:30 pe splaiul independentei un mondeo gri cu nr GL 07 MSX, m-a claxonat cand a trecut pe langa mine dar nu mi-am dat seama :-S apoi am vazut stickerul =D> :)

02 Mai 2009, 19:43

Azi de pe la ora 9:40 am vazut NUMAI colegi de forum! :)
Cu aceasta ocazie transmit salutari tuturor colegilor cu care m-am/nu m-am vazut vazut azi!

03 Mai 2009, 00:10

123 de forduri in tg. mures, intre 9.00 si 16.00 ... nu le-am retinut numerele....dar "cineva" le-a notat!
Răspunde