$1 scrie:$2
ATENTIE cauciucuri winternu sunt considerate si cele all-seaseon...
acum revenind la Romania ... ne tot plingem de tot ce se intimpla rau pe drumurile publice ..
3. ce facem cu autovehicolele care nu au revigneta ?
nu inteleg de ce trebuie sa folosim o retorica populista - demagogica
1. Cauciurile mele all-seazon au inscriptia Mud+Snow pe ele, deci nu vad de ce ar trebui sa ma amendeze si care ar fi baza legala ? Adica cum mi-ar demostra ca nu sunt pentru iarna daca producatorul zice ca sunt...
2. M-am saturat sa platesc rovignieta si de banii aia sa imi rup masina pe drumurile "europeene" pe care le avem si sa fac de la Campina la Arad cat fac de la Arad pana in Frankfurt sau Campina-Brasov(90 km) 4 ore de 1 Mai... In timp ce "regii asfaltului" (asfalt bun nu exista, dar regi ai asfaltului exista) te sfideaza din Bugatti Veyron si fura miliarde de euro impreuna cu parlamentarii nostri ... De unde fura aceti bani ? Exact, din taxele noastre !!!
Pentru ce sa platesti rovinieta cand din banii aia se plateste pretul cel mai mare din Europa per km de autostrada si cu toate acestea inca NU avem autostrada calumea ???? Si culmea nesimtirii e k vor sa bage si taxa pe autostrada separat, deci vom fi unici in UE si cu vignieta si cu taxa de autostrada, dar cu drumuri ciuruite si autostrazi facute prost si la preturi supraevalute enorm ... Foarte tare ! Ce sa facem cu cei care n-au rovignieta ? Sa-i amendam pe "nemernici" ca sa mai aibe regii asfaltului si gastile lor bani de o vila, doua. Normal ar fi ca mai intai sa ne apucam sa facem ce trebuie cu banii si apoi sa avem pretentia ca oamenii sa plateasca... Asta e parerea mea
http://andreilungu.com/Ex:
VW Passat 2.0 TDI 140 cp, 2009,
Focus 1.8 TDDI 90 cp, 2004,
Fiesta 1.4 TDCI 2004 68cp, 2 usi