ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
MaÅŸina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
Re: Discutii in gashca !
30 Iun 2009, 10:00
adica voi ati fost la baute fara mine? ce oameni domne, ce oameni... ia zi maestre, cum e cu carciuma? ai deschis-o, ai vandut-o, ce i-ai facut? cu Brasovul cum mai stam?
N-am fost mai la nicio bauta impreuna. Carciuma e folosita de un prieten acum care ia lectii de dans pt nunta care va avea loc in week end, inca nu se stie daca se redeschide. Cu Brasovul e ok inca
01 Iul 2009, 10:45
Domnule,nu stiam ca sunt buticari proaspat privatizati dupa revolutie printre noi.Omul verde Adi vinde tesaturi fine domnule.. L.E-mai sunt unii pasionati de melci..de exemplu razeshu` vinde plasa pentru melci.Domnu,pentru melcii ampullaria aveti plasa?
Eh, poftim! Si ti-am zis sa nu spui nimanui, mai Boogy! Cum sa mai am io incredere in tine acum?? Daca te apuci sa spui si cum ai vrut sa ma pupi pe obraz, cica, sau cand m-ai invitat la cafea sau cand mi-ai zis sa trec pe la tine sa vedem un film ca esti singur acasa?! Bine ca nu are cine sa spuna astea...
01 Iul 2009, 10:59
Mai nene eu nu sunt microbist...almanahe n-ai mai venit de mult pe la intalniri cred ca ma confundzi cu altcineva... Adi,eu te-am intrebat daca vii sa stam pe intuneric si tu....
01 Iul 2009, 11:17
nu pot sa dau reply. si pana m-am prins sa dau quick reply, s-a expirat. eu am scris imediat dupa postul lu` boogy. dar ce vinde pana la urma? ca nu am gasit nimic. sau a sters, strengarul?
01 Iul 2009, 11:19
Adi vinde tesaturi fine...vezi status yahoo.Ma rog nu vinde el...doar face reclama dar are parte cota din vanzari..cica este situl unei prietene,eu nu-l cred mai ales ca a raspuns dubios cu referiri la partile dorsale...devinde dubios omu` verde:))
01 Iul 2009, 12:01
pi si ce daca sunt mobil? acum am vazut. mai devreme avea alt status. la fel de suspect. lasa, ca mai sunt altii de pe aici de pe forum care au la status linkuri catre siteuri de vand margele si cercei...deci tot cam acolo ar fi...
L.E. sa-mi bag in serveru` ma-sii care nu ma lasa sa dau reply.
L.E.2 ai vazut ca am dat quick reply, dar cand am vrut sa modific, iar nu m-a mai lasat. si asa ca am sters, si am scris iar.
am dat de 3 ori stergere si iar quick reply ca sa pot sa modific si eu ceva!!!! altfel nu pot modifica. decat sa sterg si sa quickreplyiez iar... mama lor de strengari...
MaÅŸina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT
03 Iul 2009, 00:18
M.am uitat azi pe mai multe topicuri,o zi foarte grea,multa lume suparata,am inceput sa cred ca voi avea ocazia sa.l bat pe DDSenzationescu in audienta,nu e bine deloc.
Pluteste ceva in atmosfera,sper ca ziua de maine sa fie mai buna.
MaÅŸina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT
07 Iul 2009, 01:42
Numai nene,toata lumea cu fata la perete. Cred ca sunt plecati prin tara sa.i faca propaganda electorala lui Basescu. Gata ,o fi ajuns criza la toti? Lasa ca de maine stam amandoi si discutam aici,daca am predat cheile de la "atelier" trebuie sa fac si eu ceva. Nasa mea de cununie are o vorba: -Vorbeste gura ca de aceea iti dau sa mananci.
Asa ca de maine vin aici si vorbesc ca televizorul,trebuie sa gasesc si eu unul care sa ma injure,ca apoi sa am subiect de discutie.
Ma gandesc,o mai tine serverul toate topicurile astea? Trebuie sa.l intreb pe Maddogul,daca nu mai poate el saracul,ma duc eu si il tin,ce sa fac. REVIN,maine.
Daca nu apar,inseamna ca am fost avansat in grad pe post de stativ la server.
VA URMA (sper).
07 Iul 2009, 01:57
Eu zic ca ocupa mult spatiu pe server...si sa facem economie.Propun sa schimbam limbajul..incep eu ...|.||....| sau preferati 101010101010101?:)) L.E-cititi asta http://www.lipsum.com/