Referitor la javrele de la Discovery: am lucrat acum cativa ani la un ISP care avea un serviciu foarte interesant de IPTV. M-am socat (si nu ma sochez usor) de ce sume cereau cei de la Discovery per abonat pentru transmisie! Era suma per abonat si numar minim de abonati! Iar suma in sine, pentru 2 canale amarate, era cat aproape toate celelalte non-free! Nu le mai plangeti de mila, ca sunt fix niste javre. Daca cititi cu atentie comunicatul RCS o sa vedeti ca s-a actionat corect.
P.S. referitor la miscarea in masa din ultima vreme cu "vrem discovery si animal planet", mi se pare amuzanta. Ati incercat celelalte canale sa le vedeti potentialul? Nu erati deja plictisiti de aceleasi si aceleasi episoade pe discovery, de tona de reclame etc? Si, la final: chiar erati toata ziua cu nasul numai in canalele lor? Daca da, va respect. Daca nu, nu. Eu unul nu voi renunta la RCS-RDS pentru asta. Am ce canale imi doresc, am internet nu bun ci foarte bun, etc. Pentru cei ce zic ca vor trece la iupisi sau la dolce, succes. Poate inca nu v-ati lovit cu adevarat de un aftersales jalnic...
Si ca sa fiu ontopic: sunt suparat de spiritul de turma romanesc. Hopa, e rost sa dam in cap? Hai, cu mic - cu mare! Sa facem revolutie din nou din orice, doar suntem cetateni europeni si avem drepturi! Aici mergea un "sictir" dar nu imi permit, ca sigur sunt colegi mai sensibili

Va pupa 1Q, sa aveti o noapte faina. Ma duc sa vad un documentar adevarat by BBC.