de martini » 02 Mai 2009, 20:24
nota explicativa: dragii mei colegi de forum, sunt asa de activ astazi pentru ca vecinii mei de deasupra au botez si de dimineata o trag cu manelele la maxim de m-au facut sa plec de acasa sa ma plimb (si asa am facut atatea poze), iar vin acasa, le pun aici, ma satur iar de "ritmurile indracite", plec, ... si tot asa. ei insa nu termina vad si poate dau o tura si la noapte...
revenind la topic - se pare totusi ca m-am grabit sa afirm ca i-a afectat criza pe boieri: in parcare la rex seara asta erau (ca sa fiu in ton cu vecinii "fara numar fara numar") x5 nou, x6, range rover, q5, q7, bentley, cayenne, s-klasse 500 si 600, lexus; mai erau cate 1-maxim 2 din urmatoarele: s6 v10, s8 w12, porsche-uri GT, turbo si 4S, un singur ferarri decapotabil, jaguar xk, escalade, rolls royce 2 bucati, dodge viper ala de am scris mai sus de el (l-am prins in poza de data asta), inca unu rosu in trafic, maserati, si inca 2 masini deosebite ale caror poze le pun mai jos: un mustang suparat si reconditionat superb, cu numarul 289 din seria lui, urmat de un lamborghini countach.
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-