ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

10 Iun 2009, 08:54

B-15-EGC, Focus negru/gri (batea soarele :D )
Salut colegu', eu eram cel din spate care te claxona acu juma de ora pe Bd Unirii, la semaforul cu Nerva Traian.

10 Iun 2009, 09:31

B-83-YCF pe o straduta spre Universitatea Nicolae Titulescu.
cam pe trecerea de pieton maestre... ntz ntz ntz.
stie cineva cine e? ca l-au mai vazut si altii in trafic, dar nu a recunoscut nimeni nimic :-??

10 Iun 2009, 13:35

B 84 HUG in spate la pui de urs :D
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00418.JPG

10 Iun 2009, 14:29

Dragomire, te-ai apucat de basket mah? sau stai ca parca acolo ai facultatea...
o fi fost omu` la examen si gata, sariti pe el...
Bafta la examene daca nu le-ati terminat...

10 Iun 2009, 15:05

Salutari si de la mine!!!
@Shine---- cica eram la examen... :)) :)) :))
Eu personal mai am un examen.. :D :D

10 Iun 2009, 16:40

Ford Fiesta cu nr de leasing pe str.Fantanica B-1535399... cu stiker regulamentar :)

10 Iun 2009, 16:40

cin` sa fie oare?!

10 Iun 2009, 16:44

habar n-am, fac drumul in fiecare zi si nu l-am mai vazut :D

10 Iun 2009, 16:45

da, cine sa fie oare, cu numerele alea de leasing gresite :D

10 Iun 2009, 16:49

hmm, Sorin cu siguranta iti ceri bataie :)) ..lasa omul sa spuna care e si eu imi cer scuze pt numerele gresite, repede tu :|

11 Iun 2009, 22:26

Primul forumist pe care l-am intalnit in trafic a fost azi. La ~20min dupa ce vandusem masina. Poate pe viitor o sa vanez mai multi! :))

12 Iun 2009, 06:58

pe zvony vinerea trecuta la plaza :)

12 Iun 2009, 07:51

$1 scrie:$2rimul forumist pe care l-am intalnit in trafic a fost azi. Poate pe viitor o sa vanez mai multi! :))
Ce ma ? :-O :-t Tu m-ai vanat pe mine sau eu te-am flash-uit de ziceai ca fulgera afara ? =)) - undeva prin traficul infernal din Rahova, ora 19.

Tot ieri l-am mai vazut pe Mctano.. pe Sf. Vineri, vis-a-vis de Sinagoga Evreiasca, pe la 19:40... oprit neregulamentar, pe banda 1, dar macar avea avariile activate.

Si tot ieri am vazut un Focus negru/albastru inchis B-19-AXZ, tot undeva langa intersectia Sf. Vineri cu bl. Corneliu Coposu, pe la ora 16... am inteles ca si Requiem il vede pe la romana, tot asa, parcat neregulamentar.. dar nimeni nu stie cine e.. nici pe la intruniri nu l-am vazut.

12 Iun 2009, 18:15

$1 scrie:$2Tot ieri l-am mai vazut pe Mctano.. pe Sf. Vineri, vis-a-vis de Sinagoga Evreiasca, pe la 19:40... oprit neregulamentar, pe banda 1, dar macar avea avariile activate.

deci eram parcat inaintea semnului de oprirea interzisa da? :-" :-"

12 Iun 2009, 18:43

Sa mergi la oftalmolog sau psihiatru cat mai repede ca ai vedenii.. vezi sageti pe semnele de circulatie.. cand el, saracul, nu avea niciuna, deci 50m inainte si 50m dupa el nu aveai voie sa stationezi/opresti ;)

12 Iun 2009, 18:45

tui' de treaba, ca am si zis ca merg sa imi iau o data ramele alea.. ca reteta o am :D

12 Iun 2009, 22:04

B- xx - wld parcat vis-a-vis de plaza.

13 Iun 2009, 21:22

B-70-SIO la Real Vitan...
Eu am parcat aproape spate in spate, dar nu stiu daca a vazut masina cand a plecat.

14 Iun 2009, 21:59

pe boogy pe DN1 azi (Duminica) prin Otopeni. cred ca el era..nr de PH si era cam lasata. venea spre Bucuresti, eu eram pe contrasens. tarziu m-am prins ca el e si nu am apucat sa dau flashuri

15 Iun 2009, 00:08

Nope! Nu eram eu,am stat in Bucuresti azi.

15 Iun 2009, 09:22

hmm.. masina ta a stat si ea in Bucuresti? :))

15 Iun 2009, 10:44

Duminica, in jur de 7 seara, pe Giulesti, Focus argintiu, B-70-XJC. Salut vecine!
Azi dimineata, zona Razoare, Focus I alb, OT-03-CVK. Te-ai prins pana la urma de ce claxonam si dadeam flash-uri in spatele tau? :D

15 Iun 2009, 17:55

in ultima vreme mereu vad lume in trafic , :
acu vreo 2 saptamani la piata victoriei m-am conversat cu un Fiesta ST care vene de la intalnire,
saptamana trecuta am parcat la Decathlon in spatele un Fiesta Albe cu numar de Prahova ,
iar aseara am parcurs stefan cel mare de la victoriei pana la obor cu un Ka cu numere de provincie ( am uitat exact judetul ) autocolantat regulamentar pe bara din spate in dreapta jos :D

16 Iun 2009, 08:21

Pe la 8.30 pe Plevnei, am schimbat 2 vorbe cu colegul BZ-06-GGE. Salutari!
20 min mai tarziu am admirat maiestria cu care MCTANO a intors pe Bd Unirii la intersectia cu Nerva Traian. :D

16 Iun 2009, 10:23

L-am vazut ieri pe Ionutz in P-ta Constitutiei cu inca un coforumist banuiesc pe la orele 18:00.
Ce faci tati? Iti faci intalnirile tale? Faci discriminari? :))

16 Iun 2009, 19:34

$1 scrie:$2e la 8.30 pe Plevnei, am schimbat 2 vorbe cu colegul BZ-06-GGE. Salutari!
20 min mai tarziu am admirat maiestria cu care MCTANO a intors pe Bd Unirii la intersectia cu Nerva Traian. :D

va salut si eu pe aceasta cale stimabile. :-h

16 Iun 2009, 19:52

Pe la ora 20:15 Focus negru, facea dreapta dinspre Mihai Bravu spre Tineretului.

si mai devreme pe la 17:30, leut27, pe cheiul Dambovitei.

16 Iun 2009, 20:03

$1 scrie:$2-am vazut ieri pe Ionutz in P-ta Constitutiei cu inca un coforumist banuiesc pe la orele 18:00.
Ce faci tati? Iti faci intalnirile tale? Faci discriminari?

Ne-a prezentat zvony noua foca, astora care stam mai prin zona :) Eram si eu pe acolo

17 Iun 2009, 10:02

Si eu sunt prin zona si nu mi-a prezentat nimic :(
Pe tine in schimb te-am zarit la intoarcere pe la 8-9 seara parcat ca de obicei pe Bd Natiunile Unite ;)

17 Iun 2009, 18:47

vazut pe DG azi dimineata pe pod la baneasa...salutare bre
Răspunde