2. KomandantuR - 1.5 pachete/zi - nici eu nu mai stiu de ce, mai ales ca renuntasem si ma tinuse vreo 6-7 ani...
3.tomcatmouse - 1-1.5 pachete/zi depinde de starea nervoasa pe care o am Crying or Very sad > Very Happy > Evil or Very Mad
4. xdocx--1 pachet pe zi --de placere-pe bune
5. officer - 1 pana la 2 pachete pe zi - sunt dependent si imi place de mor
6. octa - motiv? cred ca... tembelismu'... 10-12 ciue zilnic. la discutii prelungite cu prietenii si nu numai mai adaug pana la 5-6 bucati in plus.
7.intre 0 si 0.5 pachete pe zi, motivul nu-l stiu, dar stiu ca m-am lasat de cateva ori; crucial este momentul cafelei, mai ales la servici-> avem un ritual..
8. slobikop-una bucata pachet ard la 24 ore.in combinatie cu beutura se dubleaza ratia.
9.escargot- 0.5 pachete/zi, din prostie, daca beu fumez mai mult. Si eu tot zic ca ma las
10 catser - 1 pachet/zi , no reason, no comment
11. alen - 0.5 pachet/zi - de prost si de 24 de ani... Sad vreo 20 de ani cam cate un pachet/zi
12. Fiesta 1.25i - 0.7/1 pack/24h - e un hobby si o chestie de socializare.
13. idem escargot (doar ca eu nu beau alcool, la mine se dubleaza daca ies la un suc), DAR PROMIT SOLEMN CA DE LA 1 .01.2008 ma voi lasa. Ma las pentru ca nu imi place cum imi miros hainele, parul, pentru ca am cardiaci in familie si nu vreau sa am probleme.
14. scor.pio - 1,5 pachete/zi, din obisnuinta cred. si eu mi-am propus ca acest an sa fie ultimul (dupa 30 de ani de fumat), sper sa reusesc. mai vorbim dupa 1 ianuarie