Asadar am fumat vreo 7 ani, in medie jumate de pachet/zi exceptand iesirile la gratare/beri, chef-uri etc cand...pierdeam sirul.
M-am lasat "brusc si dintr-o data" anul asta in ianuarie, dupa un chef de 3 zile de Sf Ion. Incercasem inainte tot felul de metode sa ma las: nu mai fumam acasa (dar compensam la serv si la bere), nu mai fumam la serv si acasa (dar cautam pretexte sa ies seara si atunci recuperam), fumam doar la cafea (dar ajunsesem la 4-5 cani/zi) etc.
Acum fumez doar trabuc(de obicei cu arome) sau narghilea dar foarte rar. De obicei la o "alcoolizare prelungita" (nunta, botez, iesire pe weekend etc) pe langa o tarie/bere/vin, langa un foc ceva simt nevoia sa pufai ceva, sa scot si eu fum

Nu ma mai apropii de tigari de frica ca dupa una, doua o sa urmeze pachetul...
In masina oricum n-am fumat niciodata pt ca nevasta-mea nu fumeaza si preferam sa opresc (acum regreta pauzele de tigare pt ca fac SB-TM sau SB-BUC fara sa opresc).
Deci dc se trabucul si narghileaua 1 data/luna sau mai rar se pun, atunci I'm in

PS: Cine zicea ca prima sapt e cea mai grea: mie mi s-a parut ca si a doua a fost la fel de grea, iar testul suprem a fost o iesire 2 zile la o cabana - atunci m-am jucat vreo juma de ora cu o tigare in mana cu gandul s-o aprind asa ca de ultima data

- MosBabacu
- Gold Member
- Maşina: Focus 2006 1.6 TDCI 109cp Ghia+