Discutii libere/forum

indemn la toleranta....sau loc de dat cu capul...

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde mariuscociorva » 14 Iun 2007, 14:43

ba fac cu ferrari linuta(da el s ameaarga doar in marchearierre)

atunci fiecare sa "se bata" cu cine se cearta
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Asgard » 14 Iun 2007, 15:12

$1 scrie:$2a fac cu ferrari linuta(da el s ameaarga doar in marchearierre)

atunci fiecare sa "se bata" cu cine se cearta

Desigur...da numai pe privat :lol:

Sa stii marius ca si comportamentul pe care el cid l-a avut in threadu ala fata de tine a contribuit muuuult la ban-ul pe care si l-a luat(asta pe langa injuriile fata de mine )
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

Mesajde ciocrosu » 20 Iun 2007, 22:49

Dau cu capu'!
Dau cu capu'!
Dau cu capu'!
Gata! M-am conformat si linistit.

:lol: :lol:
ciocrosu
Member

Mesajde zuza » 20 Iun 2007, 23:52

eu posa stau sa contorizez loviturile voastre cu capu? nu de alta, dar al meu e mai fragil, ca e de donshuara. si va rog sa nu dati cu capul mai mult de 10, ca n-am invatat sa numar peste 10.
ontopic, imi cer scuze pentru offtopic. refularile la toaleta sau la sala. aci suntem civilizati, sper :) fara atacuri la persoana, generalizari si alte magarii d-astea :)
have fun!!
I am the great pretender!
zuza

Greenest Member

Maşina: Fiesta 1.25, 2006

respect pentru toti !

Mesajde dra » 21 Iun 2007, 00:26

$1 scrie:$2eci varza nu are ce cauta aici...lui ff ghia i-amdat ban din cauza comportamentului incisiv si necuviincios de pe forum, si din cauza injuriilor aduse moderatorilor

totusi nu v-ati saturat de asa ceva ?
hai totusi sa respectam opiniile tuturor (..... intoarce si obrazul celalalt)
Fişiere ataşate
CorpCulture 1.jpg
(37.98 KiB) Descărcat de 107 ori
broasca testoasa ajunge intotdeauna la destinatie
dra
Gold Member

Maşina: S max 2013, 2.0l, 138 hp, aproape nou la 186000km

Mesajde toxicristi » 21 Iun 2007, 14:44

Am ca vazut ideea de forumuri "nedemocratice" sau "comuniste" se raspandeste din ce in ce mai mult. Din pacate, problema nu este in conceptia oamenilor despre forumuri, ci in conceptia lor despre democratie. Democratia este un regim politic in care esti liber sa faci ce vrei. Nimic mai gresit!! Democratia este un regim politic in care esti liber sa faci ce vrei atata timp cat nu incalci legea. Celor care impartasesc prima idee enuntata le mine le transmit ca , intradevar, exista legi in democratie, legi care sunt facute pentru a proteja democratia. Daca ofensezi (folosind cuvinte vulgare sau licentioase) pe cineva, poti primi amenda si te poate da in judecata, daca aduci acuzatii nefondate care poate sa pateze integritatea sau sa ii cauzeze o pierdere de bani, poti primi amenda si te va da in judecata! Parca un BAN incepe sa fie din ce in ce mai putin grav :D

Totusi, sunt extrem de rare situatiile in care un membru al unui (oricarui) forum care si-a exprimat obiectiv parerile, bine si logic argumentate, nu a jignit pe cei care au alta parere, a primit BAN. Cred ca majoritatea de aici suntem de acord ca daca urmarim cateva norme de bun-simt si de logica, nu vom avea niciun fel de probleme.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

FOCUS ST 225 +

Mesajde Alen » 22 Iun 2007, 00:53

si eu sunt convins ca nu vor fi nici un fel de probleme, cei cu inclinatii spre asa ceva se autoexclud...
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Re : FOCUS ST 225++

Mesajde alexandrusavu » 15 Apr 2008, 22:22

Fiesta ST pentru ... nevastă :)) ooh righty then :))
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Re: FOCUS ST 225 +

Mesajde bunelu » 15 Apr 2008, 22:56

steel no offence dar mie kestia asta mi se pare snobism, sau o fi si sotia ta pasionata de masini si viteza si v-ati gasit :-?. Oricum bv ca puteti.

Cu respect
Cu stima,
Mihai
bunelu
Incepator

Maşina: Ford Fiesta Ghia an 2005 1.4 TDCI 68 CP

Mesajde alexandrusavu » 15 Apr 2008, 23:16

Nu e neapărat snobism cât "bad life practice".
Imagine
Cars :
alexandrusavu

Mesajde bunelu » 15 Apr 2008, 23:18

ok, sustin afirmatia ta decat a mea :).
Cu stima,
Mihai
bunelu
Incepator

Maşina: Ford Fiesta Ghia an 2005 1.4 TDCI 68 CP

Mesajde zetemte » 21 Apr 2008, 15:42

$1 scrie:$2n Bucuresti e unul alb cu dungi albastre, ne-am intalnit o data la un stop si am tras dup-aia pe dreapta si am vorbit putin. Nu stiu daca e pe-aici pe forum.

Eu il cunosc ... pe aici nu prea e ... masina am auzit ca a facut senzatie la Braila weekendul trecut :)
zetemte
3rd Orange Member

Maşina: Focus ST MKII

Mesajde steel_st » 21 Apr 2008, 20:34

$1 scrie:$2teel no offence dar mie kestia asta mi se pare snobism, sau o fi si sotia ta pasionata de masini si viteza si v-ati gasit :-?. Oricum bv ca puteti.

Cu respect

DA CHIAR E PASIONATA SI SE DA SI LA LINIUTE :)
steel_st
Ford Freak

Maşina: focus st 225 +

Mesajde cristian.ionescu » 22 Apr 2008, 08:53

Nu mi se pare ok ca daca cineva este pasionat auto si pe deasupra isi si permite sa-si sustina pasinea sa fie catalogat drept snob.
Daca banii nu sunt o problema de ce nu? Luati-va ce masini va plac.
Cred ca prea usor atribuim calificative unor oameni pe care nu-i cunoastem.
Cristi
cristian.ionescu
Ford Freak

Maşina: Focus Ghia 2007 Sedan DuratecHE 2.0 16V 145CP

Mesajde steel_st » 22 Apr 2008, 09:28

cristian.ionescu
...imi pare bine ca gandesti astfel...chiar nu mai vreau sa intru in clinciuri cu cei de pe forum... :) ..daca unii considera ca esti snob pt ca iti plac masinile sau poate chiar anumite tipuri sau marci asta e treaba lor...si daca trec la jigniri...tot treaba lor e...eu imi vad de treaba mai departe, sau or fi invidiosi...si asta se poate... ;)
steel_st
Ford Freak

Maşina: focus st 225 +

Mesajde Ludicass » 22 Apr 2008, 10:04

Steel.. e plina lumea de snobi...dar si de frustrati! Iar forumul asta nu face exceptie.. Sa urmariti o chestie..Cei mai virulenti impotriva vitezei, masinilor de putere, etc sint cei cu motoare mici.. 1,2...1,3...pina in 1,6 si diesel daca se poate! E mare invidia bey nene..mare taaaaare! Imi imaginez cum ar face domnii respectivi daca sotia ta i-ar depasi in zbor la volanul unei fiesta ST in timp ce iei se tiriie pe banda 1! Iti dai seama?!...Cumplita umilinta... si fiesta, si femeie la volan...! Crunt! 8-}

Oare de ce unii nu inteleg ca fiecare dintre noi isi masina pentru un scop anume? Unii vor consum redus si isi iau fiesta 1.3, altii vor adrenalina, vor sa se bucure de fiecare clipa cind sint la volan si isi iau focus ST 2.0.
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde Alma » 22 Apr 2008, 10:40

$1 scrie:$2b]Steel.. e plina lumea de snobi...dar si de frustrati! Iar forumul asta nu face exceptie.. Sa urmariti o chestie..Cei mai virulenti impotriva vitezei, masinilor de putere, etc sint cei cu motoare mici.. 1,2...1,3...pina in 1,6 si diesel daca se poate! E mare invidia bey nene..mare taaaaare! Imi imaginez cum ar face domnii respectivi daca sotia ta i-ar depasi in zbor la volanul unei fiesta ST in timp ce iei se tiriie pe banda 1! Iti dai seama?!...Cumplita umilinta... si fiesta, si femeie la volan...! Crunt! 8-}

Oare de ce unii nu inteleg ca fiecare dintre noi isi masina pentru un scop anume? Unii vor consum redus si isi iau fiesta 1.3, altii vor adrenalina, vor sa se bucure de fiecare clipa cind sint la volan si isi iau focus ST 2.0.

nu vreau sa incepem iar polemicile dar... nu ai mai zis asta o data?
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde leut27 » 22 Apr 2008, 10:41

m-am intalniti si eu odata cu acest ST ,

l-am incurcat un pic cei drept si poate mi-am luat ceva carne in gura dar... ...
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde alexandrusavu » 22 Apr 2008, 11:02

Există o limită între normal și inepție.
Dpmdv o femeie și o fiesta ST nu fac pereche bună oricâți bani ai avea, oricâte liniuțe ai face.

Ludicass da domne sunt foarte frustrat nu frustrat.
Pentru că nu vreau să ajung să merg cu mormolocul meu de 1.6litrii cu 4 prieteni spre un concediu mult visat și să fiu spulberat de o conservă cu 150cp condusă de o femeie. Get the picture ?

Acum normal o să-mi zici că eu n-am condus mașini puternice, că nu știu, că nu mă pricep, dar nu uita că aici suntem pe pământ nu pe un traseu de nfs unde poți să dai restart race ;)

Domnule steel cumpără-ți ce mașină vrei tu. Nu-i lua fiesta ST, ia-ți tu shelby gt și lasă-i focusul ei.
Ba nu, ia-i nevestei un shelby gt și ia-ți tu de peste ocean un dodge chalenger srt de ~400cp e vreo 30-40mii€.
Cheers mate.
Imagine
Cars :
alexandrusavu

Mesajde leut27 » 22 Apr 2008, 11:19

haide ma ca este saptamana mare,

putina piosenie va rog :)

ce rost isi au toate acest polemici eu nu stiu...

va plicitisiti ca mine la job si vreti musai sa va enervati asa un pic ..

camon
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde Alex_1121 » 22 Apr 2008, 11:20

Bai nu stiu ce aveti toti cu steel_st ... omul poate sa-si i-a ce isi doreste .
Sunt banii lui si atata tot...
Apropo vad ca tot bateti spre Shelby Gt, omul a vorbit serios nu a fost ironic ... ;)
Nu stiu daca Fiesta St e alegerea ideala pt sotie ,dar cred ca el stie cel mai bine de ce are nevoie cu adevarat,iar daca se va dovedi ca Fiesta St alegerea ideala ,St sa-si i-a :D
Alex_1121

Mesajde Alen » 22 Apr 2008, 11:33

nu e vorba de bani.....eu unul respect alegerea fiecaruia si face omu' ce doreste cu banii lui, bineinteles....
dar de aici si pana la a spune ca cei cu motoare mici sunt frustrati si invidiosi, e o cale destul de lunga si nu mi se pare corect fata de majoritatea colegilor de forum
pana la urma cred ca cei cu motoare mici sunt grosul forumului, e plin de useri cu Fiesta 1.25,1.3 benzina si 1.4 diesel, mai putini sunt cei cu motoare de peste 2 litri...

pana la urma, domnu' Ludicass, de ce mai veniti dvs. la intalnirile de la Bacau, de exemplu, unde, inafara de verga_cip care are 1.8 TDCi (daca-mi amintesc bine), restul au motoare sub 1.6 inclusiv ? :-??

sa stati de vorba cu niste frustrati ? :-O
scuze de offtopic, dar e o discutie care mi-a mai trecut de cateva ori prin fata ochilor (vorba lui Almanahe)......nu am intervenit ca...deh......dar nu mi se pare corect si trebuie sa spunem lucrurilor pe nume
Alen

Mesajde Ludicass » 22 Apr 2008, 12:12

Alex.. esti mai fericit daca te spulbera o fiesta ST condusa de un barbat? 8-} Finalul cred ca e in ambele cazuri acelasi. Mi se pare mie ca tu esti nu numai fff frustrat ci si putin misogin. Sint multe femei care conduc bine, chiar mai bine decit multi barbati. Iar daca sotia omului e obisnuita cu masini puternice si dovedeste indeminare in trafic, nu vad nimic rau in a-i lua o masina puternica. Iar o sa ma repet (spre disperarea unora ;) ), nu inseamna ca daca ai 150-300-500cp sub picior trebuie sa-i folosesti permanent in trafic. Ca la urma urmei orice masinuta ajunge (mai devreme sau mai tirziu) la viteze care sa te spulbere in trafic! Problema e ca cele de sute de cai sint facute sa mearga si sa se si opreasca in conditii de siguranta la vitezele alea, cele de cai putini nu.

Almanahe.. ma repet in ideea ca poate, intr-un final, lumea va intelege ca masinile de putere, masinile sport, nu sint un dusman in trafic. Sint niste masini care vin din start cu o echipare mult mai buna la toate capitolele (mai putin confort). Ai mai multe sisteme de siguranta pasiva si activa, ai stabilitate super, frine mai bune care iti reduc distanta de frinare.. E mult mai relaxant sa conduci o masina sport decit o masina normala care pe curbe devine instabila si face balans, careia ii fuge fundul in stinga si in dreapta, care la viteza si pe drumurile noastre risti la orice hop sa decoleze.. Eu zic sa incercati sa vedeti ce si cum apoi postati impresii...!

Alen prietene... eu vin pentru oameni, nu pentru masini. Daca era sa vad masini gen fiesta 1.3, focus, mergeam linistit la un dealer si faceam test drive cu oricare din modele. Da, normal ca ar fi mai interesant sa vad masini mai rare, gen focus ST, mondeo titanium, sau ceva tunat, ceva clasic eventual. Nu sint, asta e. Vin pentru schimbul de idei. Cit despre postul tau de pe un alt subiect aluzie la prietenii mei si la cei cu masini puternice, a fost o surpriza neplacuta atit pt mine cit si pt forumisti. Ai dovedit tuturor ca te roade faptul ca ai doar un motor de 1.3, ca ai complexe pe tema asta. Sincer eu nu inteleg de ce. Atit ti-ai permis financiar, asta ti-ai luat. Si eu as vrea un lamborghini dar nu-mi permit. Dar de aici pina sa afirm ca tine ca nu vrei nici macar sa vezi o asemenea masina pt ca te simti inferior, e scuza-ma..aberant! Eu ma uit la aceste masini exotice ca la o exceptionala realizare tehnica si crede-ma, e o satisfactie enorma doar sa le privesti de aproape sau sa la auzi motorul in trafic. Aici e diferenta dintre un frustrat si un pasionat... ca sa spunem lucrurilor pe nume!

Uite aici si mesajul tau la care fac eu referire... imi permit sa dau un copy paste ca sa inteleaga lumea la ce ma refer!
"poate si pe mine ma lasa rece tot felul de smecheri cu BMW-uri, RS-uri, GTC-uri si alte onomatopee, plini de bani si de fite, care sa ma faca sa ma simt prost si mic cu motorul meu de 68 de cai pe langa super rachetele lor si sa-mi para rau ca am venit la intalnire...
si-asa, ultimele dati am sesizat un usor misto fata de masina mea, care e cea mai slab motorizata din galaxie...asta e masina fratilor, de atat am avut bani, sunt un om modest, nu ma dau banii afara din casa, am mai spus asta si nu mi-e rusine s-o recunosc oricand...
oricum ar fi, eu sunt multumit de ea, chiar foarte multumit pana acum"

PS: scuze initiatorului topicului
Ultima oară modificat de Ludicass pe 22 Apr 2008, 12:24, modificat 1 dată în total.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde alexandrusavu » 22 Apr 2008, 12:23

Dacă eram frustrat de caii putere nu dădeam 16mii € pe un focus, dădeam 14mii pe o fiesta ST ;)
Gata, Paște Fericit din partea mea.

steel_st - scuze pt. poluarea topicului tău.
Imagine
Cars :
alexandrusavu

Mesajde Ludicass » 22 Apr 2008, 12:48

Alex... fiesta ST pleaca de la 15.000, dar nu asta e problema. Tu de ce ti-ai luat diesel si nu benzina? Pentru ca te-a interesat consumul. Eu cred ca tu ai optat pt diesel din ratiuni economice si pt ca ai facut si un calcul cit ar ajunge cheltuielile ulterioare. Hai sa vrb de masini sport si cheltuieli. La o banala fiesta ST ai cheltuieli nu tocmai pt un bugetar, ca sa nu mai vorbesc de focus ST si alte rachete unde deja consumul merge la 17-20%. Iti pot da citeva exemple. Pe linga pretul de achizitie, eu zic sa iei in calcul taxele, motor de 2.0 (taxa prima inmatriculare, impozit, asigurari), consumul (13-14% urban mers normal), cheltuielile consumabile (5.300.000 una bucata cauciuc de iarna), nu mai pun placutze, ambreiaj, discuri, etc care se consuma urgent...! Sa iti mai spun doar atit..cu un plin de fiesta ST mergi sportiv cam 350 de km! Sint baieti aici pe forum care la 2 zile fac plinul! Crezi ca ti-ai permite?!! ;)

Revenind, e alegerea fiecaruia... asa ca lasa omul sa ii ia sotiei ce isi doreste, ce isi permite, atit sa o cumpere cit sa o si intretina. Daca vrea fiesta ST, GT sau alta racheta, bravo lui... Oricum el ii va lua ce vrea, crezi ca se impiedica cineva de parerile cuiva pe un forum?! La fel si stilul de condus.. crezi ca vom merge mai altfel pt ca nu stiu cine pe forum s-a apucat de criticat si apostrofat? Hai sa fim seriosi.. Drum bun si fara evenimente! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Alma » 22 Apr 2008, 13:00

$1 scrie:$2Almanahe.. ma repet in ideea ca poate, intr-un final, lumea va intelege ca masinile de putere, masinile sport, nu sint un dusman in trafic.

Nu cred ca vreunul dintre cei prezenti pe acest forum nu si-ar dori sa conduca o masina puternica!
Nu cred ca este vreun forumist care sa considere ca o masina sport este dusman in trafic.
mixim 2-3% dintre accidente se produc din cauza masinilor o parte, cam la fel de mica, din cauza drumurilor si altor factori de aceasta natura iar covarsitoarea proportie de 90% se produc din cauza soferilor ;)
Deci ce probabil ii irita pe majoritatea sunt soferii acelor masini si nici de cum masinile.
Imi povestea un coleg mai devreme cum a vazut pe la Unirii un Porsche si un Lamborghini care luau curbele cu frana de mana prin trafic. ;)
nu-mi spune ca la, sa zicem, 80-100 km/h prin trafic urban mai stai tu sa dai semnale si alte chestii care tin de buna conduita in trafic ;)

$1 scrie:$2Sint niste masini care vin din start cu o echipare mult mai buna la toate capitolele (mai putin confort). Ai mai multe sisteme de siguranta pasiva si activa, ai stabilitate super, frine mai bune care iti reduc distanta de frinare.. E mult mai relaxant sa conduci o masina sport decit o masina normala care pe curbe devine instabila si face balans, careia ii fuge fundul in stinga si in dreapta, care la viteza si pe drumurile noastre risti la orice hop sa decoleze..

Depinde in mare masura de proportia drumurilor (urban/extraurban) pe care o parcurgi.
Nu-mi spune ca daca parcurgi predominant drumuri urbane (in Romania) este mai utila o masina sport!
Am avut msina sport si a trebuit sa o dau deoarece am inceput sa am probleme la coloana datorita suspensiilor extrem de dure care nu absorbeau socurile.

$1 scrie:$2Eu zic sa incercati sa vedeti ce si cum apoi postati impresii...!

eu unul, dupa cum am afirmat mai sus, am avut, am condus ba chiar am si pilotat masini sport dar dupa cum am zis problema nu e masina ci soferul ;)
am avut ocazia sa intalnesc multi soferi priceputi si chiar renumiti si de la fiecare am intavat cate ceva, pana la urma tine de fiecare ce pricepe din ce vede sau aude si de felul lui de a fi
Era o vorba: "cine vede si nu stie zice ca asa trebui' sa fie"

PS: sper ca n-am intrat iar in polemica dar... sa sti ca nu suport de fel afronturile si discriminarile de orice natura chiar daca sunt indreptate impotriva altora
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde Alen » 22 Apr 2008, 13:17

@Ludicass:
1. motorul meu e de 1.4 diesel si nu de 1.3
2. nu cu masinile am eu probleme (dimpotriva, le admir sincer pe cele mai puternice), ci cu cei care le conduc, smecheri care abordeaza o anumita atitudine sa-i zicem "mai speciala", asta ca sa fiu elegant
3. ca sa nu mai simti frustrare "revarsata" dinspre mine si ca sa nu-ti afectez schimbul de idei, promit sa nu mai particip la nici o intalnire in Bacau (sau aiurea) la care vei fi si tu prezent
4. daca imi amintesc bine, ai mai intrat in niste clinciuri de-a lungul timpului cu mai multa lume pe teme asemanatoare......acuma chiar toti om fi atat de deplasati sau ai tu o problema ? ti-ai pus intrebarea asta ?

Inca o data scuze initiatorului topicului, l-am facut varza.... :( , dar cele care sunt de spus trebuie spuse la timpul lor.
Alen

Mesajde Alex_1121 » 22 Apr 2008, 13:18

Eu zic ca e tare sa ne batem joc de topicul omului si de ce sa ne purtam asa pe ocolite...sa ne apucam toti sa injuram sa dam viata putin asa... :))
Ce v-a apucat mah...Certati-va pe pm sau email dar nu ne mai plictisiti pe noi care chiar eram interesati de st-ul omului...
Sunt curios cum o sa reactioneze Lucian cand o sa vada ca i-ati transformat topicul in ''Discutii de gasca'' sau Discutii LIbere ;))
Lasati-o mai usor ca nu e nici momentul nici locul ...
Alex_1121

Mesajde Alen » 22 Apr 2008, 13:27

@Alex_1121: s-a discutat civilizat, de injurat n-a injurat nimeni, dupa cum bine vezi
intr-adevar, discutiile astea n-aveau ce cauta aici, dar daca roata a luat-o la vale, e greu s-o mai opresti
propun mutarea posturilor respective de catre un moderator sau administrator la "Discutii in gasca" sau oriunde altundeva unde nu deranjeaza pe nimeni
Alen

Mesajde Ludicass » 22 Apr 2008, 13:30

Almanahe... tu cred ca nu ai citit atent posturile mele. O masina sport nu e conceputa sa fie UTILA! Daca vroiam utila, imi luam logan MCV! 8-} Am spus clar, o masina sport iti ofera orice..mai putin confort. Ia reciteste si te lamuresti. Imi pare rau de problema ta de sanatate, dar e o situatie aparte.. eu merg de ani buni numai cu sportive si pina acum nu ma supara nimic.

Spui tu "sa sti ca nu suport de fel afronturile si discriminarile de orice natura chiar daca sunt indreptate impotriva altora". Cred ca ti-a scapat exact discriminarea care a generat acest schimb de opinii. :)) Stii tu cit de buna soferita e sotia lui Steel?!! Ce ar trebui sa conduca femeia in opinia unora? Fiesta 1.3 sau Matiz?! Cred a justitiarul din tine era putin adormit mai devreme. 8-} Nu te-am vazut sa reactionezi cind cineva a postat mai devreme "nu vreau sa ajung să merg cu mormolocul meu de 1.6litrii cu 4 prieteni spre un concediu mult visat și să fiu spulberat de o conservă cu 150cp condusă de o femeie Get the picture ?"

Si ca sa inchei.. nu am adus nimanui nici un afront. Nu asta e intentia mea. Fiecare isi are locul in trafic. Masina mai mare, mai mica, mai puternica, de consum redus... Nu inseamna ca daca conduci lamborghini sau porsche trebuie neaparat sa fii si un pusti teribilist.

Ludicass
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum