Tocmai am dat un search pe forum la topicul
ATENTIE "Ce viteza maxima ati atins cu Fordul vostru?' Rezultatul a fost plin de surprize!
Mai exact, unii care dau lectii de conduita preventiva, combat viteza excesiva, cer pedepsirea exemplara a respectivului care a calcat-o cu 180km/h... se lauda pe acelasi forum, pe alt topic, cu propriile performante si incalcari ale legii!

Eu zic, dragii mei, sa va autodenuntati si sa predati permisele de conducere la politie, daca tot sinteti atit de infocati aparatori ai legii
Citeva exemple strinse in fuga:
Adispan: 154km/h@4250rpm pe A2 pe ploaie, 2 pers in masina (in septembrie)
acu vreo 3 ore, 140km/h@3750rpm pe A1, 4 pers in masina si ceva bagaje (abia ce mam intors de vreo ora din Parang)
n-am poze/filme, da' la urmatoarea forja sper sa le fac
sau: 160km/h ... ca ma presa un passat pe E85 ... l-am lasat sa se duca, n-am vrut sa imi pun mintea cu el
vică update. 160 cu masina din semnatura.
Fiesta 1,25 75 CP Confort Moondust Silver
Fiesta 1.25i A2, 4 persoane, portbagaj plin, rezervor 3/4, 171 km/h.
Binisor pana la 160 intre 160 si 171.... greu dar daca vantul bate dintr-o directie favorabila si e drum drept sau o idee de vale merge de la 160 la 171 in 5-7 secunde. Pedala mai era destula dar o apasam degeaba ca nu mai mergea.
Tyry.. 195 km/h prin Austria in romania 190 si atat. Mai lua dar nu prea aveam cum sa ii dau. Cu 150 - 160 fac in fiecare weekend autostrada Pitesti - B. in rest merg incet.
Cum spuneam si mai devreme, sa ridice piatra cel fara de pacat...!