Discutii libere/forum
Ce-am mai pozat / filmat prin trafic
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Moderator: Automatistul
se poate?
de Ciprian Damboianu » 28 Apr 2005, 11:33
Hallo, Ma gindeam daca topicul e restrins la RO/Bucuresti, sau pot posta si eu din Oregon. Si pe aici sint tot felul de ciudatenii automobilistice. Cele mai frecvente sint camionetele (Ford, etc) "cocotate" pe niste roti gigant, aproape ca monster-truck. Chiar cu asa roti nu ai voie sa te dai pe drumurile publice. O prietena de a mea spunea ca dimensiunea rotilor e invers proportionala cu dimensiunea [....] proprietarului. Ha, acum imi dau seama, inca nu am vazut soferite pe asa ceva. O fi o chestie masculina!
- Ciprian Damboianu
- Incepator
de VladSoare » 28 Apr 2005, 12:49
Pai voi nu ati cunoscut inca fenomenul Basescu.
Poate vi-l dam si voua, sa planteze si pe la voi niste gropitze si niste dimburi asa cum stie el, sa vezi atunci cum ti-ai lua cele mai mari roti de pe piata...

Poate vi-l dam si voua, sa planteze si pe la voi niste gropitze si niste dimburi asa cum stie el, sa vezi atunci cum ti-ai lua cele mai mari roti de pe piata...

-
VladSoare - 1nsane Member
- Maşina:
Ford Concept
de Ciprian Damboianu » 02 Mai 2005, 13:05
Scuze ca pun masini concept aici, dar fiindca am fost la citiva centimetrii de ele, cred ca se pot pune aici. Daca nu, va rog sa le mutati. Simbata asta am fost la o expozitie cu produse fabricate de membrii de sindicat - de la bocanci de munte pina la masini. Chrysler, GM si Ford au fost reprezentati de United Auto Workers. Surpriza cea mare a fost la Ford, care a venit cu citeva modele curente si cu trei CV-uri (Concept Vehicle), din care noul Ford Bronco se pare ca este cel mai aproape de fabricatie. Se pare ca s-au decis ori pentru motorul V6 sau V8 din Mustang. Acelasi V8 este pus si pe F150.
Celelalte concepte erau:
- un Ford Shelby GR 1 cu un motor V10 bloc de aluminiu, capacitate 309 inchi cubici si 605 CP! Si toate astea la o greutate totala de aproape o tona.
-un Ford Cobra cu acelasi motor, dar cu cilindree un pic redusa, si "numai" 525CP In loc de oglinda retrovizoare are trei miniecrane LCD legate la trei camere digitale! Acest Cobra este semnat de catre inginerul Shelby, poate cel mai cunoscut "modificator" de motoare Ford.
Celelalte concepte erau:
- un Ford Shelby GR 1 cu un motor V10 bloc de aluminiu, capacitate 309 inchi cubici si 605 CP! Si toate astea la o greutate totala de aproape o tona.
-un Ford Cobra cu acelasi motor, dar cu cilindree un pic redusa, si "numai" 525CP In loc de oglinda retrovizoare are trei miniecrane LCD legate la trei camere digitale! Acest Cobra este semnat de catre inginerul Shelby, poate cel mai cunoscut "modificator" de motoare Ford.
Ultima oară modificat de Ciprian Damboianu pe 02 Mai 2005, 13:34, modificat 1 dată în total.
- Ciprian Damboianu
- Incepator
Ford Concept 2
de Ciprian Damboianu » 02 Mai 2005, 13:31
continuare ... :icon_mrgreen:
Scuze, s-au bagat tot felul de gura-casca si grasani prin pozele mele. :icon_evil:
Sper ca nu am dat forumul peste cap cu atitea poze ... :icon_confused:
Scuze, s-au bagat tot felul de gura-casca si grasani prin pozele mele. :icon_evil:
Sper ca nu am dat forumul peste cap cu atitea poze ... :icon_confused:
- Ciprian Damboianu
- Incepator
de Ciprian Damboianu » 02 Mai 2005, 21:36
Oops. :icon_eek:
Se poate muta topicul? Sau sterge de tot, si postez eu imaginile inca o data.
Se poate muta topicul? Sau sterge de tot, si postez eu imaginile inca o data.
- Ciprian Damboianu
- Incepator
Înapoi la Discutii libere/forum