Discutii libere/forum

amenda parcare

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: amenda parcare

Mesajde adicristea » 24 Apr 2008, 13:02

Prima imagine e gretoasa. Celelalte doua sunt de condamnat, insa masinile sunt parcate pe asfalt. MULT mai usor se "reface" asfaltul decat un gazon de iarba si flori, indiferent ca este intre 2 sine de cale ferata (apropos, pe bd timisoara am vazut asta, prinzand chiar momentul in care uda portiunea dintre sinele de pe acelasi sens), un parc sau un rond care nu foloseste nimanui.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 13:25

$1 scrie:$2u dupa cum vad lucrurile mare lucru nu a gresit, ala oricum ii un spatiu intre cale ferata si trotuar care daca primaria avea un pic de inspirtie putea sa faca din el o parcare mai ales ca vizavi din cate inteleg sunt firme ...

inteligenta remarca!
"Hai sa mai stricam un spatiu verde, fie el si natural creat, si sa facem fratilor parcari ca de... ne e lene sa facem putina miscare de la locurile special amenajate pana la locul de munca pe jos"

Nu suport genul asta de oameni care pentru o statie de autobuz trebuie musai sa se suie in masina si sa se deplaseze desi pe jos ar ajunge mult mai repede si ar mai si face nitica miscare benefica sanatatii proprii. :-??
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde papi » 24 Apr 2008, 15:58

eram in Constanta, chiar langa statiunea Mamaia, pe acolo e "amenajata" o parcare si cineva cred ca nu si a dat seama a calcat cu o singura roata pe spatiul verde, pt asta si a luat amenda si s a trezit cu roata blocata.
orice ar fi facut a gresit era pe spatiul verde.

sunt curios, daca ti ai fi gasit roata de la masina blocata ai fi platit amenda?
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

Mesajde DGAlexandru » 24 Apr 2008, 18:14

Eu zic sa incetati cu certurile de genul asta.. nu ajuta cu nimic, ba chiar dauneaza.
Fiecare dintre noi am fost la un moment ceva mai nervosi si am actionat ca atare. Ca am facut rau sau mai putin rau, nu mai conteaza. Pe viitor sa avem grija.
Problema locurilor de parcare nu e o scuza sa parchezi pe spatiul verde sau sa blochezi un trotuar. Nici mie nu mi se pare ca acea portiune ar putea fi numita spatiu verde in adevaratul sens al cuvantului. In general spatiile verzi ingrijite sunt ingradite intr-un fel sau altul (borduri, gard de metal, gard viu, etc). Puteau si ei sa lase un avertisment, sa te noteze undeva si daca constatau o a doua abatere, atunci sa te sanctioneze. Dar la noi alearga dupa bani.. cu cat intra mai multi bani la buget cu atat mai bine.. poate cresc si primele :D
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 18:22

$1 scrie:$2Nici mie nu mi se pare ca acea portiune ar putea fi numita spatiu verde in adevaratul sens al cuvantului. In general spatiile verzi ingrijite sunt ingradite intr-un fel sau altul (borduri, gard de metal, gard viu, etc).

hai sa ingradim fiecare firicel de iarba ba chiar sa punem gard cu sarma ghimpata sa fim siguri ca nu se atinge nimeni de spatiul verde. Ca daca nu e ingradit spiritul nostru civic ne indeamna sa sa parcam acolo deoarece daca nu e ingradit nu e considerat spatiu verde :-??
Sa fim seriosi... chiar si daca nu era iarba acolo tot spatiu verde figureaza in analele primariilor... si daca n-ar fi fost iarba acolo s-ar fi datorat altora care au mai parcat pe acolo si au tasat panamtul aducandu-l in stadiul de a nu mai creste pric de verdeatza pe el ;)
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde angyrus » 25 Apr 2008, 08:22

$1 scrie:$2nteligenta remarca!
"Hai sa mai stricam un spatiu verde, fie el si natural creat, si sa facem fratilor parcari ca de... ne e lene sa facem putina miscare de la locurile special amenajate pana la locul de munca pe jos"

http://www.ecoghid.ro/stire/ministerul_ ... i/256.html

"Definitia pentru spatiul verde
... suprafata de teren, indiferent de marime, aflata în proprietatea publica sau privata ale autoritatii locale, a unitatilor, institutiilor si a celorlalte persoane juridice ori fizice, neocupata de constructii autorizate, destinata plantarii si cresterii vegetatiei ierboase si lemnoase, care are ca scop asigurarea si îmbunatatirea factorilor de mediu si a conditiilor de viata în mediul urban/rural, contribuind si la înfrumusetarea aspectului urbanistic al localitatii."

adica e amenajat si nu lasat sa creasca iarba singura, deci daca era spatiu verde era cat de cat delimitat, igrijit ... etc ... ceea ce e in imagine gasesti si pe camp undeva la capatul orasului si se cheama campie si nu spatiu verde

cu alte cuvinte, daca era intradevar ca in definitie si era un gazon frumos acolo, nu cred ca isi parca cineva masina acolo ... nu suntem chiar asa "tarani" precum parem in ochii unora....

$1 scrie:$2u suport genul asta de oameni care pentru o statie de autobuz trebuie musai sa se suie in masina si sa se deplaseze desi pe jos ar ajunge mult mai repede si ar mai si face nitica miscare benefica sanatatii proprii. :-??

numa-i ca fapt divers, umblu cu tramvaiul la lucru, exceptie 1-2 ocazii pe luna cand sunt prea obosit si stiu ca o sa adorm pe tramvai in drum spre casa/lucru sau vreau si eu sa ajung mai repede acasa sa apuc sa merg in parc cu fiu-meu :)
in medie fac 5-8 mii km/an majoritatea in weekend cand plecam din oras ;)

ca incheiere nu are rost sa ne certam, omu o "gresit", fiecare are dreptul la opinia lui daca a procedat ok sau nu, nu are rost sa dam cu pietre in altul pt o chestie pe care sunt sigur ca TOTI soferii au facut-o cel putin odata dat fiind faptul ca nu avem locuri de parcare mai nicaieri in orasele ... prea multe masini, prea putine locuri de parcare :-"

o zi cat mai frumoasa, si va doresc sarbatori fericite!
sa le petreceti alaturi de cei care va iubesc si pe care-i iubiti!
Ford Focus ||; 1,6 101CP 2oo6
angyrus
Incepator

Maşina: Ford Focus 2

Mesajde marilyn.m » 25 Apr 2008, 08:36

e a doua oara cand am parcat pe un spatiu verde de cand am masina. azi cand ajuns erau alte masini parcate acolo. ieri au fost altele parcate si nu a mai luat nimeni amenda. locul ala ar trebui facut parcare din cauza masinilor care tot vin si pleaca de acolo. si nu vb numai de masinile angajatilor. de exemplu masina care aduce bidoanele cu apa pt dozatoare. ala ce sa faca, sa parcheze trei strazi mai departe si sa care bidoanele pe distanta aia? si nu e numai el care vine. toti parcheaza acolo sau trec pe acolo cand vin. dar nu o sa faca nimeni parcare acolo cand se stie ca pot sa dea mai mereu o amenda in zona aia.
marilyn.m
Gold Member

Maşina: 2003 Mondeo TDDI

Mesajde angyrus » 25 Apr 2008, 08:51

nu, dupa parerea unora e mai ok sa parchezi pe trotuar si sa incurci pietonii :|
Ford Focus ||; 1,6 101CP 2oo6
angyrus
Incepator

Maşina: Ford Focus 2

Mesajde marilyn.m » 25 Apr 2008, 09:07

vorbind strict de locul acela, e loc de doua masini una langa alta pe trotuar, e f lat.
dar daca s-ar parca "pe lung" ar intra 5 masini in loc de 10. si inevitabil cineva tot ar intra pe iarba.
oricum, fiecare cu parerea lui. am mai zis, sa faca parcari destule, subterane, supraetajate, cum vor ei, si dupa aia sa puna amenzi in geam masinilor parcate aiurea.
marilyn.m
Gold Member

Mesajde coldone » 25 Apr 2008, 09:46

LOL, cum au spus si altii mai sus, daca ala i spatiu verde amenajat atunci ne ducem naiba :). Hai sa lasam atitudinea asta de captain planet. Daca tot iubesti asa mult natura, ia ti cativa prieteni si du te in parc, pune niste pomi, ingradeste niste spatii verzi, planteaza niste flori. Dar sa te contrariezi atat, ca vai ce a facut, a stricat buruienile care oricum au crescut fiindca nu ingrijeste nimeni locul acela. Dupa logica asta, nu mai las masina nici in parcare, ca a crescut o buruiana printre gropile din asfalt :| E aceeasi atitudine intalnita la cei care sar sa le dea in cap hingherilor, ca vezi doamne, sunt cainii lor etc. Daca s ai tai, ia ti i in casa, nu i lasi afara sa urle toata noaptea sau de care nu poti merge prin spatele blocului ca sare la tine.
coldone
Gold Member

Maşina: Seat Leon FR 2007 2.0tdi 170cp

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 10:34

$1 scrie:$2OL, cum au spus si altii mai sus, daca ala i spatiu verde amenajat atunci ne ducem naiba :). Hai sa lasam atitudinea asta de captain planet. Daca tot iubesti asa mult natura, ia ti cativa prieteni si du te in parc, pune niste pomi, ingradeste niste spatii verzi, planteaza niste flori. Dar sa te contrariezi atat, ca vai ce a facut, a stricat buruienile care oricum au crescut fiindca nu ingrijeste nimeni locul acela. Dupa logica asta, nu mai las masina nici in parcare, ca a crescut o buruiana printre gropile din asfalt :| E aceeasi atitudine intalnita la cei care sar sa le dea in cap hingherilor, ca vezi doamne, sunt cainii lor etc. Daca s ai tai, ia ti i in casa, nu i lasi afara sa urle toata noaptea sau de care nu poti merge prin spatele blocului ca sare la tine.

Auzi... Capitan Contra... daca citeai mai atent si nu rastalmaceai spusele si vedeai si tu ca in articol de unde este extrasa acea definitie se spune ca este o PROPUNERE DE DEFINITIE!
Si cine a zis ca ala este spatiu verde amenajat? Conteaza asa mult ca e amenajat sau nu? Tu probabil nu sti rolul unui spatiu verde de te legi de faptul ca n-ar fi amenajat!
Si daca ati avea capul pe umeri in loc sa va faceti atatea planuri de 1 Mai v-ati strange si ati amenaja acel spatiu daca va tot oftica faptul ca nu este amenajat...
Cat despre plantat de pomi si igienizare afla, dragul meu ecologist, ca in decursul a 10 ani de cand activez in sectorul ONG am facut proiecte de ecologizare si amenajare de parculete si spatii verzi atat de multe incat imi permit sa am aceasta atitudine fata de cei ca voi care n-aveti pic de respect fata de cei din jur...
Atitudinea voastra este exact aceea a unuia care a fost suparat de un tip de 2m si stiind ca n-are ce sa-i faca tipului baga capul in piept si cand are ocazia ii prinde catelul si-l ia la omor! Eeee ... ce treaba are saracul catel cu faptul ca te-a suparat pe tine stapanul?
1nsane Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 10:39

$1 scrie:$2orbind strict de locul acela, e loc de doua masini una langa alta pe trotuar, e f lat.
dar daca s-ar parca "pe lung" ar intra 5 masini in loc de 10. si inevitabil cineva tot ar intra pe iarba.
oricum, fiecare cu parerea lui. am mai zis, sa faca parcari destule, subterane, supraetajate, cum vor ei, si dupa aia sa puna amenzi in geam masinilor parcate aiurea.

iti zice baiatul ca daca s-ar face locuri destule tot acolo ai parca pentru ca desigur ca acele parcaje va trebui sa platesti pentru ele si atunci o sa tipi ca nu arunci tu banii asa...
Din cate imi dau eu seama locatia unde este poza facuta este Bd Expozitiei! Este adevarat faptul ca in spatele acestui bulevard exista o parcare imensa amenajata? De ce nu parchezi acolo my friend? ca vroiai parcari amenajate!
1nsane Member

Mesajde marilyn.m » 25 Apr 2008, 12:16

unde e parcarea aia? si ti-am zis ca am parcat acolo ca nu am mai gasit alt loc in alta parte, nu ca am vrut in mod special. de obicei o lasam la strada. in ziua aia am ajuns mai tarziu decat de obicei si m-am invartit 20 de min si nu am gasit loc. i-am vazut pe restul care mai erau acolo si m-am dus si eu. sunt cateva locuri de parcare IN CURS de amenajare. la fel este si parcarea din curtea firmei. IN CURS de amenajare. macar pana termina cu lucrarile puteau sa stea potoliti.
marilyn.m
Gold Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 12:28

uite doua parcari considerabile!
in plus fata de acestea mai exista vis-a-vis complexul studentesc Agronomie :-"
imposibil sa nu gasesti un loc prin una dintre cele 3 zone mentionate!
Fişiere ataşate
romexpo.gif
1nsane Member

Mesajde marilyn.m » 25 Apr 2008, 12:53

eu sunt in celalalt capat al bulevardului fata de 1.
2 e parcarea unui hotel sau ceva de genu parca si oricum e departe, nici macar trotuar nu e in zona aia sau str parcului , pe care e si romcar. vis a vis de agronomie e parcarea romexpo, cu bariere, sau e o unitate de pompieri ceva, oricum, nu poti sa intrii acolo.
marilyn.m
Gold Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 13:04

si 1 si 2 mi se pare ca sunt parcarile Romexpo iar cand am facut referire la Agromomie am facut ca la o posibila locatie de parcare ;)
iar de intrat in parcarile Romexpo, crede-ma ca e posibil dar tre' sa lasi ceva bani :-"
1nsane Member

Mesajde marilyn.m » 25 Apr 2008, 13:08

atunci gandeste-te ce ar insemna pt mine sa las masina in parcarea romexpo zilnic de pe la 8 jumate pana la 6. creca ar trebui sa lucrez numai ca sa platesc locul.
marilyn.m
Gold Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 13:10

se gasesc solutii cu paznicii mai ales daca sunt mai multe masini de la acea firma ;)
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 25 Apr 2008, 13:12

$1 scrie:$2e gasesc solutii cu paznicii mai ales daca sunt mai multe masini de la acea firma ;)

Pai asta-i coruptie :-O ....in cazul asta mai bine sa calce iarba ! :D
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 13:13

e coruptie ca mai scapa un ban la un paznic sa-i aiba grija de masina? :-??
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 25 Apr 2008, 13:21

$1 scrie:$2 coruptie ca mai scapa un ban la un paznic sa-i aiba grija de masina? :-??

Da , atita timp cit platesti pt un drept necuvenit e coruptie !
catalin1972
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 25 Apr 2008, 13:22

$1 scrie:$2 coruptie ca mai scapa un ban la un paznic sa-i aiba grija de masina? :-??

Ma pui pe ginduri....zicea-i ca esti si sef de cabinet parlamentar. :-O Sper ca nu imparti si miei electorali prin padure pe la Snagov ?? ;)
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 13:27

$1 scrie:$2

Ma pui pe ginduri....zicea-i ca esti si sef de cabinet parlamentar. :-O Sper ca nu imparti si miei electorali prin padure pe la Snagov ?? ;)

:))
decat sa parchez pe iarba crede-ma ca mai bine fac asta! :))

si apropo de asta... in piata la Obor sunt pungi cu insemnele partidului respectiv de vanzare deci e posibil sa fi fost ceva regizat ca prea trasa de par e faza ;)
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 25 Apr 2008, 14:38

:))
decat sa parchez pe iarba crede-ma ca mai bine fac asta! :))

si apropo de asta... in piata la Obor sunt pungi cu insemnele partidului respectiv de vanzare deci e posibil sa fi fost ceva regizat ca prea trasa de par e faza ;)

Pe mine nu ma mira nimic in Romania ! Intr-adevar nu prea inteleg de ce sa te chinui sa dai niste miei d-astia electorali ca n-ai nici macar n-ai certitudinea ca aia or sa mearga la vot...
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 15:00

$1 scrie:$2Pe mine nu ma mira nimic in Romania ! Intr-adevar nu prea inteleg de ce sa te chinui sa dai niste miei d-astia electorali ca n-ai nici macar n-ai certitudinea ca aia or sa mearga la vot...

da... e aberant!
cred ca se da cu capul de peretii mormantului Caragiale cand vede astfel de faze :)) nu mai poate de ras
1nsane Member

Mesajde adicristea » 25 Apr 2008, 15:00

In primul rand, Almanahe, ma dezamagesti! Nu e ok sa calce pe iarba, dar e ok sa dea spaga? Beah!

In al doilea rand, marilyn.m, ai trei variante: ori beneficiezi de parcare gratuita aproape de locul de munca, caz in care te-ai scos, ori platesti pt a parca mai aproape de locul de munca, nu merge asta cu "muncesc doar sa platesc locul de parcare" pt ca nu te obliga nimeni sa mergi cu masina la serviciu, a treia varianta fiind sa parchezi fara plata, dar mai departe de munca. Alte discutii sunt inutile.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Alma » 25 Apr 2008, 15:05

$1 scrie:$2n primul rand, Almanahe, ma dezamagesti! Nu e ok sa calce pe iarba, dar e ok sa dea spaga? Beah!

defineste-mi si mie termenul de spaga caci eu acest caz il cunsider, cum am mai spus, platirea unui om sa-ti aibe grija de masina!
spaga dai la doctor, spaga dai la functionarii publici si in multe alte locuri dar nu la un paznic pe care il rogi sa aibe grija de masina ta! Parerea mea
1nsane Member

Mesajde coldone » 25 Apr 2008, 20:54

Lol man. Deci la doctor ca i lasi bacsis fiindca ti a salvat viata,e spaga. Dar la un paznic, caruia ii dai niste bani pentru un lucru pe care NU are voie sa l faca, nu e spaga. E perfect normal, nu?

$1 scrie:$2Auzi... Capitan Contra... daca citeai mai atent si nu rastalmaceai spusele si vedeai si tu ca in articol de unde este extrasa acea definitie se spune ca este o PROPUNERE DE DEFINITIE!
Si cine a zis ca ala este spatiu verde amenajat? Conteaza asa mult ca e amenajat sau nu? Tu probabil nu sti rolul unui spatiu verde de te legi de faptul ca n-ar fi amenajat!
Si daca ati avea capul pe umeri in loc sa va faceti atatea planuri de 1 Mai v-ati strange si ati amenaja acel spatiu daca va tot oftica faptul ca nu este amenajat...
Cat despre plantat de pomi si igienizare afla, dragul meu ecologist, ca in decursul a 10 ani de cand activez in sectorul ONG am facut proiecte de ecologizare si amenajare de parculete si spatii verzi atat de multe incat imi permit sa am aceasta atitudine fata de cei ca voi care n-aveti pic de respect fata de cei din jur...
Atitudinea voastra este exact aceea a unuia care a fost suparat de un tip de 2m si stiind ca n-are ce sa-i faca tipului baga capul in piept si cand are ocazia ii prinde catelul si-l ia la omor! Eeee ... ce treaba are saracul catel cu faptul ca te-a suparat pe tine stapanul?

Bine ca nu mi ai zis capitanul poluare :))
Nu am postat eu acea definitie. Dar mi se pare foarte corecta. Nu orice buruiana crescute nu stiu unde e spatiu verde, asa ca, poate nu stiu eu rolul unui spatiu verde, dar tu nu stii ce e spatiu verde.
Iar referitor la ultima replica..:)) Tu asta ai dedus? Ca lumea parcheaza acolo ca sa se razbune pe guvern sau ce?:)
coldone
Gold Member

Mesajde Alma » 26 Apr 2008, 11:11

$1 scrie:$2ol man. Deci la doctor ca i lasi bacsis fiindca ti a salvat viata,e spaga. Dar la un paznic, caruia ii dai niste bani pentru un lucru pe care NU are voie sa l faca, nu e spaga. E perfect normal, nu?

Acel doctor ca si un functionar este paltit, instruit si pus acolo sa-si faca treaba pentru care este angajat si platit din banii publici. Cand te duci la o clinica particulara dai cumva spaga la doctori?

$1 scrie:$2Nu am postat eu acea definitie. Dar mi se pare foarte corecta. Nu orice buruiana crescute nu stiu unde e spatiu verde, asa ca, poate nu stiu eu rolul unui spatiu verde, dar tu nu stii ce e spatiu verde.

Dupa parerea mea orice planta, fie ea si buruiana inestetica, care se hraneste prin fotosinteza este benefica oriunde s-ar regasi (mai putin pe culturi) iar aceasta nu ar trebui indepartata decat cu scopul de a planta ceva mai benefic sau mai estetic in locul acesteia.

$1 scrie:$2Iar referitor la ultima replica..:)) Tu asta ai dedus? Ca lumea parcheaza acolo ca sa se razbune pe guvern sau ce?:)

Eu am facut acea afirmatie bazandu-ma pe declaratia "invinuitului" :D prin care afirma ca a dat o raita cu frana de mana prin acel loc si a "arat" o parte din acel spatiu verde ca sa... nu stiu care era ideea si de ce a facut asta! :-?? probabil sa-si alunge frustrarea si sa se razbune pe cei care l-au amendat :-/
1nsane Member

Mesajde coldone » 26 Apr 2008, 12:37

$1 scrie:$2Acel doctor ca si un functionar este paltit, instruit si pus acolo sa-si faca treaba pentru care este angajat si platit din banii publici. Cand te duci la o clinica particulara dai cumva spaga la doctori?

La o clinica particulara platesti ca si cum ai da spaga la 10 doctori. Oricum nu va inteleg cum puteti face caz de spaga acordata doctorilor. Adica ii dai spaga unui paznic si e ok, dar nu e ok ca i dai unuia care ti salveaza viata. Si face asta pentru un salariu de mizerie.
Eu consider ca e mult mai grav atunci cand platesti pe cineva, care profitand de postul pe care l detine, iti face un serviciu nelegal. Ex: platesti un politist pt a scapa de amenda sau suspendarea permisului :), sau platesti un paznic sa te lase intr o parcare privata ;)
In fine, avem conceptii diferite si nu are rost sa ne mai contrazicem pe asta :)
coldone
Gold Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum