$1 scrie:$2nteligenta remarca!
"Hai sa mai stricam un spatiu verde, fie el si natural creat, si sa facem fratilor parcari ca de... ne e lene sa facem putina miscare de la locurile special amenajate pana la locul de munca pe jos"
http://www.ecoghid.ro/stire/ministerul_ ... i/256.html"Definitia pentru spatiul verde
... suprafata de teren, indiferent de marime, aflata în proprietatea publica sau privata ale autoritatii locale, a unitatilor, institutiilor si a celorlalte persoane juridice ori fizice, neocupata de constructii autorizate, destinata plantarii si cresterii vegetatiei ierboase si lemnoase, care are ca scop asigurarea si îmbunatatirea factorilor de mediu si a conditiilor de viata în mediul urban/rural, contribuind si la înfrumusetarea aspectului urbanistic al localitatii."adica e amenajat si nu lasat sa creasca iarba singura, deci daca era spatiu verde era cat de cat delimitat, igrijit ... etc ... ceea ce e in imagine gasesti si pe camp undeva la capatul orasului si se cheama campie si nu spatiu verde
cu alte cuvinte, daca era intradevar ca in definitie si era un gazon frumos acolo, nu cred ca isi parca cineva masina acolo ... nu suntem chiar asa "tarani" precum parem in ochii unora....
$1 scrie:$2u suport genul asta de oameni care pentru o statie de autobuz trebuie musai sa se suie in masina si sa se deplaseze desi pe jos ar ajunge mult mai repede si ar mai si face nitica miscare benefica sanatatii proprii.

numa-i ca fapt divers, umblu cu tramvaiul la lucru, exceptie 1-2 ocazii pe luna cand sunt prea obosit si stiu ca o sa adorm pe tramvai in drum spre casa/lucru sau vreau si eu sa ajung mai repede acasa sa apuc sa merg in parc cu fiu-meu

in medie fac 5-8 mii km/an majoritatea in weekend cand plecam din oras

ca incheiere nu are rost sa ne certam, omu o "gresit", fiecare are dreptul la opinia lui daca a procedat ok sau nu, nu are rost sa dam cu pietre in altul pt o chestie pe care sunt sigur ca TOTI soferii au facut-o cel putin odata dat fiind faptul ca nu avem locuri de parcare mai nicaieri in orasele ... prea multe masini, prea putine locuri de parcare
o zi cat mai frumoasa, si va doresc sarbatori fericite!
sa le petreceti alaturi de cei care va iubesc si pe care-i iubiti!