ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: NU MAI TINETI PDA HOLDER-UL PE BORD!!!

10 Iul 2008, 17:07

Eu nici cu clio, nici cu fordul n-am probleme în Rahova :) Și am radarul între scaune într-un lăcaș.

Sfatul meu mai la cald : pune holderul și pda-ul și detectorul pe bord și stai la pândă cu o bătă și vreo 2,3 prieteni. Dacă se riscă cineva rupe-i capul până nu mai mișcă.

La rece îți recomand geamuri fumirii și pe față și totul ascuns :).

Poliția nu face nimic și nici nu are interes. Cazurile în care se face ceva sunt puține și țin de anumite conjuncturi.

10 Iul 2008, 18:36

imi aduc aminte de patania lui Smiley, acu' ai patit-o si tu... :(
nici eu nu tin astfel de scule la vedere si-n general nu las nimic pe bord sau in masina peste noapte...am doar ventuzele de la detector pe parbriz si n-am de gand sa le scot si sa le pun mereu, mi se pare incomod....si sa mai stau sa sterg si urmele de pe geam :))
oricum detectorul nu e in masina, iar PDA/GPS n-am :D
dac-o fi s-o sparga din cauza ventuzelor de la detector, asta e, pun geamul pe casco...altceva n-are ce sa-mi ia

P.S.: pacat ca n-ai mai venit la Radauti, ne-am fi putut intalni la Alecsutzu la Arbore

10 Iul 2008, 19:19

$1 scrie:$2u nici cu clio, nici cu fordul n-am probleme în Rahova :) ..........

vezi ca eu prin rahova am patit-o. si darkmik a ramas, cu ceva timp in urma, fara unitatea audio, tot prin apropiere.
nu exista zone sigure si zone nesigure. oriunde ai avea masina, tot se paote trezi cineva ca vrea sa-ti verifice torpedoul.

10 Iul 2008, 19:59

pai alexandru nu a patit nimic in rahova pentru ca il stiu baietii

nu este clar,

un hot nu fura niciodata de acolo de unde sta,

eu sunt nascut in ferentari , adica locul unde s-au nascut sutii de pe 139 , aia se urcau de la piata ferentari si incepeau sa opereze prin 13 septembrie::))
acum sincer, nu este bine sa le lasam la vedere, dar nici sa stau sa le montez si sa le demontez parca nu este asa de comod , desi cam asta ar trebuie sa facem mereu .

se intampla din pacate si nu avem ce sa sa facem ..cine are ghinion are si gata

holderul ala este un fel de break me mtfckr......

10 Iul 2008, 23:46

$1 scrie:$2red ca eu sunt genul de tinta sigura

suport pda pe montat, pda in cotiera, incarcator telefon mobil., hartii de 5 lei monezi , etc ,

noroc insa ca locuiesc in sectorul 3 unde baietii sparg numai bmw-uri "_

Si mai pui si poza cu numarul masinii la avatar :))
Bafta!!

10 Iul 2008, 23:50

Ultima oara cand am fost in tara am stat 3 saptamani,masina parcata in strada cu suportul GPS pus si fata de la mp3 pusa.Nici o problema :-O

11 Iul 2008, 07:31

sa va spun eu cea mai tare faza, lucrez la aeroport la Henri Coanda, si personalul are parcare asigurata in parcarea de la aeroport care se presupune ca este securizata...in 2 saptamani s-au spart 6 masini...ale unor baieti de la brigada antitero, ale unor colegi si culmea a fost sparta si masina adjunctului de la politia aeroportuala...deci nu ma mai mira nimic!

11 Iul 2008, 16:06

$1 scrie:$2Deci sfat pentru toata lumea: NU VA MAI TINETI PDA HOLDER-UL PE BORD CA EXISTA SANSA SE CREADA VREUN HANDICAPAT CA DA LOVITURA!
Nu mi-am putut imagina vreodata asa ceva, asta depaseste imaginatia mea.
Culmea este ca am mai mers cu pda holder-ul pe bord luni de zile cand aveam focusul 1 si nu s-a intamplat nimic.

Poate avea nevoie chiar de un pda holder :D. Pda-ul probabil ca il cumparase deja de la altcineva.

11 Iul 2008, 16:30

nu ai inteles, nu a luat nimic, nici macar pda holder-ul. Ala nu e asa valoros, lui ii trebuia pda-ul ca il vindea repede.

11 Iul 2008, 18:01

$1 scrie:$2u ai inteles, nu a luat nimic, nici macar pda holder-ul. Ala nu e asa valoros, lui ii trebuia pda-ul ca il vindea repede.

DECI... sa ne facem intelesi acela este un SUPORT de PDA. nu HOLDER nu FOLDER sau mai stiu eu ce si cum... ce Doamne iarta-ma nu mai stiti romana chiar deloc????? #:-S

11 Iul 2008, 21:52

Imi pare rau pentru ghinionul tau, tot pe forum am citit ca se mai intampla, si am avut mai multa grija cu lasarea suportului la vedere.

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u ai inteles, nu a luat nimic, nici macar pda holder-ul. Ala nu e asa valoros, lui ii trebuia pda-ul ca il vindea repede.

DECI... sa ne facem intelesi acela este un SUPORT de PDA. nu HOLDER nu FOLDER sau mai stiu eu ce si cum... ce Doamne iarta-ma nu mai stiti romana chiar deloc????? #:-S

Ai gresit, e suport de ADP!

14 Iul 2008, 06:47

Oarecum legat de acest subiect. Am fost saptamana trecuta in vacanta la Piatra Neamt. Am ramas uimit de faptul ca in orasul ala toata lumea isi lasa detectoarele de radar in parbriz cand isi lasa parcata masina. Se pare ca a starpit Pinalti toti manglitorii din oras :P...

14 Iul 2008, 07:03

$1 scrie:$2arecum legat de acest subiect. Am fost saptamana trecuta in vacanta la Piatra Neamt. Am ramas uimit de faptul ca in orasul ala toata lumea isi lasa detectoarele de radar in parbriz cand isi lasa parcata masina. Se pare ca a starpit Pinalti toti manglitorii din oras :P...

Comuna MARGINEA din judetul Suceava (cam 12 km de Arbore), scrie la intrarea in localitate: Comuna Marginea. Localitate fara criminalitate! :)) Super tare. =))

14 Iul 2008, 12:25

Eu nu las nici macar suportul de la detector pe geam...nu vreau sa am surprize neplacute cu vreun nemernic de asta...
Imi pare rau de ce ai patit !

16 Iul 2008, 22:10

$1 scrie:$2arecum legat de acest subiect. Am fost saptamana trecuta in vacanta la Piatra Neamt. Am ramas uimit de faptul ca in orasul ala toata lumea isi lasa detectoarele de radar in parbriz cand isi lasa parcata masina. Se pare ca a starpit Pinalti toti manglitorii din oras :P...

Te-au iertat pentru ca era prima vizita! Nu te increde in noroc! :-"
Tembelii si nenorocitii nu au frontiere! ;)
Si apropo .... Pinalti nu are "nicio vina"! Face si el ce poate ... adica umple la buzunare ca mai toti politicienii!
Lasa pe altii sa va umble la propriile buzunare! =))
Sper ca te-ai simtit bine in dorita "Perla a Moldovei".....

18 Iul 2008, 07:33

Chiar m-am simtit foarte bine, zone si oameni super. Cat despre detector sau GPS in parbriz, eu n-am lasat nimic la vedere :D. Le bagam mereu in portbagaj, invatat din jungla bucuresteana.

21 Iul 2008, 07:22

sa va povestesc eu ce mi sa intamplat de ieri pana azi....
ieri pe la 18.00 din lenea ce-o aveam in mine l am rugat pe fratelemeu (cu care stau impreuna) sa ma lase la o bodega din oras sa beu si eu una bucata bere in linistea serii.... i am zis sa ma duca cu masina mea,sa nu i aud vorbe cu benzina scumpa si plimbari aiurea......zis si facut.....eu,proprietarul, stand in dreapta am lasat geamul jos sa mai domolesc caldura .....ma lasat fratelemeu la bodega....a adus masina acasa....eu am ajuns pe la ora 02.00 masina era in fata blocului..dimineata la 06.00 suna telefonul....o vecina....cica geamul de la pasager era deschis......cobor jos....geam deschis.....lipsa....nimic....unitatea audio la locul ei,cu fata pusa pe ea,magazia de cd-uri in torpedou,actele la locul lor.....totul ok.....inchid geamul....urc sus....ii comunic lu fratimiu' ce a facut....replica lui....."Pai nu tu l-ai deschis?"
plus ca mai aveam in prostia mea si o cheie de rezerva in masina si una de la loganul fratelui meu parcat in apropiere...si stau si pe un bulevard destul de mare din oras...foarte circulat si noaptea...
ce mai ramane de zis....noroc....oameni buni in orasu' asta al meu....

22 Iul 2008, 14:37

$1 scrie:$2a va povestesc eu ce mi sa intamplat de ieri pana azi....
ieri pe la 18.00 din lenea ce-o aveam in mine l am rugat pe fratelemeu (cu care stau impreuna) sa ma lase la o bodega din oras sa beu si eu una bucata bere in linistea serii.... i am zis sa ma duca cu masina mea,sa nu i aud vorbe cu benzina scumpa si plimbari aiurea......zis si facut.....eu,proprietarul, stand in dreapta am lasat geamul jos sa mai domolesc caldura .....ma lasat fratelemeu la bodega....a adus masina acasa....eu am ajuns pe la ora 02.00 masina era in fata blocului..dimineata la 06.00 suna telefonul....o vecina....cica geamul de la pasager era deschis......cobor jos....geam deschis.....lipsa....nimic....unitatea audio la locul ei,cu fata pusa pe ea,magazia de cd-uri in torpedou,actele la locul lor.....totul ok.....inchid geamul....urc sus....ii comunic lu fratimiu' ce a facut....replica lui....."Pai nu tu l-ai deschis?"
plus ca mai aveam in prostia mea si o cheie de rezerva in masina si una de la loganul fratelui meu parcat in apropiere...si stau si pe un bulevard destul de mare din oras...foarte circulat si noaptea...
ce mai ramane de zis....noroc....oameni buni in orasu' asta al meu....

:)) :)) lol, poi daca Doamne fereste te ginea un baietas si lua si cheile de la masini care zici ca le aveai in... MASINA, ala era cel mai fericit hot, cred ca la cat valorau masinile, dadea dracu si pda-ul si si magazia de cd uri si actele si iti zicea "frate mersi mult, cu ajutorul tau, ies mai repede la pensie decat credeam" :))

23 Iul 2008, 10:46

$1 scrie:$2u nu las nici macar suportul de la detector pe geam...nu vreau sa am surprize neplacute cu vreun nemernic de asta...
Imi pare rau de ce ai patit !

asta e culmea!
pai au si ventuzele alea o durata de viata...
de unde iei altele?

23 Iul 2008, 11:59

Sunt pe toate drumurile ventuze d-alea :D

23 Iul 2008, 13:28

"NU MAI TINETI PDA HOLDER-UL PE BORD" cred ca cei din Aviatiei nu au citit atent :)) eu strabat des cartierul asta si aseara am numarat 24 de masini cu suportul in geam, asta pe la 9 seara, sunt convis ca sunt mult mai multe, asa fara frica. Dar de, poate ca legea si ordinea sforaie mai tare aici 8-}

29 Iul 2008, 12:14

eu tin mereu in suportul de la detectorul de radar. suportul de la PDA nu il (mai) tin ca vreau sa il vand. dar detectorul chiar daca il dau jos din parbriz niciodata nu il iau cu mine in casa. oricum, unde tin eu masina s-au spart de mai multe ori gemuri laterale pentru diverse device-uri gen detector.
oricum, cel mai tare ramane un prieten, care cand pleaca din masina, ia fata cd-playerului si o pune intr-un compartiment in tavan (Are vectra acolo un locas) si deschide torpedoul. cica daca lasi si torpedoul deschis, nu are rost sa iti sparga masina.

ar fi culmea sa iti sparga geamul si sa iti inchida torpedoul, ca il lasasesi deschis... :)

29 Iul 2008, 12:16

=)) =)) =))

29 Iul 2008, 12:51

Eu stiu pe un nene caruia i-au spart o amarita de dacie din 80 de 5 ori intr-o saptamina jumate furindu-i TOT ce se putea demonta si refolosi (a se citi "tot ce se putea fura") si ma refer aici pina si la husele de pe scaune, tetiere, inclusiv i-au dat fetele de la usi jos sa-i fure boxele din usi. Cele "normale" de furat le-au furat sistematic in primele dati. Ah...si de fiecare data erau cu obraz si ii inchideau usa :D

29 Iul 2008, 13:41

Ca sa desfaci o fata de usa de dacie dureaza ceva.... nu i-o fii vazand nimeni?? :|

29 Iul 2008, 13:50

La dacie nu trebuie sa dai fata de usa jos ca sa scoti o boxa, daca e in locasul ei.

29 Iul 2008, 21:06

jo a zis ca i le-a dat jos :P

29 Iul 2008, 22:13

Si in alte orase e la fel. Eu mi-am uitat masina deschisa peste noapte, cu holderul montat si cu o geanta destul de pretioasa in portbagaj. In afara de spaima de dimineata, cand am vrut sa deschid masina si am vazut ca de fapt am inchis-o, n-am patit nimic. Se intampla in Baia Mare...hotii nostri sunt prin Austria/Franta/Italia :)

Probleme apar in orasele din care n-au apucat sa "emigreze" toti, gen Bucuresti, Timisoara, Cluj...astea mari.

30 Iul 2008, 09:29

$1 scrie:$2

Si in alte orase e la fel. Eu mi-am uitat masina deschisa peste noapte, cu holderul montat si cu o geanta destul de pretioasa in portbagaj. In afara de spaima de dimineata, cand am vrut sa deschid masina si am vazut ca de fapt am inchis-o, n-am patit nimic. Se intampla in Baia Mare...hotii nostri sunt prin Austria/Franta/Italia :)

Probleme apar in orasele din care n-au apucat sa "emigreze" toti, gen Bucuresti, Timisoara, Cluj...astea mari.

Pai fii sigur ca nu a trecut un hot pe acolo. Ca altfel, nu mai scriai asa acum. Treceai in cealalta tabara :))
Si oricum un hot cand vrea sa fure ceva, nu cauta prin parcare masinile deschise, se uita dupa ce straluceste prin ele, ca nu trebuie sa fie deschisa ca sa intre in ea.

31 Iul 2008, 12:19

si ca sa mai radem de prostia unui hot..:un amic s-a trezit dimineata cu geamul de la portiera spart de un hot, care cica voia sa ii fure casetofonul...ghinionul lui a fost ca masina fiind ``cheala`` nu era dotata cu sistem audio :)).
P.S.Romania este cea mai sigura tara...toti marii hoti sunt plecati afara :D
Răspunde