problema ei este una interioara, si nu vreau sa fiu rau. si nici nu vreau sa ma intelegi gresit. pe ea nu o deranjeaza cum se vad copacii cand treci pe langa ei, ca se vad 5 copaci intr-un minut sau ca se vad 150 de copaci intr-un minut.
pe ea o deranjeaza viteza aia pe bord. atata tot. deci ai mai multe optiuni: fie sa ai o discutie cu ea in care sa incerci sa intelegi de ce o deranjeaza si sa ii explici ca uneori trebuie adaptata viteza la conditiile de drum (Cand se poate, ii dai, ca nu stii ce se intampla mai incolo...pot fi blocaje, accidente...) si cand nu se poate, tragi pe dreapta frate.
fie sa iti iei un sticker de aplicat pe bord unde la ora 12 fix sa apara 60 de km/h si la 12 si un sfert (aici ar trebui sa fie 130-140) sa fie 110 km/h.
La mine jur ca nu se vede din dreapta decat pana pe la 90.
Aceeasi discutie am avut-o si eu cu maica-mea, pe Bucuresti Pitesti, eram 4 in masina si eu mergeam cu 160. maica-mea, din spate, susotea cu taica-miu: "-fii atent, are 160 km/h dar fiind autostrada nu am nicio problema si nu pare atat de periculos".
Parintii consoartei insa, cand am luat masina, la vreo 2-3 luni am mers cu fratele prietenei la Galati, cu 2 masini si continuau sa o intrebe daca "i-am dat mai mult de 100km/h?" si noi mergem in linie :160