de bibanu47 » 17 Ian 2009, 23:07
Ehe domnilor,ce amintiri placute am,stateam cu prieteni in parc pana la 1 noaptea si cantam la chitara,muzica apusa,mai prin padure la un mic,o bere,o iarba verde,acum daca mergi in parc cand se insereaza,ori te taie,ori si.o "trag" pe banca la vedere si in padure nu se mai poate merge,ca se fac raliuri cu BMW,de catre tineri de 18/19 ani care nu stiu cand au muncit,de au asa masini.Multumesc lui Dumnezeu ca am un baiat de 14 ani,e clasa a8 a,invata foarte bine,nu.mi creaza probleme si nu vrea sa iasa in oras nici sa.l pici cu ceara,vine acasa cu colegii si se joaca cu mingea si la calculator.La televizor nu se uita decat la canale de sport,e bolnav cu fotbalul,cred ca stie toti fotbalisti de pe pamant,sport care eu unul nu.l indragesc si avand in vedere ca si sotia e microbista,cand sunt campionate,imi vine sa plec de acasa.As dori la toata lumea copil ca al meu,fara sa ma laud si din punct de vedere al sanatatii si al cuminteniei si al vocabularului.Eu sunt nascut pe 12 iulie si el pe 13 iulie,va dati seama ce socoteala am facut?In 14 ani si jumatate nu stiu daca a luat 3 palme de la mine si de multe ori cand mai face nazuri la mancare si se cearta cu maicasa,tot la mine fuge,cu toate ca are 1,87,ca si mine.Regret ca trebuie sa o spun,dar de multe ori se intampla,ca un anturaj prost sa.ti strice chinul tau de.o viata,de al educa.Un singur lucru imi pare rau,nu are nici.o inclinatie spre mecanica,nici nu vrea sa auda,as fi vrut sa am si eu de la cine sa invat dar nu am avut de la cine,el are dar nu e pasionat,ma vede pe mine ca sunt bolnav si o tine una si buna ca se face doctor.Nu as avea pretentia la el,sa se faca mecanic,dar cel putin sa invete lucruri elementare,care dupa ce eu nu o sa mai fiu,lui sa.i fie folositoare,in viata,adica sa fie capabil sa.si schimbe singur un intrerupator,o priza,un robinet la apa,o garnitura la baie,un stecher,toate aceste servicii costa,dar in primul rand trebuie sa gasesti si un om competent.Nu stiu in ce masura sunteti in asentimentul meu,dar sper ca nu o sa ma faca nimeni un "comunist invechit".Sanatate maxima.Gabi.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.