ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
17 Mai 2009, 10:55
Show ptr "ochi si urechi" au facut grecii, azerii, ucrainienii; ptr "creier" a fost Patricia si rusii - geniala ideea cu acelasi personaj de pe scena si in videowall-uri dar cu trecere de timp/imbatrinire...
Foarte tare a fost corul armatei rosii din semifinala de marti, cu tobosarii aia sincronizati si intorsi cu cheita, si cu TATU!
18 Mai 2009, 07:32
Intr-o anumita masura ma bucur ca am iesit pe 19, numai ca sa arunc cu rahat pe kkt-ul ala de juriu! Aia a fost cea mai proasta idee ... dupa ce au trecut prin 100 de jurii si concursuri, avand in vedere ca populatia voteaza, ea trebuia sa aleaga!
Din partea mea pentru acel juriu un mare MUMU!!
06 Mar 2010, 22:36
ce parere aveti de melodiile calificate in finala anul asta la noi (acum in direct pe TVR1) ?
eu am votat-o pe Paula Seling
06 Mar 2010, 22:40
Pana acum foarte foarte slab, dupa parerea mea.
06 Mar 2010, 22:45
am modificat putin titlul, adaugand si un "2010", ca n-are rost sa deschidem un alt topic
imi place organizarea, se cunoaste mana Marinei Almasan
melodiile...nu cine stie ce, intr-adevar, dar sa mai vedem pana la sfarsit
06 Mar 2010, 23:40
Da, cam aia e, vad ca si oamenii tot aia au votat. Mie aia mi-a placut, mi-a placut aia cu Lula (sau cum o cheama pe blonda de la Wasabi) si, curios, melodia aia a Alexei, desi nu as fi crezut: e roz, e fetita, e melodie lalaita asa, dar m-a prins cu ceva

.
07 Mar 2010, 00:04
din punctul meu de vedere... varza toate... si pe langa asta nu fac spectacol. pai se poate compara vreuna cu show-ul facut de Luminita Anghel si Sistem acu' cativa ani?
07 Mar 2010, 00:35
De departe a fost cea mai buna piesa, cam slabute piese anul asta. Sper ca la anul sa se implice mai mult alti baieti de se pricep (cum au fost simplu, cum a fost moga) ca noi o cam aburim la eurovision asa.
07 Mar 2010, 20:18
Votat Paula Seling pentru ca a fost singura care mi-a placut. Din pacate, la Eurovision nu cred ca o sa faca ceva.
07 Mar 2010, 21:07
Singura melodie cu adevarat buna si care cu adevarat s-ar fi batut pentru Eurovision am avut-o acum doi ani - Shine. Ce rau imi pare acum ca nu am avut atunci juriul de aseara.
07 Mar 2010, 22:36
Cum sa te bati pentru Eurovision cand an de an se voteaza pe prietenii? Nu avem sanse sa castigam indiferent de melodie, dar macar putem spera la o clasare buna.
08 Mar 2010, 07:04
E normal ca Suedia sa voteze Norvegia, de exemplu, au aproape aceeasi cultura, tie nu ti-ar placea melodia Moldovei? Si adu-ti aminte ca am avut un loc 3, deci daca melodia e buna, e votata. Shine era din acea categorie.
08 Mar 2010, 11:08
Si Moldova are aceeasi cultura cu Rusia? Bulgaria cu Grecia? Sau intreb altfel: cultura noastra nu seamana cu a nimanui?
08 Mar 2010, 11:15
Raspuns: Cultura noastra seamana cu multe altele din aceasta zona balcanica. Incultura insa nu seamana cu niciuna iar aceasta din urma primeaza
08 Mar 2010, 11:15
Ba tocmai ti-am zis: nu primim 12p intotdeauna de la Moldova?
08 Mar 2010, 11:24
Tocmai asta spuneam: NU primim. Eu nu pot sa uit cum baiatul de la Zbob si Zduba tinut sa ceara scuze in numele Moldovei ca nu ne-au acordat primul loc, cu atat mai mult cu cat noi ii votasem.
Daca am fi primit 12 puncte de la Moldova, crezi ca mai bateam campii pe aici?
Si daca nu ma insel, momentul de care imi aduc aminte a avut loc exact in anul in care au participat baietii de la Sistem.
08 Mar 2010, 11:27
S-a intamplat o singura data, Bogdan

. De fiecare data cand m-am uitat eu, noi am facut schimb de "amabilitati" cu Moldova. C-asa-i in tenis!
08 Mar 2010, 11:31
Asadar se ajunge la ce spuneam: se voteaza pe prietenii. Noi avem mai putini prieteni (Moldova si Spania), dar nici pe ei nu putem fi siguri.
08 Mar 2010, 11:36
Spania de fapt nu ne e prietena, dar avem multi oameni plecati acolo si de aia luam punctulete. Desi sunt de acord cu tine pana la un punct, totusi consider ca daca melodia e foarte buna nu poate sa nu ia puncte si sa castige.
08 Mar 2010, 11:39
Se poate sa ia puncte (vezi Sistem), dar nu se poate sa castige (vezi tot).
08 Mar 2010, 13:52
India si Bangladeshul nu ne voteaza ?
08 Mar 2010, 22:42
Hai sa va stric putin cheful si sa va spun (ca unul care informatii "inside") ca ne va veni si noua rindul la Eurovision, adica au venit deja reprezentanti de la EBU si s-au interesat de capacitatea noastra de a organiza un astfel de show; raspunsul l-au dat tot ei: cind vom avea un stadion functional atunci mai discutam (oricum echipa tehnico-artistica e in exclusivitate straina)...
Deci nu cred ca e cazul sa mai continuam cu cine pe cine voteaza, voturi geostrategice si altele ca semanam cu copiii care il asteapta pe Mos Craciun!
09 Mar 2010, 03:13
Tinand cont ca an de an se voteaza foarte asemanator si ca in seara asta a nins rau de tot concluzionez ca Mos Craciun trebuie sa ajunga.
27 Mai 2010, 23:01
suntem calificaţi in finală !
27 Mai 2010, 23:06

Ne vedem cu Paula in finala!! Excelent rezultat al romanilor pina acum!
28 Mai 2010, 08:25
Am inteles eu rau sau ne-am calificat ULTIMII? (Europa FM spunea ca ne-am calificat pe pozitia 10, or 10 s-au calificat de toate din seria asta

)
28 Mai 2010, 08:29
ultimii au fost danezii, noi am fost anuntati 7 din 10, deci antepenultimii
oricum, nu cred ca acest clasament are vreo valoare, nu am vazut puncte sau altceva, deci ma gandesc ca ordinea anuntarii calificatilor a fost aleatorie
28 Mai 2010, 08:41
10 a fost numarul de concurs parca. Punctele obtinute nu au fost anuntate pentru a nu influenta votarea de Sambata. Am fost anuntata a 7-a, asa cum zicea si Alen, dar nu stim daca am avut punctajul cel mai mic sau cel mai mare. Oricum, piesa e buna, pacat ca nu avem putin show.
28 Mai 2010, 08:49
Organizatorii au mentionat in mai multe randuri ca anuntarea pieselor calificate se face in ordine aletorie. Asadar, faptul ca au mai "strigat" 6 inaintea noastra nu cred ca are vreo importanta.
28 Mai 2010, 10:14
Recunosc ca piesa mi s-a parut anosta, dar aseara chiar A SUNAT BINE!!!