ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
18 Iun 2008, 18:11
NIS (Norton Internet Security) 2005 acasa, crackuit, merge fara pb
Kaspersky la birou, dar pune 15.000 de intrebari
18 Iun 2008, 18:28
am inteles, eu am acuma Avast! pe laptop, si incepuse sa-mi detecteze un troian, am cautat pe net si am gasit o rezolvare, acum sper ca totul va fi ok. totusi pe desktop am nod32 si nu a facut figuri pana acum (sper ca nu din cauza ca nu detecteaza troian-uri

)
18 Iun 2008, 18:37
ESET Smart Security + firewall Vista SP1. Adica antivirus + antispyware + firewall + antispam. E liniste. Iar pe cele de la munca, NOD32 + firewall-ul din XP SP1.
P.S. ESET e firma care produce NOD32. Nu si-a pierdut deloc din calitati, dimpotriva.
18 Iun 2008, 19:54
Acest ESET Smart Security e doar pt Vista? sau merge si pe xp?
18 Iun 2008, 20:38
http://www.eset.ro/products/index.php e pentru ambele. Mai exact:
"Sisteme de Operare: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP (32 si 64-bit), Microsoft Windows Vista (32 si 64-bit)"
18 Iun 2008, 21:20
eu am urmatoarea combinatie: Windows Vista SP1 cu licenta cumparata + Kaspersky Internet Security 7 cu licenta de 1 an. Sunt super multumit si nu am avut probleme de nici un fel de vreo 5 luni si totul merge ok, nu am sesizat nici o incetinire a sistemului.
19 Iun 2008, 08:23
NOD32+Zone Alarm pentru firewall, am descoperit ca desi era setat manual, firewall de la Win XP mai avea "brese". La ce calculator am(Celeron 2.4 GB+756 RAM) merg ambele brici, adica am resurse pentru tot ce mai fac pe jucarie.
19 Iun 2008, 08:34
Acuma folosesc NOD32 in combinatie cu Karpensky Anti-Hacker si firewall Windows.
19 Iun 2008, 09:32
am folosit kav 6.0.
dupa ce a expira licenta, am folosit nod32.
apoi am bagat kav7.0 si la un scan am descoperit foarte multi "troieni". lucru pe care nod 32 nu i-a impiedicat sa-si faca, cuib.
so... in opinia mea kav este mai bun. desi papa multe resurse.
19 Iun 2008, 12:48
Io BitDefender de cel putin 4 ani si sunt tare multumita (acum am internet security 11 cu licenta pt o luna)... dau 8 lei/luna...nu-i mai am..dar n-am probleme
19 Iun 2008, 19:32
Firewall nu folosesc fiindcă nu mă leg direct la internet ci printr-un router care are filtre inclusiv la nivel hardware. Ca antivirus, deocamdată avast, dar mă gândesc să trec pe avira, considerat cel mai bun antivirus de revistele de specialitate.
19 Iun 2008, 19:56
eu folosesc nod 32 de cativa ani si mi se pare destul de bun.
19 Iun 2008, 20:11
Eu folosesc Avira de vreo 2ani si nu am avut nici un fel de problema si l-am mai pus si la altii care habar nu au nimic de calculator si la fel.
Ca firewall folosesc Look 'n' stop si sunt si in spatele la un router.
Am uitat sa specific, toate sunt free.
19 Iun 2008, 22:07
Va recomand cu toata increderea
- antivirus Avira Personal Edition
- firewall Comodo
Ambele sunt free, consuma resurse putine si au un grad de siguranta ridicat.
19 Iun 2008, 22:21
Windows XP Pro cu SP3, Windows XP Home cu SP3 si Mac OS X 10.4.10 Tiger, nu am nici un fel de antivirus si nici firewall. Am tot incercat unul altul insa rupea la resurse, iar cei care nu observ acest lucru sa incerce cateva teste

.
In caz de ceva am kiturile de la Kav 8 si NOD32.
24 Iun 2008, 15:32
Eu...kis 7.0 cu licenta.Probleme...niciuna.
30 Iun 2008, 20:48
Windows XP Home Ed....cu licentza.....si Bitdefender10.....tot cu licentza.....mere beton....
05 Iul 2008, 09:15
McAfee cu tot tacamul

nici o problema...
09 Iul 2008, 21:38
nod 32
11 Iul 2008, 00:19
McAfee internet security + 2 routere
12 Iul 2009, 01:55
Avira ...e cel mai bun antivirus free.
Dupa mine rezultatele celor mai de incredere teste se pot vedea aici
http://www.av-comparatives.org/images/s ... port22.pdfIn mare toti antivirusii au fost pusi la o cura de slabire si amprenta lor pe sistem este mult mai mica decat acum 2 ani cand norton, kaspersky si alti giganti ingenuncheau orice sistem le dadeai.
Parca nod32 reprezinta cel mai bun compromis. De firewall nu simt nevoia ..cred ca si ala al windowsului e dezactivat.
Asemenea nu sunt deacord cu companiile\firmele ce folosesc pe toate statiile\computerele aceeasi solutie antivirus.
Daca acum cativa ani Avastul era o surpriza placuta acum nu a mai ramas decat o solutie ilustra plina de bug-uri ce nu prea ofera nici o protectie ... un "cah" categoric pentru Avast.
12 Iul 2009, 02:06
Subscriu si eu pentru Avira!
Nu mai zic ca ma bate gandul sa-l si cumpar. Nu am cumparat pana acum nici un antivirus, dar asta eu zic ca-si merita banii.
Numai cati ani l-am folosit gratis, si din cate belele m-a scos, si tot merita banii.
12 Iul 2009, 02:55
Kapersky in general kapersky este the best antivirus,key pentru el se gasesc pe net daca sti sa cauti si il ai....gratis!
12 Iul 2009, 05:38
Folosesc de cativa ani ( numai cu licenta ) Kaspersky Internet Security, iar acum versiunea 2009 tot cu licenta si sunt foarte multumit de el. Recomand cu incredere.
12 Iul 2009, 09:10
Bitdefender Internet Security 2009 cu licenta, merge bine, probleme n-am avut si la pret, (40 Ron/an) e cea mai ieftina solutie de protectie.
12 Iul 2009, 11:13
$1 scrie:$2.. De firewall nu simt nevoia ..cred ca si ala al windowsului e dezactivat.
Asemenea nu sunt deacord cu companiile\firmele ce folosesc pe toate statiile\computerele aceeasi solutie antivirus.
1) Adica ai PC-ul conectat
direct la net (fara router sau ceva similar) si fara firewall? Si folosesti Windows?
2) Sunt ratiuni de:
- management (la 200.000 de PC-uri ce faci, dai cu banul sa vezi ce pui pe unul sau pe altul)?
- costuri (mult mai mici pentru o singura solutie)
Este adevarat ca de obicei se folosesc solutii diferite intre scanarea la intrare (mail/internet) si cele de pe statii.
LE: Si intr-adevar, experienta te fereste de multe ori (mail-uri suspecte, link-uri care "bat" in alta parte, download-uri/softuri periculoase...).
12 Iul 2009, 11:40
Cu "LE"-ul lui Mihai, sunt si eu de acord!

Am pus si eu un pariu o data cu un prieten si am stat vreo 2 luni fara antivirus si fara firewall si nu am patit nimic.
Acum tre' sa recunosc ca am avut noroc ca in momentul de fata circula un rahat de virus care se ia prin autorun-ul de la stykuri si-ti face varza calculatorul.
12 Iul 2009, 11:53
$1 scrie:$2a recomand cu toata increderea
- antivirus Avira Personal Edition
- firewall Comodo
Ambele sunt free, consuma resurse putine si au un grad de siguranta ridicat.
Subscriu .
In tot cazul nu sint si nu voi fi de acord sa dau bani pe programe ....
Pentru un alt calculator pe care am date importante folosesc un sistem imbatabil : nu are legatura cu internetul , nu se introduce nimic strain pe el , nu se asculta muzica , nimic ....
Poate spune cineva de ce in administratia multor tari din Europa se foloseste NUMAI Linux ????
12 Iul 2009, 12:07
$1 scrie:$2Poate spune cineva de ce in administratia multor tari din Europa se foloseste NUMAI Linux ????

Din raţiuni de paranoie

Fiind vorba de soft "închis", mai mult, aparţinând unei corporaţii americane, le este frică să nu cumva să fie plantat ceva acolo de febei sau siaiei, enesei sau alte acronime. De aceea folosesc soft open source, fiindcă au acces la surse.
Trust me, nu este vorba de costuri. O implementare de open source poate costa mai mult decât o implementare Microsoft. Nu trebuie gândit numai din prisma costurilor cu licenţa. În general, la proiecte majore, de acest gen, costul licenţelor nu depăşeşte 10-15%. Folosind open source, economia făcută cu costul licenţelor este anulată de costurile suplimentare cu trainingul utilizatorilor, costuri legate de interoperabilitate şi compatibilitate etc.