-
alecsutzu - Proud Fiesta Owner
- Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP
Discutii libere/forum
Sigla Clubului sau cum ne facem recunoscuti de departe
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Moderator: Automatistul
de verga_Cip » 11 Oct 2006, 14:41
aha,...
dar FORD centrat.... cumva...
apoi.. mi se pare mie sau Club si .RO sun usor aplecate??? Parca urmeaza un arc de cerc!!!
Pune-le drept! ca marime e ok!
Bafta
dar FORD centrat.... cumva...
apoi.. mi se pare mie sau Club si .RO sun usor aplecate??? Parca urmeaza un arc de cerc!!!
Pune-le drept! ca marime e ok!
Bafta
Asigura-te temeinic cand conduci...motociclistii chiar exista in trafic!!!
Fa parte din grupul CLUBFORD Bacau
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=1285
Ex: Ford Focus turnier 1.8 TDCi 85 kW 2003
-
verga_Cip - 1nsane Member
- Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005
de verga_Cip » 11 Oct 2006, 14:44
pune CLUB si .RO pe mijloc... ca si cum ai trage o axa.. de-alungul siglei....
si FORD pe centru.. MARE!
si FORD pe centru.. MARE!
-
de alecsutzu » 11 Oct 2006, 14:45

is daca centrez Ford mai tare nu imi mai intra club, trebuie sa`l scriu mai mic, dar incerc...
-
de pretorian » 11 Oct 2006, 14:46
frumos da nu imi place..... cine poate sa puna cdr-ul aici sa iau si io sa ma joc si euuuuu...... cat mai multe idei atat mai bine
Fiesta 1.4 TDCi
HONDA Accord 2.4 i-VTEC
HONDA Accord 2.4 i-VTEC
-
pretorian - Gold Member
- Maşina: Honda ACCORD, 2.4 i-VTEC, Siver Grey
de verga_Cip » 11 Oct 2006, 14:49
CDR e cu licenta... :icon_mrgreen: si nici eu nu-l am... sa caut acasa.. aveam 8-ul.... dar sigla e facuta cu 10!
nu stiu cat de compatibile sunt!
nu stiu cat de compatibile sunt!
-
de razvan1975 » 11 Oct 2006, 14:54
Fisierul CDR are 11 mega ceea ce este cam mult pentru E-mail. Eu am o varianta digitizata a ovalului ford facuta de mine dupa sigla originala care este un CPT (adica poza - 15Mb). Am adaugat si fontul Ford Script. Trebuie doar sa stergeti extensia RAR de la fisierele atasate.
Ford Focus 1,6 TDCi 16v - 90CP - 5 usi - Ambiente+ - Deep Navy
Bucuresti
Bucuresti
- razvan1975
- Ford Freak
de razvan1975 » 11 Oct 2006, 15:18
Dupa cum vad se doreste sa se faca o sigla doar pentru site ignorandu-se faptul ca ea va aparea pe o puzderie de alte materiale. Iar prin adaugarea lui .RO se va intelege clar directionarea publicitatii catre un club virtual nicidecum o asociatie cu personalitate juridica. Asa ca atentie mare la ce vrem sa transmitem in momentul cand cineva care nu stie despre ce este vorba va vedea sigla respectiva. Imaginati-va un pliant de prezentare al unui concurs in care participantii vor fi IXULICA si ClubFord.ro. Daca vreti sa luam la puricat fiecare aspect al siglei putem sa discutam. Se pare totusi ca nu prea ati citit primul post al topic-ului in care sunt enumerate cateva repere obligatorii in crearea unei sigle. Repere pe care nu le-am inventat eu ci unii muuult mai destepti decat mine. Eu doar vi le-am expus si voua.
Sper sa nu fiu gresit inteles dar eu astept variante grafice diferite ca si compozitie deoarece varianta care contine elementele definitorii ale persoanei juridice Club Ford Romania corespunde destul de bine cerintelor de simbolistica mai fiind eventual necesara doar o aranjare a dimensiunilor fiecarui cuvant in parte.
Poate ca pentru a putea realiza o sigla foarte buna pentru club mai intai trebuie sa analizati foarte atent simbolurile prezente in sigla Ford si sa intelegeti cat mai bine mesajul subliminal transmis de catre aceasta.
Sper sa nu fiu gresit inteles dar eu astept variante grafice diferite ca si compozitie deoarece varianta care contine elementele definitorii ale persoanei juridice Club Ford Romania corespunde destul de bine cerintelor de simbolistica mai fiind eventual necesara doar o aranjare a dimensiunilor fiecarui cuvant in parte.
Poate ca pentru a putea realiza o sigla foarte buna pentru club mai intai trebuie sa analizati foarte atent simbolurile prezente in sigla Ford si sa intelegeti cat mai bine mesajul subliminal transmis de catre aceasta.
Bucuresti
Bucuresti
- razvan1975
- Ford Freak
de alecsutzu » 11 Oct 2006, 15:25
btw..... .ro means ROMANIA.....
deci ClubFord.Ro = Club Ford Romania sau CFOR e 3 in 1....ca si cafeaua jacobs....
Cand ii zici cuiva de 3 in 1 se gandeste la jacobs....corect??
Asa si cu ClubFord.Ro, cand ii zpui cuiva asta, se gandeste automat la Club Ford Romania.
deci ClubFord.Ro = Club Ford Romania sau CFOR e 3 in 1....ca si cafeaua jacobs....
Cand ii zici cuiva de 3 in 1 se gandeste la jacobs....corect??
Asa si cu ClubFord.Ro, cand ii zpui cuiva asta, se gandeste automat la Club Ford Romania.
-
de mariuscociorva » 11 Oct 2006, 15:26
corect nu are rost s ane schimbam numele ...
Ford Focus 1,8 tdci
- mariuscociorva
- 1nsane Member
de razvan1975 » 11 Oct 2006, 15:28
Toata lumea nu inseamna doar cei care au accesat site-ul ci toti cei cu care reusim sa luam contact iar clubford.ro este de fapt o adresa de web care se afla in romania. Ba mai mult lumea cunoaste de fapt club-ford.com nicidecum .ro asa ca acest argument nu este foarte solid. primul lucru pe care il va face un om care vede sigla cu Club Ford Romania si care vrea sa ne gaseasca pe net va incerca sa acceseze adresa http://forum.clubford.ro, http://www.club-ford.ro, http://www.clubfordromania.ro.
Bucuresti
Bucuresti
- razvan1975
- Ford Freak
de verga_Cip » 11 Oct 2006, 16:39
deci...
o parere... sunt si nu sunt de acord cu tine Razvan...
FORD este o marca, prin care noi ne definim... ca avem toti FORD. Deci as pastra nealterata sigla, ca fiind elementul definitoriu...si as aduce nuanta prin identificarea numelui clubului.
Alterarea siglei, inseamna alterarea a ceea ce ne defineste, ceea ce ne-a unit. Eu unul de-aici plec. ...de la sigla FORD... si sa cautam sa gasim ... "nuante"..
Spre exemplu sigla FFOC.co.uk este semnificativa.. ea poate fi citita in 'jde mii de feluri.. ford focus.co.uk.. ford focus owners club... cu sau fara .co.uk... dar ea trimite imediat la un club din MAREA BRITANIE....de-aia e .ro.. ca e romania..indiferent ca ne place sau nu... apoi nu inventam noi primii clubul ford, ca au fost altii inaintea noastra...
Variante grafice.. pai pot pune un patrat in care scriu FORD... nu va avea niciodata AMPRENTA sau PUTEREA siglei originale FORD... club inseamna "uniune"... in acesta caz o uniune FORD, dar nu UNIUNEA E MAI MARE CA FORD, CI FORD e mai mare ca uniunea.... pentru ca FORD reprezinta o marca, iau clubul reprezinta o particica din familia ford, in speta ROMANIA.. adica ".ro"
Asa vad eu!
Bafta
o parere... sunt si nu sunt de acord cu tine Razvan...
FORD este o marca, prin care noi ne definim... ca avem toti FORD. Deci as pastra nealterata sigla, ca fiind elementul definitoriu...si as aduce nuanta prin identificarea numelui clubului.
Alterarea siglei, inseamna alterarea a ceea ce ne defineste, ceea ce ne-a unit. Eu unul de-aici plec. ...de la sigla FORD... si sa cautam sa gasim ... "nuante"..
Spre exemplu sigla FFOC.co.uk este semnificativa.. ea poate fi citita in 'jde mii de feluri.. ford focus.co.uk.. ford focus owners club... cu sau fara .co.uk... dar ea trimite imediat la un club din MAREA BRITANIE....de-aia e .ro.. ca e romania..indiferent ca ne place sau nu... apoi nu inventam noi primii clubul ford, ca au fost altii inaintea noastra...
Variante grafice.. pai pot pune un patrat in care scriu FORD... nu va avea niciodata AMPRENTA sau PUTEREA siglei originale FORD... club inseamna "uniune"... in acesta caz o uniune FORD, dar nu UNIUNEA E MAI MARE CA FORD, CI FORD e mai mare ca uniunea.... pentru ca FORD reprezinta o marca, iau clubul reprezinta o particica din familia ford, in speta ROMANIA.. adica ".ro"
Asa vad eu!
Bafta
-
de adispan » 11 Oct 2006, 17:10
baieti, io zic sa facem distinctia intre CLUBUL OFICIAL/ASOCIATIA CLUBFORD si site-ul acestuia, si implicit forumul de pe acest site
in opinia mea, sigla trebuie sa reflecte denumirea clubului, adica a organizatiei; asociatia nu este club-ford.com sau .ro
putem face ovalul unde sa apara denumirea asociatiei, si peste/sub oval, in afara acestuia, adresa de internet a site-ului - NU a forumului care va functiona pe site, sau ca link de la site
io nam nici cea mai mica idee de facut/editat poze, drept care nu va pot da si un exemplu grafic la ceea ce am scris ... poate incercati voi?
merci
Adi
in opinia mea, sigla trebuie sa reflecte denumirea clubului, adica a organizatiei; asociatia nu este club-ford.com sau .ro
putem face ovalul unde sa apara denumirea asociatiei, si peste/sub oval, in afara acestuia, adresa de internet a site-ului - NU a forumului care va functiona pe site, sau ca link de la site
io nam nici cea mai mica idee de facut/editat poze, drept care nu va pot da si un exemplu grafic la ceea ce am scris ... poate incercati voi?
merci
Adi
- adispan
- Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
- VIN: WF03XXGCD36M19528
de Extremero » 11 Oct 2006, 19:56
Ganditi-va si la aplicabilitate. In tipar merge oricare variantele de mai sus.
Dar cand vom ajunge la materiale facute altfel decat pe offset sau plotter, pe care se va aplica sigla in format mic, se vor busi degrade-urile si rasterele.
Cred ca varianta finala va trebui facuta si in versiune cu culori pline.
Dar cand vom ajunge la materiale facute altfel decat pe offset sau plotter, pe care se va aplica sigla in format mic, se vor busi degrade-urile si rasterele.
Cred ca varianta finala va trebui facuta si in versiune cu culori pline.
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008| Jeep Cherokee [KJ] | 2.8 CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
[EX - Ford Focus ST170] | [EX - Ford Focus Futura | 1.8 Zetec 16v | 2003]
[EX - Ford Focus ST170] | [EX - Ford Focus Futura | 1.8 Zetec 16v | 2003]
de Maddogul » 11 Oct 2006, 21:02
Mie imi place cea facuta de FFocus daca ai timp sa o faci cu . dupa ClubFord si RO cu litere mari si restul ccu litere mici mania
Multumesc
Cu Stima
Multumesc
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97
Maddog Garage
Maddog Garage
-
Maddogul - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
- VIN: WF0FXXGAGFRA56025
de Maddogul » 11 Oct 2006, 23:53
Absolut si stai linistit fiindca o sa devenim legali si apoi vom cere acordul Ford si vom fi in regula
Oricum nu folosim nimik care sa dauneze marcii Ford si nu le aducem nici un Prejudiciu ci dimpotriva free comercial
Cu Stima
Oricum nu folosim nimik care sa dauneze marcii Ford si nu le aducem nici un Prejudiciu ci dimpotriva free comercial
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Maddog Garage
Maddog Garage
-
Maddogul - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
- VIN: WF0FXXGAGFRA56025
de AlexM. » 12 Oct 2006, 10:19
Totusi daca apare peste tot numai clubford.ro de ce mai schimbam sigla? Totusi nu cred ca ar trebui sa apara clubford.ro, pentru ca nu asta este numele. "parerea mea" este ca ar fi frumos sa fie o sigla pe care sa scrie sus CLUB usor mulat dupa partea de sus a siglei, la mijloc FORD si sub ROMANIA, scris tot usor mulat dupa sigla.
Ma gadeam ceva cam cum a iesit a mea, dar la o calitate mai buna, si mai trebuie strambate usot CLUB si ROMANIA.
Avand in vedere ca pe compul asta nu merge altceva decat cel al windowsului a iesit cam ca draq.
Ma gadeam ceva cam cum a iesit a mea, dar la o calitate mai buna, si mai trebuie strambate usot CLUB si ROMANIA.
Avand in vedere ca pe compul asta nu merge altceva decat cel al windowsului a iesit cam ca draq.

Da'i BLANA!! Fiecare nebun are pomul lui!

-
AlexM. - Member
- Maşina: Sierra XR4x4
de AlexM. » 12 Oct 2006, 10:34
Daca ar fi asa sigla ar fi frumos sa fie cu negru scis club si Romania si decupat restul astfel incat sa ramana numai scrisul lipit pe luneta, alaturi de sigla.
Da'i BLANA!! Fiecare nebun are pomul lui!

-
AlexM. - Member
- Maşina: Sierra XR4x4
125 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Discutii libere/forum