ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cum ti-ai ales numele de utilizator?

24 Apr 2009, 21:09

Am ales focusRO deoarece: e forumul in limba romana,eu sunt roman si am un focus.Simplu
Numele meu e Cosmin ,se poate intelege si focus din Romania, nu,eu nu locuiesc in tara, de aceea mai gresesc in exprimare :D

24 Apr 2009, 21:20

Focus,da ce esti nene asa confident,mentionezi mereu ca stai in alta tara,dar nu spui unde,esti detinut politic?

24 Apr 2009, 21:32

:)) Doamne fereste sa fiu :))
Sunt in Spania

24 Apr 2009, 21:52

Nu vreau sa critic pe nimeni, dar de ce dupa o perioada, romanii care ies pe dincolo uita subit limba materna?
Cunosc cazuri concrete........."Nu va suparati doamna, va rog sa imi dati si mie o........cum ii zice pe romana ca pe spaniola ii zicea botella de cerveza"

24 Apr 2009, 22:03

Bere, adica... Pentru necunoscatori. =))

24 Apr 2009, 22:06

pe mine asa ma cheama
cu "A" mare, desigur ;)

24 Apr 2009, 22:19

Pai sa vedem...mi-am ales userul narcispelea deoarece asa ma numesc!!!ba nu,nu ma numesc asa, ma numesc george-narcis pelea :D .dar asta e avantajul mai multor nume,intr-un loc te prezinti cumva si in altul altcumva,si uite asa cand te cauta cineva sti de unde te cauta.asta o stiu de mic :D ,la scoala toti ma stiau de Narcis,iar acasa toti imi spuneau George :D .Deci de la nume vine da am vrut sa va dau o explicatie mai filozofeasca :D .cu respect,narcispelea.

24 Apr 2009, 23:06

Daca tot ma impinse Nea Bibanu de la spate, fie.
Acu niste ani, colegii de munca "Comandante" in sus, "Comandante" in jos... Nici eu si nici ei nu mai stim de la ce. Eram la varsta aia cand aluneca alcoolul mai usor. Am inceput mai apoi sa tin un fel de Gazeta de perete saptamanala in care ma semnam "ComandantuR". Acu sa nu va inchipuiti cine stie ce reportaje... Nu. Erau poze cu colegii, poze pe care le mai "ajustam" in Photoshop si carora le adaugam texte de satira si umor. Nici patronul nu scapa de tratament. Dar aprecia de fiecare data, iar colegii de abia asteptau nr. urmator. :D Ca sa parafrazez o reclama de acum, eu eram tipul ala care il facea pe sef sa rada si era recompensat cu bere ;) Iar la KomandantuR am ajuns de la o compilatie a ceea ce am scris mai devreme si Kommandantur. Uneori ma suspectez ca am inclinatii...ca admir...ca inteleg...in fine, cred ca e scos in afara legii :-"

PS: R e de la Robert.

24 Apr 2009, 23:32

Sefu,las.o jos ca macane =))
Eu am inteles ca ai fost comandant la 2 si un sfert si la revolutie,te.a trecut tetea Iliescu in rezerva.Saptamana viitoare,am o intrevedere cu Vadim Tudor si o sa.l pun sa se intereseze,iar cu Dinescu,sa vad daca ai dosar ceva. ;)
Daca te.ai suparat,la una dintre intalnirile de seara care le faceti voi la Bucuresti,am de gand sa particip si eu si ca sa te razbuni pe mine,in timp ce eu o sa.ti tin scrumiera,am sa.ti permit sa.mi dai 2 palme.
Cand ai timp,sa.mi spui daca te.ai suparat,ca sa stiu daca mai vin la Bucuresti sau nu. :))

Cu respect,catre KomandantuR,fost activist la 2 si un sfert.

25 Apr 2009, 02:21

Pai.. sa zicem ca, erau niste vremuri cand se folosea mIRC-ul :D si toata lumea isi cauta un nume sa-l reprezinte.. eu mi-am pus nick-ul spyro de la un joc cu dragoni, (lipsa de inspiratie) si de atunci majoritatea amicilor imi spun spyro, firma mea Spyro-net, toate conturile mele contin spyro..

25 Apr 2009, 09:11

nick-ul l-am ales de la cele 2 prenume ale mele:Sorin&Ioan.deh,m-am grabit la inscriere .... :-*

25 Apr 2009, 13:41

Nick-ul ar fi cam asa:
1.RADU e prenumele meu
2.CMAX ar fi iarasi doua variante:1.din cauza "Focosului" si 2."C" e initiala numelui si "MAX" ar fi un pic dimensiunile mele care tind spre MAXimum!!! :D :D :D

FORDISTI: Week end cat mai placut!!! :)>- <:-P :)>-

27 Apr 2009, 00:47

la mine e mai funny.
vine de la tasta "edit" de pe forumuri, tasta pe care daca o apesi, poti sa-si editezi ulterior un mesaj. cred ca chiar inainte de a ma inscrie pe clubford.ro, scrisesem un mesaj lung pe un alt forum si il editasem de multe ori.
anyway, la mine vine de la tasta "edit". imi place cum suna aceasta tasta virtuala.

27 Apr 2009, 07:11

Mie imi plac emisiunile auto si uite asa hop tzop "roataderezerva" pe mai multe forumuri. M-am gandit ulterior ca altii ar putea sa creada ca am legatura cu emisiunea insa nu este asa.
Imi pare rau acum, nu-mi mai place, nu ma reprezinta si mi se pare prea lung :(

27 Apr 2009, 07:28

mi se pare ca poti sa schimbi userul. vb cu toxicristi, oricum zilele astea cred ca e ocupat pana peste cap.

27 Apr 2009, 22:19

La inceput a fost Cuvantul.....
O nu, asta e alta poveste.
Am vrut initial sa fie ceva de genul: "Owner Of The Gates Of Hell" insa era prea luuuuuuuuuuung si prea diabolic >:) si asa a ramas doar Owner, pe care il folosesc pe toate forumurile...

27 Apr 2009, 22:48

...simplu...numele meu e RADU si sunt din Deva...a iesit RAD-DEVA

28 Apr 2009, 15:19

Si la mine e simplu: asa ma cheama.

PS: si pentru cine se chinuie sa inteleala ce e cu numele asta aflati ca e nume de dac (unchiul lui Decebal) ;)

28 Apr 2009, 15:36

Tiry213 - Tiri sunt primele 4 litere din numele de familie. 213 l-am ales mai tarziu, fiindca initial aveam tiry1 , 2, 3, si cand am uitat parolele de la mailuri si alte conturi, mi-am ales 213 care nu era luat nicodata. Si pe asta l-am tinut minte.

28 Apr 2009, 22:23

la mine e simplu. Ma cheama Oana, si cum Oana era luat, l-am transformat intr-un cuvant care sa se citeasca tot Oana ... wanna :P

28 Apr 2009, 22:47

Doi Bogdani in aceeasi clasa in liceu (eu venit al doilea) plus pasiunea pentru fotbal a rezultat:
Bogdan -> Bobo (cel mai des folosit acum de catre amici) -> Boban -> Zvonimir Boban (AC Milan... nu imi place echipa, imi placea jucatorul) -> Zvony

28 Apr 2009, 23:19

Salut,
Olaf era un personaj dintr-un joc al anilor '90, care se numea "The Lost Vikings", iar XPC = XtremPC, ador sa omor PC-uri (sa le storc) prin overclocking-ului!

Cu respect, Olaf!

28 Apr 2009, 23:34

mie imi place sa folosesc numele oamenilor desi uneori e mai complicat. ;)) am ales numele meu complet, yahoo, skipe, etc. etc.
Cand l-am ales prima data mi s-a parut cel mai ok deoarece ( nu vreau sa jignesc pe nimeni) :P da o nota de seriozitate numele in fata poreclei. :D

28 Apr 2009, 23:41

bogdanv-oicu - de la numele meu. bogdan era intotdeauna luat. prin alte parti imi mai spun si "sfinxstone" pentru ca sfinxul imi spuneau colegii in liceu (fetele spuneau ca sint greu de citit iar baietii ca sint greu de clintit si mai mult faceam multe farse colegilor fara sa ma dau de gol prin gesturi sau mimica), dar mi s-a parut nepotrivit pentru acest forum unde sintem in primul rind oameni nu nickuri...asa ca ma ramas la bogdanv...mai uman.

29 Apr 2009, 11:13

mihai pentru ca asa ma cheama
770 vine de la 007 "invertit", adica shimbat 7 cu 0 si viceversa.

29 Apr 2009, 11:55

pai 007 "invertit" nu era 700 ?

29 Apr 2009, 14:55

nu, ala e inversat :D

30 Apr 2009, 05:02

:))

Mihai e prenumele meu si la inregistrare nici nu am verificat daca este liber pentru ca eram convins ca e luat de cineva. Asadar am folosit "MihaiOrDie" pentru ca sigur era liber si suna si melodios :">

30 Apr 2009, 09:32

Cristi Krisch => cristi_k1

Cand mi-am facut primul meu id de messenger mi-am facut nik-ul asta. Trebuia sa fie cristi_k dar era luat asa ca am mai adaugat un 1....din lipsa de inspiratie :D. Si toata lumea zice ca m-am luat dupa sportul K1.....atunci era in voga 8-| . Ce sa ii faci daca nu am avut inspiratia sa imi trec cristi_krisch....precis nu mai era folosit nicaieri :-" .

Si de atunci asta mi-a ramas nik-ul oriunde m-am inscris....si da...cu aceeasi parola peste tot. Deci daca cineva imi sparge unul din id-uri am cam pus-o :)) .

30 Apr 2009, 11:47

Melcu - imi spuneau colegii in facultate (si acum :)) ), dar nu de la incetineala ci pentru ca un timp am umblat cu casa in spate. =))
79 -anul nasterii

Am cerut schimbarea nickului , pentru ca melcu79 il folosesc si pe alte forumuri.
Răspunde