Nu pot sa spun ca regret regimul, poate pentru ca eram la o varsta la care nu vedeam motivele pentru care oamenii aia au iesit in strada in '89. Culmea, aceleasi motive le vad acum, dupa atatia ani. Si daca maine ar iesi din nou oamenii in strada eu m-as alatura lor, pentru ca sunt scarbit de tot si de toate. A spus cineva mai sus (n-am retinut cine), ca aia care o duc greu nu s-au adaptat. Am avut si 3 servicii in acelasi timp, mergeam la program, dupa-amiaza lucram part-time si noaptea pazeam un santier. Si a 2-a zi beam dimineata 3 cafele ca sa-mi pot face treaba pentru care eram platit, si cu toate astea cand am ajuns noaptea la urgente cu un copil in brate am stat 3 ore pe holuri pentru ca n-am avut bani de "atentii". Cat despre concedii, nu numai ca nu am plecat undeva de 10 ani, dar de 3 ani nici macar nu am avut concediu. Daca asta e democratia, eu nu o vreau. Deci:
Nu-mi platesc darile decat atunci cand primesc in posta amenintari cu executare silita de la primarie

Daca am bani de asigurare imi fac, daca nu...Dumnezeu cu mila, sotia e si ea atenta pe drum si ma anunta daca vede organul sa fac cale-ntoarsa
Nu dau spagi decat daca e vorba de copiii mei, aici nu ma joc, in rest fac galagie, ridic tonul, amenint, si problema se rezolva

Si mai fac si alte prostii dar nu e cazul sa le insir aici, pot doar sa spun ca ma "adaptez". A nu se intelege ca fur !!!
Copiii mei nu vor avea acces la un calculator decat pentru strictul necesar; si inca nu e cazul. Le cumpar saptamanal un bloc de desen si le citesc povesti din aceleasi carti din care mi s-au citit si mie. Ca tot adusese cineva vorba de cultura, ma bucur ca am o scoala profesionala dar stiu sa scriu corect, in timp ce primesc la serviciu mail-uri cu care-mi scrantesc limba de la birouri notariale si firme de contabilitate. Probabil proaspat absolventi
In concluzie, nu stiu cine-si mai aminteste de cartea Ferma animalelor. Dupa "revolutie" acel "TOTI SUNTEM EGALI" a devenit cu timpul "TOTI SUNTEM EGALI, DAR UNII SUNT MAI EGALI DECAT ALTII"